Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/187-masina-mea-opel-astra-2-0-16v-turbo.html)

tekno 20-05-04 14:54

X-Ray... sau careva... da-tzimi varog linku ala cu poza de cu corsa...

Gabi 20-05-04 18:32

Andreiu': ma bazez pe tine, ca pana pe 10 iulie sa apari cu un diavol rosu' cu geamuri negre si colti de vampir in spoiler! :twisted:

X-Ray-Eyes 20-05-04 23:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
X-Ray... sau careva... da-tzimi varog linku ala cu poza de cu corsa...

I-a de aici ...

BoSsuL3TZ // Va arata si mai misto // Asta din punctul meu de vedere ... Vom vedea ... poate si din al altora ... poate chiar si din al tau ...

Cine stie ...
:peace:

Gabi // Fac tot ce pot !! Azi am bgat grupa mare ca un erou de la 15:00 la 23:00 // Pentru umflatura fata - stanga ... a iesit brici ...
maine ma apuc de bara fata din nou , sa termin si partea dreapta ( cu priza si umflatura ...)
Maine va bag poze cu capota ...

BoSsuL3TZ 21-05-04 08:22

BINE ma!! :) daca-ar face totzi ca tine ar da Fibrocom-ul faliment :D hahahhaha.. :) just kidding of course.. si cam la cat te ajunge? (vb de materiale :D ca doar nu-tzi iei si manopera :D hahha)

tox 21-05-04 09:13

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Gabi // Fac tot ce pot !! Azi am bgat grupa mare ca un erou de la 15:00 la 23:00 // Pentru umflatura fata - stanga ... a iesit brici ...
maine ma apuc de bara fata din nou , sa termin si partea dreapta ( cu priza si umflatura ...)
Maine va bag poze cu capota ...

Maaaaaaaaaan, da tu chiar ai talent, ca daca ma pui pe mine cu o cutie de fibra si o bara taiata mai uit ca prostu la ea si nu iese nimic :peace:

Stuey 21-05-04 14:35

X-ray...pe alea de pe site le-am vazut acu 4 zile....toate...dar mai am si eu o intrebare :?: Ai pus tu o poza pe forum...in care aveai 280 km/h...si scria acolo Opel astra turbocharged...240 hp...adik 240 de cai putere...
Pana la urma cati cai ai?

tekno 21-05-04 18:01

mersi X-Ray...
ce sa zic... nu arata rau... doar ca nu le vad rostu'...

X-Ray-Eyes 23-05-04 02:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
mersi X-Ray...
ce sa zic... nu arata rau... doar ca nu le vad rostu'...

Design , Agresivitate , impact vizual !
E ceva mai special ... mai aparte ...
Mie unul imi plac la nebunie !!!

Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ\"
BINE ma!! :) daca-ar face totzi ca tine ar da Fibrocom-ul faliment :D hahahhaha.. :D just kidding of course.. si cam la cat te ajunge? (vb de materiale :D ca doar nu-tzi iei si manopera :D hahha)

Chestia e ca vreau sa imi fac masinutza singur singurel ... cu manutza mea ... Cat ma ajunge ... pai manopera e mocca :peace: iar materialele le iau direct de la cel ce le aduce en-gros in Constanta ... deci la a 2-a mana ( ca isi baga si aia de acolo adaos de 15-20 % fata de producator ( Austria))

Quote:

Originally Posted by \"tox\"
Maaaaaaaaaan, da tu chiar ai talent, ca daca ma pui pe mine cu o cutie de fibra si o bara taiata mai uit ca prostu la ea si nu iese nimic :peace:

E talent ... nu e vb de talent ... si asha de abia astept sa termin dracu odata ca m-am saturat ... Fibra este un lichid si se vinde la galeata de 15 kile sau bidoane , butoaie , etc. si pe langa asta iti mai trebuiesc plasa ( stratimatul ) , acceleratorul ( cobalt ) si intaritorul lichid... chitul de fibra e aproape solid ... si este la cutie ...

Quote:

Originally Posted by \"Stuey\"
X-ray...pe alea de pe site le-am vazut acu 4 zile....toate...dar mai am si eu o intrebare :?: Ai pus tu o poza pe forum...in care aveai 280 km/h...si scria acolo Opel astra turbocharged...240 hp...adik 240 de cai putere...
Pana la urma cati cai ai?

E si tu acum ...
Kilometrajul original este pana la 250 ... si este modificat pana la 280 .... Si Turbocharger este urmatoarea modificare pe care sper sa o fac la masina ...
Momentan catzi cai am ... 150 .. cat scrie in talon ...
Nu zic ca am nici 300 , nici 200 nici 100 ca nu vreau sa sara vreunul cu gura ca asha si pe dincolo ... Cand am sa fac testul cu Dyno am sa bag si o poza aici sa se vada realitatea fara nici un dubiu ...

BoSsuL3TZ 23-05-04 11:26

apucate domnu de afaceri.. mai ia cu tine doi ucenici.. si scoate-tzi banii pe tuning :D

X-Ray-Eyes 24-06-04 13:50

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ\"
apucate domnu de afaceri.. mai ia cu tine doi ucenici.. si scoate-tzi banii pe tuning :D

Sincer .. momentan nu am cum , nu am nevoie si nu am timp ...
Si bani pe tuning nu scoti clandestin ( adica sa sti ca luna asta de ex am profit de 5 mil si mi se rupia ...) decat sa infiintez o firma cu profil si sa aduc si pedale , volane , schimbatoare , huse , neoane , bla bla , si in paralel sa mai bag o bara de fata , spate , praguri , etc...

Uite niste poze cu un motor murdar ...

grandpa 24-06-04 19:55

Cam cand ai de cand sa iti faci un test dyno ?
Ne-ai facut pe toti curiosi .
:)
Bafta!

X-Ray-Eyes 26-06-04 22:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"grandpa\"
Cam cand ai de cand sa iti faci un test dyno ?
Ne-ai facut pe toti curiosi .
:)
Bafta!

Dupa ce am sa termin masina ... ca doar nu ma duc cu ea la Dyno facuta pachet , fara bari , in 3 culori , fara evacuari , si cu 3 cm stratul de praf pe ea ...
Nu ?

X-Ray-Eyes 01-09-04 23:27

3 Attachment(s)
FINISH.

O mica idee despre cum arata masina mea acum .

Restul o sa va explice Gabi cu ajutorul www.4tuning.ro pe prima pagina !

10x !

RoSonic 01-09-04 23:39

BRAVO!!!!!!! SUPER FRUMOASA BETON MARFA COOL !!!!!!

SA-TI TRAIASCA!!!!!!!!!!!

:) :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Al3xius 01-09-04 23:39

superba masina ! felicitari ! :wink:

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning