![]() |
Re: E30 - Inca un Urs la Preparat...
Explicatia vanzatorului:
Acest motor apare ca fiind un 2500(in actele de germania) dar el este modificat acolo dintr-un 2,3 schimbate camasile si pistoanele in 2,5 sau probabil arborele si bielele.Nu stiu care e diferentza intre 2,3 2,5 dar tre sa fie una din 2ua... Deci cica eu am 2,5 cu jetronic foarte bine facut in Germania. Nu am cum sa vad care e realitatea si nici s-o simt datorita diferentialului dar trebuie sa ma duc mai departe cu lucrarea caci una peste alta acest motor merge perfect (l-am testat personal) si asta e mare lucru fata de ce aveam. Am mai inteles ca jetronicul asta in cazul supraalimentarii nu poate fi modificata harta de injectie... pe cand la injectia cealalta cu 6 injectoare da. Pai si ar merge sa pun toata elecrica dupa ala pe asta? Doar le am pe ambele sau sa merg pe jetronic si sa modific amestecul din presiunea pe injectie? E foarte frig afara si sunt doar in stadiul de vorbe... Cum s-a facut un piculetz mai caldutz (peste 0) atunci ii leg firele si ce mai e si o scot la o forja de proba. Oricum cica pe instalatia dintre motor si blocul de sigurantza ar fi 3 fire (printre celelalte) care au exact aceeasi culoare. Si cica fiecare face altceva. Daca e asa am incurcat-o ca tre sa desfac totul ... Sau sa invat si eu care-i treaba cu diagramele. Sau sa sun un preten... Vrei sa fi Prietenul meu??? Aia e. Oi gasi eu calea la asta. Mai greu e cu frigul... |
ceea ce tia zis tie proprietarul e fix p|_| |_ @
masina a venit intradevar cu 2500 din germania, in tara s-a montat un 2300 care a rezistat cca. 8-9 luni, pe urma a fost o tentativa de a se pune un 3500 si de atunci a inceput haul..... masina a ramas intr-un final cu un 2000, proprietarul stiind la randul lui ca are 2500 pe masina.....deci cu alte cuvinte, ai un 2000 jetronic. da-mi un PM cu numarul tau pls |
Quote:
Eu am montat un 2300 din germania care este defapt 2500 datorita arborelui si bielelor dar merge pe pistoane quloasa si electrica de 2,3. Apropo sti cumva cum pot da de proprietar fara a-l vizita acasa? Mi s-a dat un nr de tel ce nu raspunde nimeni... o726 974 121 ceri cu Sabin |
Atentie mare. Mi-am cumparat un Corvette pentru care am mare nevoie de bani drept ptr care voi pastra 5 ul si tre sa vand acest ursuletz.
I-am pus noul motor de 2300 impecabil si vreau s-o vand exact asa cum e (fara bara spate ca n-o are) cu 1500 euro. Am s-o postez pe vanzari dar tre sa-i fac poze si am zis sa anunt si aici. P.S. Acte carte talon motorul vechi si masina cum e in poze. Hai dati mi banutii ca e mare nevoie. 0726 974 121 |
1500 ... doamne nu gasesc o geanta cu bani ... :X:X
|
hmm deci nu se mai dau jantele:) ...spor la vanzare atunci@
|
se poate inchide.......masina a ajuns la mine.....
|
Quote:
Hai c-o sa trec zilele astea pe la tine sa vad dihania ;) |
I-auzi.. masina se intoarce dupa 1 an tot la cineva din Inferno!!! BV! JAKAL, s-o stapanesti sanatos si sa faci treaba buna cu ea!
|
Quote:
|
Quote:
gata cu off pe topicul baiatului.....poate incepe alt proiect aici..... |
Ba ma bucur ca a ajuns undeva cu viitor.
Eu m-am mutat la chevrolet corvette. Asta nu inseamna ca-mi voi vinde vreodata e39 le si va fi vre-o zi in care sa n-am un BMW gata de atac. V-am pupat fratiorii mei cu 4 ochi si 2 nari. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:51. |
- Copyright 2026 4Tuning