Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   O fata... si un golf 2... (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216128-golf-2-a.html)

NightDevil 01-11-10 18:12

Re: O fata... si un golf 2...

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 3775926)
man identic si la fel :lol: fac cei de la chop shop

una e cand face lucrul ala cineva care a mai facut si stie cu se mananca .. :D
ea vad ca face o treaba buna sper sa'i merga bine incontinuare .. doar ca daca faceam asa ceva ma duceam la un profesionist ca sa nu am surprize dupa dau vopseaua care nu e ieftina deloc ..

jock 01-11-10 19:02

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 3775909)
nu inteleg dc te aprinzi u asa ,i-am spus realitatea .. am facut si eu gesturi de genul asta pe vremea cand i-mi placeau .....

..sa inteleg ca te-ai "jucat" cu bizon pe metal? .. ... ... ... ...sau lasa ,poluam topicul degeaba

..una e cand iti faci tu si alta e cand o iei gata facuta ...trust me ;)

NXdev 01-11-10 19:30

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3775620)
....niste "machiaj" pentru "printesa"..:D8)

Bravo Miss Zeta :D, incepe sa prinda forma ( te descurci bine cu unghile mari :"> ).Imi place ce vad, si multora de asemenea.Poate o sa-ti faci niste abonati la astupat manere-bandouri.

Alex30 01-11-10 19:37

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3776265)
Poate o sa-ti faci niste abonati la astupat manere-bandouri.

Eu,eu :lol:

@Zeta: Frumos...imi place ca mergi pe clean. O sa arate foarte bine la sfarsit...poza cu unghiutele face tot...altele prefera sa le intretina si sa se duca zi de zi la intretinere dar tu ai demonstrat ca se intretin mai bine lucrand la masina :-). Bravo...respect din partea mea! Inca o fata care "tace" si face

FED express 01-11-10 20:01

daca faci amestecul corect de chit+intaritor si daca suprafata e curatata bine, nu are ce sa se intample
felicitari pentru munca, se lucreaza cu mult spor vad.
buna idee cu disparitia manerelor, cand ma gandesc ce bine va arata, mama mama:!:
p.s:bandourile raman pe masina?

jock 01-11-10 20:23

1 Attachment(s)
zeta ..pe la masina :D

Smenarul 01-11-10 20:33

http://www.getsmileyface.com/sm/love/458.gif http://www.getsmileyface.com/sm/love/302.gif zeta vreau sa umbli si la masina mea!!! :bunch:

zib3r 01-11-10 21:27

eu vreau sa-mi faci curat in portbagaj, dar pozitia sa ramana :lol:

Bengy_BLS 02-11-10 01:11

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 3775966)
una e cand face lucrul ala cineva care a mai facut si stie cu se mananca .. :D
ea vad ca face o treaba buna sper sa'i merga bine incontinuare .. doar ca daca faceam asa ceva ma duceam la un profesionist ca sa nu am surprize dupa dau vopseaua care nu e ieftina deloc ..

ajutor are de la Ghetto Cult , deci profesionisti in asa ceva :D

Zeta 02-11-10 01:11

::lol::lol:Jock-ule Jock-ule..nu te-ai putut abtine:lol: daca as fi fost eu aia...8)

zib3r: nu sunt unghile mele:lol: sunt unghile "ajutorului" meu 2na:twisted:, care dupa munca de azi nu le mai are;)

Zak: in cazul in care va crapa , nu e problema...se cumpara alte usi si se fac iar..dar la un profesionist, recunosc e prima data cand fac asta sa vedem cum va iesi la final...daca nu incercam nici nu stiam vreodata daca pot sa fac..;) oricum multumesc de sfat.spor la treaba si tie

Bengy_BLS: multumesc frumos..

FED express: bandourile le-am dat jos ..si am astupat gaurile unde veneau prinse

Smenarul: nu umblu decat la masina mea;)

jock 02-11-10 07:47

:D ... ;)

....nu trebuie sa cumperi alte usi daca crapa ....se refac ....apropo ,vezi ca "operatia" care ai facut-o tu la manere o am si eu la haion (maner) si spre surprinderea lui ZAK", nu a crapat .... se vede un mic contur ,la asta nu ai ce sa ii faci

brownshark 02-11-10 08:16

Zeta - cred ca ar fi de luat in consideratie sa ai 4 usi cand te apuci de vopsit, 2 cum vrei tu , 2 stock ptr ITP. plus ca ai si o rezerva in caz de "neprevazute"...

NightDevil 02-11-10 09:03

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3777473)
:D ... ;)

....nu trebuie sa cumperi alte usi daca crapa ....se refac ....apropo ,vezi ca "operatia" care ai facut-o tu la manere o am si eu la haion (maner) si spre surprinderea lui ZAK", nu a crapat .... se vede un mic contur ,la asta nu ai ce sa ii faci

stai linistit !

Zeta 02-11-10 10:29

brownshark: multumesc frumos, trebuie sa tin minte ce mi-ai spus tu aici ca masina acum nu are ITP cred ca voi pastra usile care le am acum , si le voi vopsi si pe ele aceasi culore:D

charlieptm 02-11-10 11:06

pastreaza neaparat un set de usi stoc.....sa nu patesti ca mine sa iti dea cu reveniri si alte minunatii

All times are GMT +2. The time now is 09:10.

- Copyright 2026 4Tuning