![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
Quote:
Ma doare pe mine sa mooooooorrrrrr:cry: |
Re:
Quote:
|
lol,doare doar sa citesti unele lucruri
|
da' un puc de hochei care te loveste la bijuterii cu o viteza de 100 km/h cum vi se pare ??? :p
|
Quote:
|
Re:
Quote:
Wtf?!? Mai omule nu mai vb asa...noi glumeam...:)... Cre'k nu mai dorm in seara asta....:(..:D |
Quote:
ai experimentat??:???: :???: |
nu,eu cred ca asta e metoda lui favorita de tortura
|
Quote:
|
dar cu bicla a cazut careva de la 3 m intr-o parte cu bicla peste mine si ouale mele in cadru si ghidonul in burta si nu puteam sa ies ! :) :) nu ! eu mare expert in ale trialului, la inceput de cariere acum 2 ani cred mergeam pe un perete gros de 30cm cred! ba si cred ca a fost vantul de m-a impins... unde draq sa pun picioru ca pe o parte si pe alta era gol de 3 m ! numai ca intr-oparte iarba frumos si in alta ciment,loc de batut covoare! a fost si comic tare... dar m-am julit rau si am sarit 1 ora in calcaie cred :) :) :) :)
o alta faza care ma afectat pt 2 sapt a fost din cauza rolelor! la fel mare expert in scheme ma pus draq sa cobor niste scari cu spatele si 1.80 sa fac ! mam razuit cu burta de scari si m-am arcuit tare de tot din coloana de nu puteam sa ma ridic! de atunci m-am dat pe viteza si nu imi pare rau.. n-am cazut de multe ori si nici tare :) daca imi mai aduc aminte povestesc |
da, dureroasa aia cu sarma-ochi-creier , spusa de .. rasistul ala :P
si cand ma gandesc ca iarna asta eram beat mort la 4 dimineatza jucant ascunsa cu baietii , pe un garaj , pfff .. anyway , george ... la semnatura vezi ca am senzatia ca e WORST pain ever, nu worse :) |
aventuri de copil teribil am avut si eu cu rolele .. ma tineam de o mashina d`aia ce face curat pe strada si cand a pus frana am dat cu dintzii si cu genunchii de ea :)
|
si eu ... de un autobuz (178 ) ... ma tineam de spate.. unde e motoru .. are un maner, ca sa poti sa deschisi "capota" ..
si .. tinundu-ma de ala.. nush pe la vreo 40 la ora .. am cazut .. de ce? ca s-a deschis !! =))) m-am facut varza (julit) .. iar ala .. a mers in continuare .. cu ... "capota" ridicata =)) foarte tare |
hmzz de trolee nu ma tineam k mi`era frica ... k mergeau repede .. dar am cazut pe scari .. am calcat pe minge la fotbal ... heh multe
|
:lol: :D
Aveti cu ce sa va mandriti :shock: Eu mi-am spart capul doar de 6 ori (interesant e ca de 3 ori mi l-a spart aceeasi persoana :???: ) mai am mai multe cicatrici nu f mari de la ... nici nu mai stiu. m-a calcat odata masina pe picior ... pe laba piciorului ... nu am patit mai nimic atunci. Cel mai rau, a fost cam in clasa a 4 ... ne impuscam noi cu cornete ... si trebuia sa traversez o strada, eu chiar m-am asigurat ... dar se pare ca nu destul de bine ... si m-a luat in plin o masina, un audi (cred ca 80) rosu, frumos (de atunci imi plac audi-urile). am sarit pe capota si dupa am alunecat sub masina ... m-am rostogolit de cateva ori (atata am tinut minte, cum ma rostogoleam sub masina) si dupa, cum o femeie proasta tipa de la un geam "lasati copilul acolo criminalilor" in timp ce incercau sa ridice masina sa ma scoata de sub ea ... si ca o injuram pe aia: "cum adica sa nu ma scoata ... vaca". De patit nu am patit nimic extraordinar de grav ... mi-am rupt clavicula, dar nici nu am avut nevoie de operatie. in schimb ... daca nimeream sub o roata si nu la mijlocul masinii ... nu mai postam acum. Tin sa precizez ca taicamiu a fost super baiat: nu le-a spus nimic celor ce m-au lovit (erau 2 tineri), si-a dat seama ca e vina mea, chiar daca atunci ca si acum, sa ii f#7 in gura cu legile lor, te baga daca iti sare un prost in fata; cand a ajuns la spital, le-a spus sa plece, ca nu e vina lor. Oricum, atunci ... erau aproape numai dacii si pe mine m-a calcat un audi ... norocos, nu ? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning