Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele sa vada pe 4Tuning? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/137168-fetele-vada-4tuning.html)

Sonny™ 19-01-11 12:35

Re: Ce vor fetele sa vada pe 4Tuning?

Quote:

Originally Posted by browser (Post 3111728)
Ce vor fetele sa vada pe 4Tuning? exact ce vor si barbatii... ne uneste aceiasi pasiune, indiferent de sex.

bine punctat;)

BeetleJuice 18-02-11 19:57

Quote:

Originally Posted by G0rdy (Post 3989987)
una in cautare de "ďnterese" nu cred ca ar duce-o capul sa intre pe un forum despre masini..mai degraba prin cafenele.

cam asa ceva..nu au timp sa stea pe forum:Poricum cand e vorba de masini..nu doar baietii sunt pasionati de asa ceva:)eu una nu stiu atat de multe despre masini..dar timp am sa invat..pana atuncea mi-ar trebui o masina:))still searching:P

Daniel_Toa 19-02-11 08:17

Quote:

Originally Posted by BeetleJuice (Post 4098078)
cam asa ceva..nu au timp sa stea pe forum:Poricum cand e vorba de masini..nu doar baietii sunt pasionati de asa ceva:)eu una nu stiu atat de multe despre masini..dar timp am sa invat..pana atuncea mi-ar trebui o masina:))still searching:P

Stai putin ca nu inteleg, ai bani pentru masina si esti in cautare de una ? Sau cauti un baiat cu masina ?

BeetleJuice 19-02-11 11:48

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4098980)
Stai putin ca nu inteleg, ai bani pentru masina si esti in cautare de una ? Sau cauti un baiat cu masina ?

o doamne..nu:)))in nici un caz nu ma intereseaza baietii cu bani..ca nu ma chinui degeaba sa fac o facultate grea..cel mai bine este sa fiu independenta..am o satisfactie mai mare cand realizez eu ceva;)oricum..da..sunt in cautare de o masinuta ceva..dar asta mai tarziu..mai trebuie sa strang bani si sa ma mai interesez:Ppentru asta trebuie si ceva timp

Sonny™ 19-02-11 12:04

Quote:

offf, numai aiurea intelegi...:twisted::twisted:

dreaq 19-02-11 12:14

Pe mine semi-nud ? YOU WISH! :lol:

BeetleJuice 19-02-11 12:15

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4099477)

hi-hi..eh..a intrebat iar eu am raspuns:))..se mai intelege gresit cateodata probabil:P

Sonny™ 19-02-11 12:33

Quote:

pretene ii zic si corinei sa isi faca cont pe 4tuning...?

DTH 19-02-11 15:27

:lol::lol::lol::lol: of doamne ....:lol::lol::lol::lol:

Sasha 19-02-11 18:13

Quote:

Originally Posted by BeetleJuice (Post 4099431)
o doamne..nu:)))in nici un caz nu ma intereseaza baietii cu bani..ca nu ma chinui degeaba sa fac o facultate grea..cel mai bine este sa fiu independenta..am o satisfactie mai mare cand realizez eu ceva;)oricum..da..sunt in cautare de o masinuta ceva..dar asta mai tarziu..mai trebuie sa strang bani si sa ma mai interesez:Ppentru asta trebuie si ceva timp

bine bine.. dar pe 4t ce vrei sa vezi? ;)
Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4099477)

:roll: :lol:

DTH 19-02-11 18:14

Data viitoare şterge măcar şterge tot offtopic-ul , ms

Sasha 19-02-11 18:16

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4100533)
Data viitoare şterge măcar şterge tot offtopic-ul , ms

lol ?

DTH 19-02-11 18:18

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4100540)
lol ?

My bad , eram pe alt topic şi s-a blocat pagina ...nu mai vedeam mesajele :)

G0rdy 19-02-11 21:06

Quote:

Originally Posted by BeetleJuice (Post 4099431)

mda...de ce toate zic asa?

BeetleJuice 19-02-11 21:34

bey..da rai mai sunteti..oricum nu ma cunosti..treaba ta daca nu ma crezi sau nu:Psi ce as vrea sa vad pe forum..hmm..cred ca sunt mai de toate aicea..legat de masini:)

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning