Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   A race car is born (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/16079-race-car-is-born.html)

alecsutu1 23-05-06 14:43

Re: A race car is born

Cutia de special e cam scurta s-ar putea sa trebuiasca sa o schimbi,spoilerele nu sunt obligatorii poti sa lasi barile pana gasesti ceva mai bun,aprindere de TRS si bobina nu gasesti in magazin?

basy 23-05-06 18:54

Quote:

Originally Posted by zarathustra
eu nu am trs... eu am oltcit 11 club ;) hai sa punem 56x1.6 = 89.6... cel mult intru la grupa a... dar si asa mi se pare nedrept. la mine in certificat nu scrie ca am 99 cai.

nu mai gasesc nica la dezmembrari..
se apropie proiectul de final si mai am asa:
blow off valve
cutie de viteze
adaptarea la pompa electrica de benzina... ca nush cum si ce sa-i fac.. ea baga continuu 5 bari
gicleur principal de 135 pentru carburator
ceas indicator de amestec aer/carburant
spoilere de plastic de oltcit
evacuarea turbo
finala sport
flanse roti/carburator/turbina/cutie viteze
amortizoare
aprindere electronica de trs si eventual si bobina
jante: am gasit cu 300 euro set de jante cu tot cu anvelope 185x60r14

.... acum ca le-am enumerat... parca totusi mai am o gramada de treaba...

va astept nerabdator cu sfaturi si indicatii.

Dar si satisfactia de la sfarsit va fi imensa, chiar se preteaza Oltcitul la asta, dar e foarte greu de realizat.

B39738 24-05-06 07:25

Qumatru vorbeste de spoilere,insa el cauta spoilerele originale ale masinii,pe care,din cate zice el,vrea sa le vopseasca in culoarea masinii...doar cu un set de jante si in rest aspect exterior stock,oltcit-ul acesta va fi un mic "sleeper car"...eu nu am mai avut timp sa mai stau cu el de vorba ca ma preseaza examenele,insa proiectul lui avanseaza.Pompa de benzina iti va fi gata zilele astea,promit.Planul cu evacuarea e bun,insa mai documenteaza-te pe treaba cu cutia...sa nu ramai in vreo 300 metri in plafonare la ultima treapta.

zarathustra 24-05-06 07:42

dragos.... studiez taticule... am doua cutii... o pun pe aia scurta... si daca nu e buna o schimb cu asta a mea si daca nici asta nu e buna caut o cutie frantuzeasca cum spun oltcitistii nostri locali. oricum e 3 milioane una.

zarathustra 24-05-06 13:05

baieti..azi am mai taiat de pe lista.

am cumparat aprinderea completa de trs cu modul, capac si pipa noi, iar cablaj si delco second hand = 170RON
am cumparat amortizoarele = 500 RON

pana la sfarsitul proiectului raman fara bani de jante sigur sigur.

cls21b_EVO 24-05-06 14:27

Felicitari pt. ceea ce faci din partea colegilor Evolution Crew....este incredibil cat de repede avanseaza lucrarea....Este clar genul de persoana care tace si face !
Spor la treaba in continuare !

P.S: Dak mai ai nevoie de ceva din partea noastra , nu ezita !

zarathustra 24-05-06 14:37

merci :) toate detaliile pe forum

valib 24-05-06 14:43

Quote:

dragos.... studiez taticule... am doua cutii... o pun pe aia scurta... si daca nu e buna o schimb cu asta a mea si daca nici asta nu e buna caut o cutie frantuzeasca cum spun oltcitistii nostri locali. oricum e 3 milioane una.

ia vezi...nu poti face o combinatie intre cele 2cutii?
1-2-3 scurte, 4-5 lungi
sau ceva de genu....

juana_man 24-05-06 14:47

referitor la presiune din pompa de benzina:pune un colier pe furtun si poti regla presiunea prin a strange colieru .

zarathustra 24-05-06 17:38

mai bine caut un regulator de presiune pentru 2.5 bari

zarathustra 25-05-06 16:07

azi am luat cutia.... 170RON.. insa mecanicul meu nu prea stie cum sa faca adaptarea din coada(tamponul) ca nu se potriveste cel de cutie romaneasca in 4... ma rog..gasim noi o solutie... maine dimineata ma duc sa iau flansele... sper sa fie bune. va tin la curent.

basy 25-05-06 17:56

Quote:

Originally Posted by valib
ia vezi...nu poti face o combinatie intre cele 2cutii?
1-2-3 scurte, 4-5 lungi
sau ceva de genu....

Amandoua cutiile de care vb sunt in 4 trepte.

basy 25-05-06 21:01

Quote:

azi am luat cutia.... 170RON.. insa mecanicul meu nu prea stie cum sa faca adaptarea din coada(tamponul) ca nu se potriveste cel de cutie romaneasca in 4... ma rog..gasim noi o solutie... maine dimineata ma duc sa iau flansele... sper sa fie bune. va tin la curent.

Recomand tot cutia de 4 Franta pentru ca ajungi cu viteza maxima la finish. Deci e cam idealul.

zarathustra 25-05-06 23:46

daca viteza maxima e aceeasi prefer cutia mai scurta :)

intre timp a aparut o problema... cine stie ce fel de tampon se potriveste in capatul cutiei(coada) sa-mi spuna... eventual cine are un astfel de tampon sau poate sa faca rost, platesc degraba. multumesc

zarathustra 26-05-06 14:57

pana una alta.... lista de piese de vanzare de pe 1100 R, cu set motor cu numai 12000km

cilindri si pistoane
supape, culbutori
chiulase
aprindere completa cu platini
bujii
scaune
bancheta
contact + 1 cheie
butuci yale
filtru de aer + cutia de la filtru

All times are GMT +2. The time now is 20:49.

- Copyright 2026 4Tuning