![]() |
Re: Nubira 1- Leul meu
-partea din fata +1
-eleron portbagaj +1 -jantele +1 -bara spate -1 (trebuia prelungita prea mult, e scurta rau, stricat linia cand te uiti din profil) -pragurile -1 (atat forma lor cat si chestiile alea de aer, clar dadeau sensul montarii, adica exact invers decat ai facut tu) Dupa ce pui jantele, folia, si tobele, in mod clar se mai schimba look-ul. Asteptam poze noi cu ele pus. Spor la treaba in continuare. |
Quote:
bara spate - nu am optat ca intreg spoiler sa fie la nivelul pragurilor pentru ca altfel (parere mea) strica linia masinii. nu stiu daca am puse pozele de la inceput am prins chestia asta dar asa e masina. spoilerul spate incepe cu linia pragurilor dar apoi se ridica. chiar nu mi-ar fi placut ca tot spoilerul sa fie drept...am vazut niste cielo-uri si chiar nu mi-au placut. pragurile - am spus mai sus ca au fost discutii cu baietii pe marginea acestui aspect si la final am optat pentru asta. nici acuma nu cred ca am ales gresit. 8) Mersi pentru critici oricum. Voi avea acusi de ales culoarea de la tamburi si etrieri... chiar nu stiu ce sa aleg....:sad: |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
astazi am fost la R.A.R si intr-un final am reusit sa schimb culoarea masinii. Au fost ceva emotii cand au vazut folia pe geamurile laterale dar intr-un final au lasat-o balta8). Intre timp mi-au veni de la facut distantiere ce vor veni pe jantele de pe spate, din pacate am omis sa fac rost de prezoane mai lungi deci un motiv de intarziere :sad:. Undeva pe luni sau marti ma duc la politie pentru schimb de certificat si nr de inmatriculare si apoi masina poate iesi cu adevarat pe strada. :evil:
|
Super.... sunt de 20mm! Daca gasesti prezoane la pret bun sa ma anunti si pe mine! si eu stau cu distantoarele si n-am prezoane!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Azi am reusit intr-un final sa lipesc si eu acele protectii praguri cu numele masinii. Am spalat-o si am facut cateva poze. Maine sper sa reusesc sa dau comanda la prezoanele mai lungi ca aici in Iasi nu s-a gasit nimic. Deci sper ca in 3-4 zile sa reusesc sa montez jantele 8)
|
Sincer, ma asteptam la o culoare mai extraordinara, adica perlele zici ca sunt aruncate, parca a vopsit cineva altceva langa masina si le-a zburat vantu..serios...eu ma asteptam sa iasa ceva in genul cum este poza...adica astea inseamna perlat...
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1228438078 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai a zis omul si motivul :) Mie personal, nu imi place perla asa fina cum era pe matiz, ci 'brobonele' cat mai mari, in genul celor de pe masina ta, aici e doar o chestiune de gust. Vopseaua a iesit bine, dar sunt cateva detalii care deranjeaza ochiul (parere strict personala). Si tot nu ai raspuns...catelul de pe portbagaj...era obligatoriu? (am inteles ca e 'marca' vopsitorului, dar ai obtinut vreo reducere sau ai avut vreun avantaj?)
|
Quote:
|
chiar m-ai facut sa rad:shock:, vezi tu ca nu am argumentat?cand ai facut jantele am spus jantele imi plac cum sunt facute, dar masina nu, daca era numai cu perle aurii da, dar nu imi plac si celelalte rosi verzi albastre... am spus parerea mea si cu poza si cu tot cum ma asteptam sa iasa etc... cum spune si banzay aici este vorba de gusturi ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning