![]() |
Re: Golf 3 VR6
are dreptate preparatu, costa ~300 de euro cu totul.
|
Bine oameni buni, cum ziceti voi... Dar pana una alta eu am avut pisica si i-am pus clima, Climatic manual cu 2 zone, cu cele 2 rotite si stiu cat am platit si toata isntalatia si cat a costat manopera. Dar, repet... voi stiti mai bine:rolleyes2 Gata cu off-topicul ca stricam omului vanzarea si ne ia pe capota la VR6:lol:
|
Da e destul de ieftin 3-400 fara manopera, cel mai bine ne spune TXA-u cit vrea pe o instalatie completa ca are citeva.
Despre schimb nu stiu, ma mai gindesc, in principiu vreau bani nu schimb...nu stiu mai vedem. |
Quote:
Musca-ti limba cu capota ..asta mi-ar mai lipsi acuma sa stau sa indrept la ea :D |
Pai de la el am luat-o cu 400... Asta este, o sa supere ca am zis pt ca mi-a facut un pret special, dar asta este:oops: Vroia mai mult si climatronicul de pe M3 costa si mai mult. Manopera la service m-a costat 200 E, in plus piesele de adaptare si umplutul cu freon si ulei... am ajuns la 700. Cautati si aici pe bazar la forum preturi la instalatiile de clima. O sa gasiti si compresoare singure, de BMW, de la 200 E bucata. Nu stiu de unde pana unde 300 cu totul cum zic baietii... dar poate or avea ei ceva combinatii;)
ps: bine, da in marsarier daca vrei tu... asta este:rolleyes2 |
Asa e dupa razboi... aveam io mai ieftin.. ma rog eu doar am aflat despre pisika anu si ce optiuni are, mai stiu si altele dar nu are rost... masina e la vinzare pe alt topic.
|
Quote:
|
frate am eu cativa clienti care vor klimatronik pe e36 si preturile mele sunt mai mari decat ce vb voi pe aici,am 3 clienti care vor sa-si puna klima cu 300 de euro cu tot cu manopera,preparatu si tedy zice-ti fratilor unde sa-i trimit pe oameni sa-si rezolve treaba,astept raspunsurilor voastre cat mai detaliate.
|
si-au luat doi prieteni amandoi in ultimele 3 saptamani - 300 cu rotite dar pe doua zone (clima manuala cred ca se cheama) si la 450 climatronic cu display. instalatii complete. de pe masini de pe autovit care se vand cu numere straine, ii suni... le zici ca in loc de ce au ei le dai aerisire normala si ca le dai un ban bun pe ce au si nu te refuza, ca doar tu le dai 3-4-500 de euro pe ce au ei, cand ei vand masina completa cu sub 2000.
orientati-va si voi, asa se face. |
Nu cred ca e cazul sa-l invatati pe TXA-ul cum e treaba cu masinile si piesele... Si chiar daca nu luam clima de la el, oriunde am fost erau aceleasi preturi. Am gasit chiar clima de e46 cu 2 zone digitala la 7-800 E. Tot la TXA am ajuns... O clima cu 300 E totala? Dati date concrete si numere de telefon sa-si puna oamenii... ca eu iti arat ca doar un compresor este 200 E. Sunt anunturi pe net, clare... unde ati vazut voi clima cu 3 sau 400 E cu tot cu montaj? Ziceti fratilor ca acum ma duc cu un prieten sa-si puna si el!!! Bagati aici numere de telefon, date de contact, ceva... sau sunt doar zvonuri?:rolleyes2
WRT... scuza-ne frate, dar discutam si noi ca e mare diferenta de la 700 E cat am dat eu si cat costa peste tot, pana la 300 E cu tot cu montaj, cum zic baietii. Nu ne certam, doar discutam. Daca vrei sa sterg off-topicul zi;) |
Stai linistit ca nu de offtopic nu pot eu sa vind masina... e foame be bani, e foame de cai baieti...
|
Quote:
|
:arrow::arrow::arrow:6500:arrow::arrow::arrow:
|
n-ai mai spus nimic...te intereseaza nu...!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning