![]() |
Re: DYNAMOMETRU AWD MUSTANG la sediul RACINGCODE
1 Attachment(s)
Setare Nissan 200SX - motor CA18DET
La varianta de serie cu 169 hp (126 kW) @ 6400 si (212 N·m) @ 4000 -Stroker kit 2l -Turbo -injectore RC 550cc -FMI ___________________ -ECU Microtech - Setare RACINGCODE 247WHP FIlmul reprezinta citirea avansului pentru calibrarea de inantea setarii. S-a folosit si un dispozitiv de aprindere ce permitea vizualizarea scanteiei si a frontului arderi in camera de ardere. mp4 nu-l pot incarca, rezolvati asta si-l pun sus. |
Quote:
|
Quote:
multa bafta in afaceri |
Quote:
Sincer nu am mari curiozitati si mai mult ne intereseaza de ce e in curtea noastra in rest... masuram, oferim fisa si mai departe nimic. Curios am fost cand am vazut o fisa de peste 800cp si peste 1000Nm.Mai mult pe langa ca am fost curios m-am si bucurat sa vad asta :lol:. Deci departe de mine orice gand rau sau cu substrat. |
Observ ca popularitatea echipei RacingCode eclipseaza si caracteristicile celui mai performant stand din Romania.
La noi in Romania cel mai important este sa moara capra vecinului. Din acest motiv mereu cautati sa intepati si sa denigrati membrii echipei noastre. Mai mereu citatele din posturile noastre sunt scoase din context, denatuarte, iar cand vine vorba de stand intrebam de abateri de masura, erori, catastrofe...inundatii si cine mai stie ce poate nascoci imaginatia bogata a romanului. Pe de alta parte de performantele standului nu vorbeste nimeni. Oricum performantele standului vorbesc de la sine. |
felicitari pentru stand. poate o sa trec si eu odata la voi la sediu cand vin in bucuresti doar sa vad minunatia ca de pus pe stand inca nu am ce :). bineinteles , daca se poate.
|
Sigur ca se poate!
|
"Observ ca popularitatea echipei RacingCode eclipseaza si caracteristicile celui mai performant stand din Romania.
La noi in Romania cel mai important este sa moara capra vecinului. Din acest motiv mereu cautati sa intepati si sa denigrati membrii echipei noastre. Mai mereu citatele din posturile noastre sunt scoase din context, denatuarte, iar cand vine vorba de stand intrebam de abateri de masura, erori, catastrofe...inundatii si cine mai stie ce poate nascoci imaginatia bogata a romanului. Pe de alta parte de performantele standului nu vorbeste nimeni. Oricum performantele standului vorbesc de la sine. " Induiosator ...i was nearly shading a tear in timpul lecturii :( |
felicitari si din partea mea pt dyno ! daca ar inverstii toti tunerii din tara in 'unelte' f bune de dincolo ar creste mai mult nivelul... si daca tot se arunca cu praf din unul in celalalt o sa scada interesul pt tuning deoarece lumea o sa creada ca e f mare doza de necunostinta..my opinion. succes la toata lumea ;)
|
Quote:
|
ce ti se pare asa ciudat?abia astept sa vin cu motoreta la voi :D un sticker cu racing code cadou se poate?:D
|
Pentru moto trebuie sa achizitionam un mic dispozitiv care in acest moment ne lipseste. Este un dispozitiv care imobilizeaza foarte bine roata de fata. In rest totul e in ordine.
|
Quote:
Ceea ce va pot garanta, este faptul ca nu este absolut nici o problema sa masuram valori atat de mari sau chiar mai ridicate, oricm nu acela este topul listei. Te asteptam si pe tine daca ai sa fi interesat sa vezi ce spune un stand cu certificat de calitate si omologari, fiind catalogat ca aparat de masura. Pentru moto trebuie sa achizitionam un mic dispozitiv care in acest moment ne lipseste. Este un dispozitiv care imobilizeaza foarte bine roata de fata. In rest totul e in ordine. |
|
https://www.youtube.com/watch?v=-1IYwEfMtWA o setare de ecu, impreuna cu setare de nbc pe evo9. peste 450WHP.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning