![]() |
Re: Skoda Octavia RS REVO stage 3
Quote:
Deci vin din fabrica peste limata lor maxima ? :lol: Am atasat codul VAG pentru turbina K04 intr-un post precedent, piesa care poate fi achizitionata de la orice dealer Vw/Audi. |
Am scos eu si multi altii 285cp cu K03 si k04 scoate mai putin? :))
|
Sigur e si o confuzie la mijloc pentru ca, Gollum a pus codurile de K04 pt 1.8 Turbo.
K04-2075 - Turbo part nr. 5304 988 0015, BW Part Number : * 5304 988 0015 OEM Part Number : Manufacturer : Audi Vehicle : A4 getunt Engine : 1,8-5V längs/along From : 7/1/1996 K04-2275 - Turbo part nr. 5304 988 0023, BW Part Number : * 5304 988 0023 OEM Part Number : 06A145704Q Manufacturer : Audi Vehicle : S3 Engine : 1,8-5V quer/transversal From : 9/1/2000 Power (kW/HP) : 155/210. Cine are dubii sa intre pe site la BorgWarner si va vedea ca K04 de la Audi S3 8P are alt Part Number decat cele doua postate mai sus.. :) |
Exact, Gollum a postat datele pentru k04 de 1.8 turbo...
Turbina k04 de 1.8 turbo este complet diferita fata de k04 pentru 2.0 TFSI care este twin-scroll. Mai mult, motorul TFSI are o eficienta volumetrica mult mai mare decat motorul 1.8 turbo. Alte nelamuriri? |
2 Attachment(s)
MadCow, Yoda, B39738.....unde sunteti?
Golf GTI ed30 - 12.4 sec/400m cel mai rapid Golf cu DSG din lume!!! Grafic dyno Cluj & grafic dyno Bucuresti |
Nu cred ca o sa fie suficient :)))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Haideti va rog cu comentariile :)
Seat Leon Cupra TFSI k04, REVO stage2+ Grafic dyno Cluj & grafic dyno Bucuresti Sunt stricate ambele dyno-uri???? |
1 Attachment(s)
Seat Leon Cupra REVO stage2+
Grafic de la un dyno independent din Bucuresti |
2 Attachment(s)
se pare ca sunt nevoit sa intervin
pentru a calma spiritele si pentru a informa corect lumea pe toate gti`urile facute de mine cu k04 am folosit turbina de S3 dar modelul 20tfsi nu cea de care zice Golum marca model an litri kw motor turbo nr turbo nr model S3 TFSi 265hk 06- 2.0 B 195 2.0 TFSi 06F145702C 53049700064 KKK K04 deci daca vrei sa afli part nr al turbine este 53049700064 iar daca vrei sa o cautii in etka sau sa ii dai nr unui dealer vag ii dai codu asta de piesa 06f145702C este fix aceeasi turbina folosita si la Cupra 240 cai si la Ed 30 230 cai si la fel si la TTS 272 cai eu nu prea intru pe forumul asta dar deja o luase lumea razana You last visited: 12-05-09 at 13:23 de aici pe mine nu ma mai intereseaza subiectul sa dezvolt aiurea aceest subiect cine nu crede e treaba lui BTW s-a vazut ca eu tunez masina nu soferu si ca sa subliniez si mai bine pun un grafic cu o cupra facuta de mine acum maxim o luna masina la care s-a schimbat evacuarea admisia si pompa de benzina Later edit aveti grafic cu puterea la roata si puterea la motor. de la masina la masina sunt pierderi mai mari sau pierderi mai mici de ex byg cu 389,4 la motor la roata a dat doar 325 in functie de roti de cauciucuri pentru ca in cutii nu prea umbla lumea + care imba si are alt ulei are autoblocant deja apar si acolo diferente mari |
Quote:
|
1 Attachment(s)
am vrut sa caut un grafic de turbo dar sincer sunt prea ocupat cu ale mele si nu sunt obligat sa ma justific in fata unora care nu cred dar nici nu au treaba cu tuningul / motorsportul
cine are chef si timp am pus codurile sa caute ei un singur lucru il mai postez http://www.kmdtuning.com/index.php?_...productId=1130 o firma din US care vinde aceasta turbina si scrie acolo clar Product Information K04 turbo upgrade for the transverse 2.0T FSI. This is the factory Borg Warner S3 KO4 Turbo. Capable of 300whp with proper fueling and software. Product Code: 06f-145-702-c Brand/Manufacturer: OEM pentru cei ce vor sa invete noi suntem dispusi sa ii invatam ca niste profesionisti, va aratam si ce iti trebuie sa faci o masaina de la 200 hp(tfsi) la 360+ hp evident tot tfsi Evident cu un soft Adecvat, Si Revo poate face asta fara probleme. S-a vazut pe strazi si la cursele oficiale din ungaria si romania. |
Quote:
btw...pe mine ma intereseaza asa de mult tfsi-ul incat am vandut masina acum vreo 2 ani!am facut niste comentarii ref la cupra voastra ca m-am dat cu ea!daca piesa intre volan si scaun este stricata...spaga lui!oricum sunt curios 0-402 m cu byg-ul, eu fiind cu turbina stock ihi vf42 iar byg-ul avand o piesa decenta intre reperele amintite!ura si la mai multi cai pt toti!! |
Oameni au argumentat puterile obtinute , reale sau nu au adus ceva palpabil pentru a demonstra munca lor , in rest au fost informatii aruncate fie eronat ( fara intentie cred ) fie din alte motive pe care as vrea sa nu le amintesc ... Bravo baieti pentru munca voastra si sper sa fiu la fel de multumit cand voi intra in familia revo !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning