Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Clubul Sportiv Cluj Street Team (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/121637-clubul-sportiv-cluj-street-team.html)

many-CST 14-05-09 22:33

Re: Clubul Sportiv Cluj Street Team

De glofu 3 GTI a lu Bela! Ma sincer nush da masina aia parca nu mergea precum ar trebui?! (PRESUPUN)

Dragon21 14-05-09 22:46

Quote:

Originally Posted by many-CST (Post 2320093)
De glofu 3 GTI a lu Bela! Ma sincer nush da masina aia parca nu mergea precum ar trebui?! (PRESUPUN)

Adica dc zici ca nu merge? are doar 116 cai ! Chiar merge ff bine! nu degeaba a facut loganu a 2-a tura!

HardWorker 14-05-09 22:50

Quote:

Originally Posted by Dragon21 (Post 2320148)
Adica dc zici ca nu merge? are doar 116 cai ! Chiar merge ff bine! nu degeaba a facut loganu a 2-a tura!

golful acela merge surprinzator de bine.....dar nu stiti ce poate loganul acela:)
oricum la o cursa dintre gti si corsa eu as paria pe gti.
legat de logan...nu vreau sa insinuez nimic...as fi curios cum sta cu miky:)

many-CST 14-05-09 22:56

Loganu stiu ce poate ca mi preten foate bun Axell (BBI) ...... merge masina contez pe ea!!! da nu ma surprins asa tare golfu(nu o luati in sens de rau) .... oricum arata bestia si golfu respectele mele pt Bela

mortu 14-05-09 23:07

Quote:

Originally Posted by HardWorker (Post 2320160)
golful acela merge surprinzator de bine.....dar nu stiti ce poate loganul acela:)
oricum la o cursa dintre gti si corsa eu as paria pe gti.
legat de logan...nu vreau sa insinuez nimic...as fi curios cum sta cu miky:)

imi place mult de Axell ca tace si face, cat despre partea de diferenta intre mine si el, o sa ne dam si va posta el aici pe forum diferenta ;-)

vlad-anka 15-05-09 07:27

astept oricand langa mine un golf 3 GTI de 116 cp sa vezi cai dau cel putin o masina.

DaNuTzU' 15-05-09 09:59

Quote:

Originally Posted by vlad-anka (Post 2320769)
astept oricand langa mine un golf 3 GTI de 116 cp sa vezi cai dau cel putin o masina.

pe 402 m;)?

m-am dat si cu tine si cu el;) golfu in treapta 2 si 3 rupe!

vlad-anka 15-05-09 10:54

[QUOTE=KoKozula;2319632]
Quote:

Originally Posted by vlad-anka (Post 2310682)
masina mea a avut totul stok inafara de o evacuare modificata si eram foarte aproape de loganu lui BBI pe care il felicit pentru locul 1.
QUOTE]

dragule masina aia are original 65 de cai .. el trebuia sa intre la A1... si singur a ales sa intre la A2 ... nu te lauda ca stai langa ea (parerea mea)

Si nu a dat tot ce poate ;)

sunt si eu constient ca momentan nul pot bate... dar o sa vedem.

Dragon21 15-05-09 12:47

Quote:

Originally Posted by vlad-anka (Post 2320769)

Cand vrei si esti pregatit o sa ai un golf 3 gti langa tine!

SpeedFreak 16-05-09 10:38

Nu Micky nu ma refeream la tine desi reactia ta lasa de dorit.

Ma refer la toti cei care se mandresc ca merg joia la liniute pe muncii. Tin minte acu MULTI ani cand ne adunam 10 masini si mergeam la dracu-n prazic sa ne dam si nu era atata prostie si atata tiganie.

Recunosc ca am fost si eu odata ca ei, da acum nu mai ies joia in oras sa nu dea un tembel peste mine.

Cat despre corsa care a fost "acolo" langa Bogdan hai sa fim seriosi. Si Leonu FR era "acolo" langa mine pentru ca dupa ce l-am vazut in urma nu am mai fortat masina, nici macar nu i-am mai dat treapta 3, am trecut finishu din inertie. Asa ca nu te amagi ca erai "acolo" langa Bogdan.

vlad-anka 16-05-09 11:01

dar eu nu mam laudat ca am fost langa el...si stiu ca momentan nu am nici o sansa sal fac, dar nu cred ca pentru asta trebuie sa ma faci idiot.

SpeedFreak 16-05-09 11:06

Vad ca tot nu m-am facut inteles.

Joia asta mergeam la pretena-mea si stateam sa fac stanga din Fabricii in Muncii. Or venit boy racerii turbati de pe Muncii sa faca stanga pe Fabricii si or zis ca de ce sa se oboseasca sa ocoleasca frumos masinile care stateau sa iasa din Fabricii in Muncii cand pot sa se prefaca ca-s englezi si sa TAIE CURBA in intersectie.

Asa ca un Leon galben urmat de alta masina or luat-o de pe muncii pe fabricii taind curba in viteza si supravirand puternic spre mine. Si pentru ca e tare intortocheata povestea fac rezumat. Eu asteptam sa ies din fabricii in muncii spre stanga si astia or intrat de pe muncii pe fabricii prin DREAPTA mea gata gata sa intre in mine.

ASTIA IS IDIOTII. Pe astia nu ii suport si prin urmare de asta nu mai merg nici la sala nici pe muncii si evit centru joi seara pentru ca isi mai incearca talentele de piloti si pe acolo (macar de ar avea ceva talent nu ar fi asa periculosi).

Daca te simti sau nu treaba ta. Eu cu asta ma retrag. Daca v-am ofensat cu ceva stiti cum arat, stiti cum sa dati de mine. Toate cele bune.

CJ-01-WOB 16-05-09 11:22

okay, deci speedfreak nu te-a jignit pe tine mortu'le , mortule nu te mai exprima ca un copil frustrat din spatele blocului , tekno nu mai rade ca spectatoru :) , speedfreek eu zic joia sa iesi la o terasa ceva sa nu fi pe strasse cand is racerii clujului pt siguranta ta.
Politia ar trebui sa fie SI mai drastica cu agaricii astia receri.

Sa revenim civilizat la un topic despre un club din urba care promite .
sper ca singurul vostru scop nu sunt cursele

mortu 16-05-09 11:31

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 2324222)
okay, deci speedfreak nu te-a jignit pe tine mortu'le , mortule nu te mai exprima ca un copil frustrat din spatele blocului , tekno nu mai rade ca spectatoru :) , speedfreek eu zic joia sa iesi la o terasa ceva sa nu fi pe strasse cand is racerii clujului pt siguranta ta.
Politia ar trebui sa fie SI mai drastica cu agaricii astia receri.

Sa revenim civilizat la un topic despre un club din urba care promite .
sper ca singurul vostru scop nu sunt cursele

sincer probabil ca ai dreptate, si am reactionat prea repede, dar asta sunt eu fast and furios, dar chiar nu trebuia sa isi permita sa ne faca idioti.
Singurul scop nu sunt cursele ilegale si asha cum bine stie lumea particip peste tot prin tara, ca sa promovez cursele legale si probabil anul acesta vom face si un eveniment oficial in cluj, ca sa se vada lucrul asta. Colegii mei au particupat cu rezultate bune la toate cursele fie de accelerare, sau indemanare cum ar fi Raducu cu Loganul si Adi cu Peugeotul sau, si probabil vom intra si in competitiile de drift

CJ-01-WOB 16-05-09 11:42

Ai raspunsurile lui Spead freak mai sus

All times are GMT +2. The time now is 11:43.

- Copyright 2026 4Tuning