![]() |
Relaxatu' cu Golfu'
Btw, jandarmul tipa ca mi-a sarit ceva, era capacelul de la janta pe care scria BBS, in rest FUCK POLICE!!! :chainsaw: care m-a si tras pe dreapta dupa ce am plecat.
P.S. Sunt curios cati au luat amenzi, eu am scapat pt. ca am totul in regula si nu au avut de ce sa se ia. :peace: |
Start Opel Bertone vs Golf 3
1 Attachment(s)
Tnx to micul_pitic for the movie :2gun:
|
Capacu de la janta era??? :D :D :D
Ma miram io ca din spoiler nu lipsea nimic chiar daca nu mai era prins. Oricum ai avut noroc. Te-am vazut de la 10 metri. Toata curba aia (vreo 25 de metri) ai mers pe 3 roti :lol: :lol: Mai mare grija pe viitor si sper sa ne arati ce poate golfu. Bafat si poate ne vedem prin parcari. Aaaa si de spre police.....am inteles ca au fost luate o gramada de taloane pentru lipsa toba esapament. Oricum niste vulturi. Stau numai la ce pica. Opritii ba paia care merg beti la volan. AAA da aia au girofar in masina si numar cu GUV,SEN,POL si alte dastea. Ce conteaza ca au omorat oameni pe trotuar. ********* Zoliat: pls un limbaj mai adecvat |
Take an air breath and relax ;)
Salutare,
Sper sa reusesc sa ma prezint mai bine data viitoare. :!: Eu oricum sunt nou venit in aceasta \"lume\" a voastra :cry: , pana acum am avut alte hobby-uri, dar de curand am descoperit aceasta senzatie, si m-a captivat tare :D So, here I'm ! :) |
Re: Take an air breath and relax ;)
Ma bucur ca va plac filmuletzele....sunt un maestru 8) :) :) .DAR...am si eu ceva de contestat pentru ce-i de la legal racing: AIA NU A FOST LINIUTZA...las-o in colo...pe un km...pei toata lupta e pe sfert de mila....si daca facem un mic calcul, un sfert de mila= 400 metri.Pei ii dadea fum mms-ul ursuletzului...
Cat despre politzai ********. P.S: hondare...lasa ca pe 10 (la prisma 2, proba de indemanare) iti aduc sandwich facut de tata... :D :D ZoliaT : pls un limbaj mai adecvat |
1 Attachment(s)
Alcor... bine ai venit printre noi :hug:
Stuey ia-ti tata un aparat de filmat :D :D :D Ba io am un filmulet in care honda bate bmw si se pare ca e pe linia de sosire ia datzi cu okiu |
1 Attachment(s)
baaaaaaaaaaa
ca acu mia venit ma iau si de ZoliaT de ce pielea mea filmati de la start? pe cine intereseaza startu? (ma rog are si asta farmecu lui) castiga ala care termina primu....aia tre sa vedem nu doua cururi de masina la 1 km distanta si 7 cefe de romani prosti care stau pe pista. Filmati tata la final. Sa se vada clar castigatoru. ma apuca toti dracii cand vad filmele astea. Sau puteati sa stati naibii pe o duba daia de jandarmi si se filma cursa cap-coada la perfectie. Iata cum arata filmat de pe dealu cu nisip (ia ganditiva cum era de pe duba de langa pista) si asta nu e cu supercamera sau superoperator. |
imi asum critica. ai dreptate. :oops:
|
Nu vroiam sa fie critica. Sunt cam nervos acum.
Dar ia-o macar ca un sfat. Poate data viitoare vor fi filmarile mai bune. Aici cred ca ar trebui sa se implice si televiziunile. nu pot sa cred ca nu va aveti pe bune macar o redactie sport de undeva. Poate tele7. Oricum despre asta poate va pot ajuta si eu. Vb in H despre asta. Pup yu. Si sa nu fii suparat pe mine. :bunch: |
Re:
Quote:
Misto final, poate ca se gasesc 2 baietasi isteti care sa filmeze start-ul si finalul la o calitate mai decenta ... :dance: Cat despre faza cu filmele pe CD-uri contra bani, fratilor vreti sa scoateti bani din orice? :cry2: De abia imi ajung sa traiesc de la o luna la alta :crazy: iar taxa aia de 500.000 lei ... o gramada de bani :anger: Cat va costa sa ardeti un blank? 15.000 lei blancu' si cativa Wati pierduti? :peace: Cine are un blank, eu il ard pe gratis :!: :mrgreen: |
salut.Ba fratilor natie mai jegoasa ca militienii de la noi nam intalnit pe nicaieri.Militianul ala care la-ti pozat dupa cursa dadea prin statie indicativele masinior si care nu au participat la curse ?ale care erau cat de cat tunate,erau oprite si le luau talonul pe motiv ca nu erau cica omologate la RAR.Bataie de joc!!!!!
|
Most wanted
Most Wanted
Putem sa aflam numele politaiului constiincios? I-as trimite o scrisoare de felicitare pentru faptele lui de bine ... :D |
Coobra !!!! Aia nu este linia de finish in dreptul careia este filmata Honda vs BMW...
Finishul a fost vreo 150 m mai la vale... Si sti rezultatul... :( :( :( |
Eu i-as intreba pe organizatori cam ce se poate facein viitor pentru evitarea unor astfel de probleme cu Politia, altfel nu vad ce rost mai are sa venim la curse legale. Nu este prima data cand se intampla astfel de lucruri. Eu i-am vazut la mare cum filmau masinile la start fara nici o jena, iar omul era imbracat in uniforma. Imi este greu sa cred ca era atat de pasionat de masini tunate, atata timp cat avea mare grija sa prinda in primul rand numerele.
Ajungem sa venim la curse si sa ramanem fara masini. Trebuie sa fim siguri ca cei care au ramas fara taloane o sa le obtina ffff greu inapoi. Asta este bataie de joc pe fata. Pe langa toate acestea, m-a sunat azi un prieten care are pe cineva la Capitala si omul l-a cauat sa-l anunte ca se afla pe o lista speciala de la Politie (omul are si el o amarata de dacie pe care se chinuie sa o faca cat mai frumoasa). Se pare ca aceasta lista se afal in dotarea tuturor echipajelor de la tehnic de la ei, iar principala lor grija in trafic este ca atunci cand vad in trafic una din masinile respective sa o ia la puricat si sa faca tot posibilul sa o lase fara talon (cel putin). Mi s-a confrmat ca sunt si eu pe lista aia, noroc ca masina mea sta pe dreapta de mai multe luni. Cred ca cei care se ocupa de organizarea acestor curse, si ma gandesc ca au ceva relatii in Politie daca au reusit sa-i faca sa vina sa \"supravegheze\" aceste curse, ar putea sa dea cateva explicatii. L-a inceput am crezut ca sunt doar cateva cazuri izolate semnalate de participanti, dar se pare ca a devenit deja o moda aceasta urmarire \"speciala\" a masinilor tunate, si se pare ca apogeul a fost atins dupa cursa de la Baneasa. Nu vad de ce presa nu se seizeaza si la astfel de cazuri, ci numai cand este vorba de ilegale. Atunci se face cate un tam-tam monstru ca alerga lumea pe bani, dar cand se incearca o legalizare a acestui fenomen, se baga cat mai multe bete in roate. |
Quote:
si cu locul de unde se filmeaza... bine-ar fi sa fie o camera la start si una la finish.. si cand se fac filmuletele sa se mixeze start-finish ca nici daca s-ar filma doar finishul nu prea ar fi bine.... ca la viteza aia nu prea apuci sa filmezi mare lucru.... si s-ar fi pierdut si show-ul de la sfarsit. apropos care-l stiti pe WAY... ca el filma de pe masina cerculetele si toata nebunia.... luati filmele si shareuitile si cu restul :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning