![]() |
Re: machete in lucru ...BlooRS
4 Attachment(s)
sal`tare fratilor!:D am mai lucrat la bara fata de la bmw am acoperit unele amanunte la golf si pentru mustang inca fac cercetari..
am adus in valiza si cateva poze:rolleyes2,sper sa va placa |
te bagi la un battle cu porsche-le?
:>:D:D:rolleyes2 |
cayennul?pai da, dupa ce il termin ca e destul de abandonat, mai trebuie doar finisat si vopsit:rolleyes2.
|
Quote:
|
pai dupa ce il refac ca are cam multe defecte:D, dar de unde stii de el?:rolleyes2
|
avei poze puse cu el
|
te referi la alea de pe youtube?sau unde?
|
Re: Machete in lucru - BlooRS
salut!,nu am mai postat de ceva vreme pe topic.L-am scos de la naftalina si pare cam prafuit.:D
M-am apucat de o carcasa de plastic mercedes 500 si o fac pentru un RC(facut din rebuturi ca il fac eu de la 0) am niste planuri pentru el dar folosesc un chit special pentru reparatii in lemn ca sa fie carcasa usoara.podeaua a trebuit facuta de la 0 si cu modificari pentru a baga tot sistemul. poze inca nu am ca e aparatul stricat :???:dar cum pun mana pe el o sa pun si poze.O sa le pun in cam 2 zile cat sa am timp sa rezolv aparatu`. |
oooo bravo bro ai mai postat si tu ceva ... apropo de unde ziceai ca ai caroseria ?? ;)
|
da bro,:lol:, de la tine am caroseria.merci mult.apropo cu brotacu` dat in schimb ai facut pana la urma ceva?:rolleyes2
|
nu ma ti-am, spus ca trebuie mai intai sa il reconditionez ca e intr-o stare grava .... ma rog hai sa nu mai facem offtopic
|
3 Attachment(s)
am rebagat loganul la modificat pentru ca il fac drept model pentru aia mare.
acum are "scheletul" de pe bara spate si laterale facut si aproape terminat eleronul care vine din portbagaj(trebuie sa il fac pe versiunea noua).acum stie cineva daca se pot face bari fata din fibra de sticla pe comanda?:???:(asta ca sa stiu daca la macheta fac bara stock sau custom) in legatura cu interiorul nu cred ca o sa ramana culoarea aia(acum e visiniu dar nu se vede bine in poza) |
De unde ai cumparat transitu si cam cat te-a costat?:-)
|
Quote:
|
Omul te-a intrebat nu sa-si'' raceasca gura deceaba''!:evil::evil:Esti un user foarte potrivit ca sa faci misto....Sper sa nu te superi pe mine ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning