![]() |
Re: Grupele de participare
Scuze de offtopic.
Pentru cei interesati, exista 2 locuri libere pe platforma pentru cursa de la ianca, contra sumei de 200 ron/masina tur retur. Ca reguli de baza: nu exista loc in cabina soferului iar legislatia in vigoare interzice mersul in masinile aflate pe platforme de transport. Pentru alte detalii pm me. Multumesc si inca o data scuze de offtopic. |
Quote:
pune si tu semne de punctuatie ca am stat 5 minute sa inteleg ce ai scris ;) si am si eu o intrebare ptr tine:cand erai mic erai la fel de......Pasionat[;)]de masini? bafta cu organizarea,sa iasa ceva frumos. |
Cursele nu mai inseamna in momentul de fata, sau de cand a aparut noul sistem si cronometrarea, nimic din ce era inainte.
Acum nu te mai dai sa-l bati pe x sau pe y. Te dai sa scoti un timp de la 0 la 402 m. De ce Romania trebuie sa fie cu 3 testicoaie si sa nu avem cronometrarea impusa la curse in Europa? Daca asa s-a vrut sa fie normal? De ce peste tot e de acord toata lumea asa si la noi nu? Sa-i avantajam si pe cei cu cai mai putini? Sa-i avantajam sa ce? Masina nu trage! P-aia o ai, cu aia defilezi. Vrei sa scoti timp mai bun? Bagi bani si te ridici. Frate, nu va dati pentru premiu! La curse trebuie sa vezi timpul tau pe 402 m ca sa iti dai seama daca ai gresit undeva cand ai modificat masina sau daca esti mai rapid. Nu sa-l bati pe ala si celalalt. Pana de curand asa era. Te dadeai sa-l bati p-ala si p-ala. Dar nu stiai nimic ce poate cu adevarat masina ta, scris negru pe alb, pe foaie, cum primesti acum bonul dupa absolut fiecare cursa. Cursele trebuie facute in asa fel incat sa fie cat mai putine masini stock pe pista. Stiu ca pe unii o sa-i supere vorba asta dar cursele sunt pentru masini modificate, nu doar ca sa vedem daca aia de la fabrica au gresit cronometrarea cand au facut 0-100 km/h sau 0-402 m. Nu ne dam pentru premii si podium! Ne dam ca sa scoatem timpi mai buni. Si sa fim sinceri. De fiecare data la orice cursa, inainte si dupa exista discutii. Ca ala n-a declarat corect caii sau motorul, sau ce cauta ala si ala in grupa cutare. Acum s-a terminat shmecheria si cronometrarea isi spune cuvantul. Dorinta mea ar fi ca pe viitor sa se verifice masinile pana sa intre la start sau imediat dupa o cursa in care cineva e dubios cu un timp foarte bun, greu de facut cu motorul si modificarile declarate. Un arbitru cu fisa inscrisilor in mana, sa ridice capotele si sa verifice. Nu e frumos sa aruncam cu noroi in organizatori, oricare ar fi acestia, pentru grupele impuse. Cine organizeaza isi rezerva dreptul de a face grupele asa cum vrea el. |
Quote:
Domnul Donu',are perfecta dreptate si sunt perfect de acord cu cea ce a spus ceva mai devreme. Eu,unul,lucrez in continuare la masina sa pot ridica stafeta.Pe anul acesta am vointa sa pot scade sub 13.3s....si poate la anul,sub 13s!!!... Si cum am spus mai devreme,eu provoc cronometrul....indiferent de cine este alaturi de mine la linia de start!!! ................................... Golf Mk2,1.9TDi.......GTO Satul Mare....13,63..174,02km/h Tulcea...........13,57..173.28km/h Braila.........??? |
deci pana la urma vi la braila ????
|
Imi doresc sa ajung si sa particip...dar mai am cate ceva de rezolvat:sad:
Fac tot posibilul sa fiu pregatit si sa nu fac Braila de rusine!!!...doar sunt nascut si crescut in Hipodrom!!!! ........................ |
mai era un brailean care nu am mai auzit de el de ceva vreme !!!!:D
ar fi perfect sa participi la evenimentul nostru ! |
All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2025 4Tuning