![]() |
X-Ray... sau careva... da-tzimi varog linku ala cu poza de cu corsa...
|
Andreiu': ma bazez pe tine, ca pana pe 10 iulie sa apari cu un diavol rosu' cu geamuri negre si colti de vampir in spoiler! :twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
BoSsuL3TZ // Va arata si mai misto // Asta din punctul meu de vedere ... Vom vedea ... poate si din al altora ... poate chiar si din al tau ... Cine stie ... :peace: Gabi // Fac tot ce pot !! Azi am bgat grupa mare ca un erou de la 15:00 la 23:00 // Pentru umflatura fata - stanga ... a iesit brici ... maine ma apuc de bara fata din nou , sa termin si partea dreapta ( cu priza si umflatura ...) Maine va bag poze cu capota ... :peace: |
BINE ma!! :) daca-ar face totzi ca tine ar da Fibrocom-ul faliment :D hahahhaha.. :) just kidding of course.. si cam la cat te ajunge? (vb de materiale :D ca doar nu-tzi iei si manopera :D hahha)
|
Quote:
|
X-ray...pe alea de pe site le-am vazut acu 4 zile....toate...dar mai am si eu o intrebare :?: Ai pus tu o poza pe forum...in care aveai 280 km/h...si scria acolo Opel astra turbocharged...240 hp...adik 240 de cai putere...
Pana la urma cati cai ai? |
mersi X-Ray...
ce sa zic... nu arata rau... doar ca nu le vad rostu'... |
Re:
Quote:
E ceva mai special ... mai aparte ... Mie unul imi plac la nebunie !!! Quote:
Quote:
Quote:
Kilometrajul original este pana la 250 ... si este modificat pana la 280 .... Si Turbocharger este urmatoarea modificare pe care sper sa o fac la masina ... Momentan catzi cai am ... 150 .. cat scrie in talon ... Nu zic ca am nici 300 , nici 200 nici 100 ca nu vreau sa sara vreunul cu gura ca asha si pe dincolo ... Cand am sa fac testul cu Dyno am sa bag si o poza aici sa se vada realitatea fara nici un dubiu ... :peace: |
apucate domnu de afaceri.. mai ia cu tine doi ucenici.. si scoate-tzi banii pe tuning :D
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
Si bani pe tuning nu scoti clandestin ( adica sa sti ca luna asta de ex am profit de 5 mil si mi se rupia ...) decat sa infiintez o firma cu profil si sa aduc si pedale , volane , schimbatoare , huse , neoane , bla bla , si in paralel sa mai bag o bara de fata , spate , praguri , etc... Uite niste poze cu un motor murdar ... :peace: |
Cam cand ai de cand sa iti faci un test dyno ?
Ne-ai facut pe toti curiosi . :) Bafta! |
Re:
Quote:
Nu ? |
3 Attachment(s)
FINISH.
O mica idee despre cum arata masina mea acum . Restul o sa va explice Gabi cu ajutorul www.4tuning.ro pe prima pagina ! 10x ! :peace: |
BRAVO!!!!!!! SUPER FRUMOASA BETON MARFA COOL !!!!!!
SA-TI TRAIASCA!!!!!!!!!!! :) :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: |
superba masina ! felicitari ! :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning