![]() |
Re: A race car is born
Cutia de special e cam scurta s-ar putea sa trebuiasca sa o schimbi,spoilerele nu sunt obligatorii poti sa lasi barile pana gasesti ceva mai bun,aprindere de TRS si bobina nu gasesti in magazin?
|
Quote:
|
Qumatru vorbeste de spoilere,insa el cauta spoilerele originale ale masinii,pe care,din cate zice el,vrea sa le vopseasca in culoarea masinii...doar cu un set de jante si in rest aspect exterior stock,oltcit-ul acesta va fi un mic "sleeper car"...eu nu am mai avut timp sa mai stau cu el de vorba ca ma preseaza examenele,insa proiectul lui avanseaza.Pompa de benzina iti va fi gata zilele astea,promit.Planul cu evacuarea e bun,insa mai documenteaza-te pe treaba cu cutia...sa nu ramai in vreo 300 metri in plafonare la ultima treapta.
|
dragos.... studiez taticule... am doua cutii... o pun pe aia scurta... si daca nu e buna o schimb cu asta a mea si daca nici asta nu e buna caut o cutie frantuzeasca cum spun oltcitistii nostri locali. oricum e 3 milioane una.
|
baieti..azi am mai taiat de pe lista.
am cumparat aprinderea completa de trs cu modul, capac si pipa noi, iar cablaj si delco second hand = 170RON am cumparat amortizoarele = 500 RON pana la sfarsitul proiectului raman fara bani de jante sigur sigur. |
Felicitari pt. ceea ce faci din partea colegilor Evolution Crew....este incredibil cat de repede avanseaza lucrarea....Este clar genul de persoana care tace si face !
Spor la treaba in continuare ! P.S: Dak mai ai nevoie de ceva din partea noastra , nu ezita ! |
merci :) toate detaliile pe forum
|
Quote:
1-2-3 scurte, 4-5 lungi sau ceva de genu.... |
referitor la presiune din pompa de benzina:pune un colier pe furtun si poti regla presiunea prin a strange colieru .
|
mai bine caut un regulator de presiune pentru 2.5 bari
|
azi am luat cutia.... 170RON.. insa mecanicul meu nu prea stie cum sa faca adaptarea din coada(tamponul) ca nu se potriveste cel de cutie romaneasca in 4... ma rog..gasim noi o solutie... maine dimineata ma duc sa iau flansele... sper sa fie bune. va tin la curent.
|
Quote:
|
Quote:
|
daca viteza maxima e aceeasi prefer cutia mai scurta :)
intre timp a aparut o problema... cine stie ce fel de tampon se potriveste in capatul cutiei(coada) sa-mi spuna... eventual cine are un astfel de tampon sau poate sa faca rost, platesc degraba. multumesc |
pana una alta.... lista de piese de vanzare de pe 1100 R, cu set motor cu numai 12000km
cilindri si pistoane supape, culbutori chiulase aprindere completa cu platini bujii scaune bancheta contact + 1 cheie butuci yale filtru de aer + cutia de la filtru |
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning