![]() |
Re: Agresat fizic in trafic de posesorul auto B-95-VNJ
Quote:
|
Quote:
Autobuzul are banda separata, n-am vazut picior de politist prin oras insa nu avea nimeni ce cauta pe banda de autobuz. Viena e undeva pe la mijloc, intre Bucuresti si Budapesta... acolo mai auzi cate un claxon ici-colo, insa nu chiar ca la noi :rolleyes2 Am fost si in Albania, acolo se circula exact ca in India, e un furnicar permanent in intersectii, chiar si noaptea... nu stiu daca ati vazut filmele alea cu indienii, cand intra in intersectie toti in acelasi timp (carute, scutere, biciclete, masini, pietoni) si totusi nu se loveste nimeni, fiecare isi vede de drum. E, exact asta mi-a fost dat sa vad pe viu, in Albania... e haos mare, insa e oarecum organizat, toti au prioritate dar macar se inteleg intre ei in mod civilizat :lol: (lasam la o parte faptul ca acolo TOTI circula cu faza lunga). Revenind la Bucuresti, provincialii percep mult mai bine diferenta intre ce se intampla acolo si ce se intampla in alte orase din tara. E un haos total in trafic, foarte multi se baga cu japca, se claxoneaza la tot pasul, daca greseste vreun incepator sau vreo doamna/domnisoara, imediat sar meltenii cu "baga'mi'as" etc. Chiar si ieri am fost in Bucuresti, eram primul la vreo 2 semafoare, iar in secunda in care s-a facut verde, desi eu deja plecam de pe loc, m-au claxonat din spate sa plec mai repede :rolleyes2 Cine sustine contrariul, ori s-a obisnuit cu haosul, ori circula doar duminica in afara orelor de varf, ori circula doar in subteran :???: |
Haideti ca deviem putin de la subiect si laudam "strainii" putin cam mult. E adevarat ca alte capitale sunt mai civilizate, dar orice padure are uscaturi-le ei.
La noi e acest orgoliu care da impresia ca fiecare s-a nascut invatat si le stie pe toate. Toti suntem oameni si toti gresim la un moment dat, ar fi ok sa mai inchidem si cate un ochi cand cineva ne greseste cu ceva minor. Noi sa fim sanatosi, ca fiare-le se repara! |
Singura diferenta ar fi ca la noi, padurea e plina ochi de uscaturi.
Suntem niste preistorici, in loc sa evoluam noi toti, involuam. Si datorita acestor " conditii " suntem si noi schimbati intr-o oarecare masura. De foarte multe ori am ocazia sa merg prin trafic intr-un oras civilizat si am ajuns sa fiu deranjat de stilul de mers si perfectiunea care predomina; pur si simplu ma deranjeaza ca participantii la trafic sunt prea politicosi si prea linistiti. De multe ori chiar imi e dor de Bucuresti. Mai o injuratura, mai o groapa, iar o injuratura, un imbecil traverseaza pe unde apuca; inca o injuratura :)) Si asta o consider eu o problema. Pentru ca pana sa cunosc orasul " bucuresti" nu eram asa :evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning