![]() |
Re: SUA versus Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re: SUA vs. Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5
Dar tu ai auzit de VANOS ?8)
|
de unde tot scoateti voi ca CTS-V are doua compresoare???
sa fie clar, CTS-V are doar un singur compresor Eaton de generatia a sasea! |
Quote:
Sa ti l-e enumar eu? Ar trebui sa l-e sti ca FAN DE BMW ;) Dupa ce ai descoperit pe cīte componente BMW originale din fabrica scrie MADE IN ROMANIA, atunci discutam de calitatea "precara" a motoarelor americane. ;) Pt. īnceput te ajurt eu la cautat. Īncepe cu volanul (directia) ;) :D |
Sunt Made in Romania dar pana acum au functionat bine!Dar in divizia ///M nu exista piesa Made in Romania !asta e clar deoarece fiecare masina ///M are 80 % din componente schimbate faat de versiunea de serie( asta chiar daca nu se vede):!:
|
eu stiu ca la noi se fac instalatii electrice si turbine, altceva?daca am face piese proaste nu sar mai apela la serviciile noastre. si eu nu cred ca nu bagi bani in motoare americane, ca doar nu or fi bulletproof. am zis doar ca rezista in timp mai bine din cauza ca sunt construite in mod barbar in nici un caz ca nu trebuie intretinute.
|
Quote:
|
Quote:
Daca īncepi cu masini de competitii te bag īn oala masinilor NASCAR si acolo pe pariu ca-ti prinzi urechile rau de tot. Clientul cumpara MASINA BMW decategoria "M" DE SERIE ! :D @ vacaroz Quote:
@ DarkJEDI Quote:
Quote:
90% din motoarele americane au roti dintzate de distributie si nu curele sau lanturi ce trebuiesc schimbate fiecare 90.000 km sau chiar mai putin iar rotile astea dintzate n-au moarte. Tin o viata. |
bmw m5 , forme mai frumoase , cultura bmw motorsport , interior mai stilat , motor aspirat cu performante asemanatoare unui supercharged de o cilindree mai mare , si lista poate continua
|
Quote:
Vad ca aici mai bine ca NIMENI nu este capabil sa aprecieze o masina dupa adevaratele valori tinīnd cont de anumiti parametrii reali. Aici totul merge dupa MODA SI MOFT ce deviaza de la realitate īntr-u 99,9% Eu cel putin ma retrag din discutie ca este pur si simplu pierderede timp prezentarea unor argumente neutre si reale. |
Quote:
|
Quote:
|
Re: SUA versus Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5
Quote:
Bine punctat.... Dar daca americanii pun modelul de top de ce nu pun si modelul de top al seriei 5 respectiv G-Power de la bmw :) .... La cei 730 de cai si 372 km/ora ( cu limitarea electronica scoasa ) sunt sigur ca nu avea ce discuta cu Cadilacul.... Iar ca design ce sa zic.... Bmw 100% mai reusit, interior net superior materiale mai de calitate etc... M6 https://www.youtube.com/watch?v=XUBV6...eature=related M5 https://www.youtube.com/watch?v=rhKw9...eature=related Din pacate M6-le e condus de un bou care nu exploateaza corect masina... la schimbarea din treapta intai in a doua dupa 50 si 100 km pe ora o tine cu injectia taiata....Pierde timp pretios acolo... |
=))))) AHAHAH tare asta.
M5 este modelul de TOP, ala G Power este modificat la greu spre deosebire de Cadillac care este stock si nu are treaba cu BMW. Plus ca ala e facut sa aiba top speed mare si nimic mai mult. Daca vrei gasesti si versiuni modificare serios ale Cadillac-ului asta insa nu are legatura cu acest topic. Ai dat-o in bara rau. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning