Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Muscle Car vs. Japoneze (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/17485-muscle-car-vs-japoneze.html)

fanete 23-05-06 10:14

Re: Muscle Car vs. Japoneze

dece sa faca un motor mare cind ei scot aceleasi performante dintr-un motor mai mic. daca stau sa ma gindesc putin poate chiar mai bune. am gasit un filmulets care sa imi confirme acest lucru. si numele filmului are are legatura cu topicul asta :)
https://www.youtube.com/watch?v=spPLT...h=skyline%20vs

fanete 23-05-06 10:49

dupa ce am pus filmuletul asta am continuat sa ma uit la alte filme. si pe cuvintul meu de onoare, in majoritatea catstica masinile japoneze. zicea cineva pe aici ca la drift sunt bune japonezele si la 400 m sunt bune americanele, dar eu spun ca japonezele sunt mai bune la amindoua :). bineinteles ca sunt si filme in carecastiga masinile americane dar sunt mai multe in care pierd.
nu cre ca este mare nevoie de un cuplu asa de mare pe cat scot V8-urile pentru a castiga pe 400 m

SV-05-YBG 23-05-06 11:04

Parerea mea este ca japonezele domina lejer peste tot. De aia inclusiv in statele unite cei mai multi proprietari de masini care participa la curse de drag au japoneze. Mai manevrabile, mai usoare, motoare foarte fiabile si relativ usor modificabile.

BLinKY 23-05-06 11:41

in fine, dar japonezele is mai ieftine si dupa parerea mea mai fiabile, dar ma rog, fiecare cum vrea

Race 23-05-06 11:55

fanete tu reprezinti prototipul fanului orezariilor,ignorant pana la stupiditate.Comportament clasic de "ignor orice discutie tehnica,orice dovada reala,si dau inainte cu cretinisme si clisee".Daca eu pun pe net un film in care se dau un Oltcit si un Type-R si castiga Oltcit-ul inseamna ca e mai bun ? Oricine poate uploada filme pe un site sa stii.Castiga mai mult japonezele in porcariile alea la care te uiti tu pentru ca posesorii de orezarii sunt complexati ca au masini proaste,si cand se intampla ca porcariile lor sa aibe bagati in ele de 5 ori mai multi bani decat masinile normale si sa castige o cursa simt nevoia sa se laude...sunt atat de rare astfel de momente incat trebuie exploatate la maxim.
Eu zic sa pui un filmulet in care magnifica ta Honda bate un Chevrolet...Spark,Kalos,de care vrei tu :lol: Ne vei demonstra astfel superioritatea japonezelor in fata americanelor.

SV-05-YBG 23-05-06 12:03

Si eu sunt tot un ignorant si un fan al orezariilor pana la stupiditate.

Am avut si masina nemteasca, si americana si italiana si japoneza.

Tin sa iti spun ca pana in momentul de fata cea mai fiabila este japoneza. Ca sa nu mai spun ca la nivel de dotari, si in acest moment bate multe masini existente pe piata.

De asemenea, la capitolul piese sta foarte bine ca si pret.

Cand o sa imi aduci o amercana care are aceleasi performante ca si a mea, aceleasi dotari, acelasi consum si aceeasi stare tehnica mai stam de vorba. Pana atunci lasa-i pe cei care au alte gusturi decat tine in pace.

Nu iti place, poti sa iti dai o parere, dar incearca sa fie o parere civilizata si argumentata solid.

Si de curiozitate, ca vad ca stii multe, ce cilindree trebuie sa aiba un muscle car si ce motor pentru a avea 270 CP?

fanete 23-05-06 12:14

in primul rind, acele curse sunt in america si cu posesori americani. in al doilea rind. nu am cautat filme in care sa cistige doar masinile japoneze ca sa dau exemple. am cautat una dintre cele mai bune masini alea "orezonarilor" versus americane si am gasit destul de multe in care masinile america pierd.
sa stii ca nu sunt un ignorant nu vad precum calul, doar in fata, vad si ce este bun la americani, dar in nici un caz nu sunt mai buni la masini.
un exemplu de care sunt eu indignat este viperul cu al sau V10 si 8000cc pentru a avea 450 de cai si este batut de un nsx sau supra. masini cu cilindree de trei ori mai mica. nu stiu cate americane ai condus tu cu V8 sa fii impresionat de puterea si cuplul lor de esti asa de impotriva japonezelor. da eu m-am "dat cu evo 8 si am ramas masca de ce poate, sincer... pina la urma nu sunetul v8-ului te duce in 5 secunde la suta...

BLinKY 23-05-06 12:17

http://videos.streetfire.net/search/...92C0DCEBE5.htm

BLinKY 23-05-06 12:19

http://videos.streetfire.net/search/...0420E2FC2A.htm

fanete 23-05-06 12:21

imi pare rau da eu nu pot vedea filmele. pune si tu niste comentarii linga filme sa stiu de partea cui esti :)

BLinKY 23-05-06 12:26

de-a nimanuia, mie imi plac europenele, dar cred ca japonezele sunt >> americane, totusi nu zic ca americanele sunt proate, normal ca dintre o japoneza si americana prefer americana, ca e mai scumpa si mai stilata, alfel te priveste lumea fata de cand ai subaru cu o americana, dar totusi dak ar fi sa aleg o masina pe un circuit, as alege japoneze....iar asa pt stil as alege americana

fanete 23-05-06 12:34

da nici nu se pune problema ca clasa lux. dintre america si japoneze tot un S-Klasse as alege :D. nici in domeniu asta nu au mare cistig...
la lux japonezii nu prea au ce cauta, parerea mea. dar pe "circuit" nici nu incape in discutie

BLinKY 23-05-06 13:07

exact cum am zis eu...................

Race 23-05-06 13:30

Quote:

incearca sa fie o parere civilizata si argumentata solid
Daca o sa binevoiesti sa citesti tot thread-ul,am pus ceva argumente...

Quote:

ce cilindree trebuie sa aiba un muscle car si ce motor pentru a avea 270 CP
Iarasi,citeste si o sa vezi raspunsul al intrebarile voastre STUPIDE legate de cilindree si putere litrica.

Quote:

viperul cu al sau V10 si 8000cc pentru a avea 450 de cai si este batut de un nsx sau supra
In primul rand,Viper cica e masina sport,nu muscle-car,si e una dintre cele mai proaste masini americane actuale.In al doilea rand,la ce e batut de NSX sau Supra ?!

Quote:

m-am "dat cu evo 8 si am ramas masca de ce poate
Una dintre cele doua masini japoneze bune...exceptia confirma regula.

Quote:

prefer americana, ca e mai scumpa si mai stilata
Avea dreptate DAFTEK...thread-ul asta e fara sens.Cu atata prostie nu are rost sa te pui.

In afara de f1anatic si fishbone,o sa ignor tot ce scrieti...sunt plictisit de oameni care habar n-au ce spun,si vorbesc doar din clisee si legende urbane.Ce rost are sa postezi teste si fapte reale ca sa fii acuzat ca nu ai argumente de niste imbecili care tot ce spun e "japoneze>>americane,asa e pentru ca asa spun eu,e scris in stele,am vazut in F&F,mi-a zis bunica,am visat 3 nopti la rand" etc. Argumente,nu gluma...

fanete 23-05-06 14:33

vad ca ceri argumente. dar tu ce argumentezi ceea ce spui. cu ce este mai presus un muscle car fata de o masina japoneza. sound-ul poate, doar atat. performante, tehnologie ioc

evo 8 este o masina f. buna si dupa cum spui tu "una dintre cele doua masini bune japoneze" nu stiu unde ai stat pina acum tu dar hai sa iti mai dau cateva exemple
subaru impreza
honda s2000
toyota supra
nissan skyline

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning