![]() |
Re: Discutii tehnice-modificarea masinii pt drift-E30 si nu numai
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
La cura aia de slabire te incadrezi si tu? :). Eu am reusit sa slabesc cu sala-bazin-sala-bazin ..dar concluzia mea este ca-i mult mai usor sa punem componente de carbon pe masina decat sa slabesc :lol:. |
Quote:
cat despre cura de slabire..intr-adevar e mult mai usor cu masina..sunt disperat, am 96kg si mi-e teama ca n-o sa mai incap in scaun:D Quote:
|
Quote:
Daca se pune asa problema eu zic sa-ti cumperi direct un S13 si-l faci pe ala pana in primavara :)). S13...uh ce bine poate sa arate ..brate reglabile, ii pui direct o suspensie dublu smechera :)) in loc sa iei pe urs...si e si mai ieftina ...gasesti tot ce vrei si ce nu vrei pt masina , motor ai deja sa-i pui ...stiu ca te-am pus pe ganduri si daca iti zic unde sa gasesti o coaje de S13 fara motor trebuie sa-mi dai un suc cand ne vedem ;). Sunt sigur ca o sa fie multi doritori sa cumpere caroseria ta de urs unica in tara ;) . P.S. cand ajungi la service-ul ala de bmw-uri sa te uiti prin curte ca era ceva S13 albastru parca in partea stanga :) . |
Razvane te mananca d o japoneza A? :D
Ar fi treaba :D cei drept. Usor usor ..... toti ajung la coreene :P Bft. |
Sa ramana consemnat la dosar:
<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/CeLzPXxD0EQ" frameborder="0"></iframe> |
wow cat se duce :X
grav dar ce masina e ? tarnafes ? |
Quote:
Eu raman la dragostea mea din tinerete desi vad ca nu se mai poarta, doar ca va ramane stoc numai parbrizul si daca ma dau decent, pe la sfarsitul anului ii fac un motor care ori va exploda, ori va fi grav. Sper sa reusesc ultima varianta. Asa ca pun si un anunt care va fi valabil peste 1 an (asta da treaba). Reducerea va fi substantiala daca il vrea cineva care vine etapa de etapa in CND. Imi vand motorul care este tipla la compresie si la orice dar din 2012 n-o sa mai apar pe nici un circuit.. ..sub 600 de cai |
Am citit din nou pagina asta si se pare ca ma plictisesc rau.
Scuze de off si promit sa postez mai mult in legatura cu subiectul topicului. bafta |
Quote:
|
Quote:
Acum ce a facut el acolo e grav tare da tare de tot dar e o treaba netestata, posibil sa iasa urat la primul sau al 2lea viraj...ramane de vazut. Eu ii tin pumnii. Quote:
P.S. Miam luat arcurile alea la supercombo, astazi astept sa vina pachetul...acestea fiind zise, te las sa citesti asta, postezi o plictiseala :)) si apoi te iau pe mail (mwuhahahaha) |
Quote:
|
Quote:
chiar imi lipseau mail-urile de la tine :D |
Quote:
Daca sudura are penetrare buna nu are de ce sa nu tina. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning