![]() |
Re: CP fara a creste consumul de carburant
...vrei putere mai mare, schimba masina, ia-ti una cu un motor mai mare...sau spune ce motor ai , pe masina sa vedem cu ce te putem ajuta eu am 1.8 opel vectra c . 122cp si pot sa-l aduc la 140 , dar nu-mi trebie ,.,, nu am unde sa-i dau ...tu la ce o folosesti .. ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Se mai pot scoate cai sanatosi si chiar o reducuere a consumului de combustibil prin montarea unei evacuari directe, scoaterea catalizatorului...
|
vrajeala mah cu cati ii reduci consumu ? nu gandesthi esapare directa... ce inseamana aia? politia dupa tine baiete ... decibeli scosi undes? :?: deci nu merge noi cautam sa avem masini sa nu platim taxe la mediu si tu vrei fara catalizator? :)) ce duma buna pe tine
|
am o pisicutza din 94 318is cat de mult pot sa ii cresc cp si cam cat m-ar ajunge.astept rasp....ms
|
|
Quote:
orce modificare in scop de marirea puteri face sa urce consumul obligat |
Quote:
si credema ca pot sati dovedesc |
Teoretic o creste... practic, la mine a fost insesizabil, deci pot spune ca nu a crescut.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu stiu daca tu ai facut vreodata o modificare la o masina cu manutele tale sau daca vorbesti doar din ce ai auzit, eventual citit. Dupa parerea mea, modificarea evacuarii este singura metoda sa castigi cai fara a creste consumul de carburant, exceptand bine-nteles injectia de apa sau alcool. |
Injectia de apa nu creste puterea, functioneaza altfel.
Iti permite o setare mai agresiva sau sa folosesti aceeasi setare cu riscuri mai mici. |
Eu ca injectia de apa creste putere (lucru dovedit) pt ca raceste amestecul din cilindrii si astfel creste si coeficientul de umplere.
Injectia de apa s-a folosit mult timp la motoarele de avioane inca din al 2-lea razboi mondial. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning