![]() |
Re: O Parere despre eveniment...
mie personal chiar imi pare rau ca am dat 20 de lei, si nu am vazut nimic diferit fata de ce vezi zi de zi, nici o masina mai speciala, nici un show mai diferit, expetand ca nu pre vezi drift-uri cu camioane pe strazi, in rest ceva foarte comun, acum nu e vb de bani, dar as prefera sa dau si 100 lei, dar cel putin sa nu fiu dezamgit
|
Quote:
majoritatea au zis ca nu au vazut mai nimic.. dar oare ce au vizitat de nu au vazut nimic? |
Quote:
Lamborghini LP560 2 x Nissan GT-R R35 + 1 R33 La drift Fosta masina a lui Wesley Snipes [ hummerul cu roti pe 30" ] Mercedesul de la Carlsson M5 Turbo de la MBM M3-ul de la Bucur Tuning Chevy-ul 48 - [ https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1239384675 ] Mustang-urile Buickul Negru [ https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1239551699 ] BECMAN.. LAF-ul LIVE! Cred ca e destul;) |
multi au intrat, s-au uitat dar nu au avut curiozitatea sa se intereseze si ce e cu multe din masinile alea de acolo....
nu degeaba erau fisele alea in fata masinilor. |
erau prea preocupati sa caute "defecte" la masini. era unul care se holba la vopseaua unui Lamborghini care era insesizabil sarita de la mizeriile de pe strazile noastre si striga la altul "uite, defect, defect!" nu ar fi zis ca defecta-i maica-sa ca l-a facut. numai o janta face cat casa lui. dar ce sa le ceri la tunerii astia? la ce sa te astepti de la ei? poti sa le aduci masini de pe luna ca tot au ceva de comentat.
|
mai, eu am fost si nu am stat sa a uit ale cui erau masinile sau ce istorie aveau, dar miau placut multe. leam cautat pe toate si le faceam cate 10 poze la fiecare. era un S2000 bagat langa un zid acolo la care nu se uita nimeni si masina era bestiala. altii erau prea preocupati de gagici ca sa se mai uite la masini. oricum f frumos. mult mai frumos ca anu trecut.
|
S2000 ul de care vorbesti are 600+ cp :D
e exemplul perfect. chiar am urmarit sa vad cati comenteaza de el insa din pacate nu prea ai cu cine. |
Quote:
|
Quote:
|
cred ca vorbim de masini diferite :)
sunt cai pe dyno, nu fabulatii. https://www.youtube.com/watch?v=GL-iX0sx434&feature=user tind sa cred ca o masina care face asta nu poate fi batuta de una stock :D |
Quote:
On topic... 4tuningDays-ul de anul acesta a avut poate cele mai interesante masini... insa publicul a lasat de dorit de multe ori... cum sa-l huidui pe bacman? In interior acelasi lucru... se auzea peste tot ce "posterior" are aia ce "balcoane" are ailalta... iar la masini... ahh un lamborghini... mai uite si un mertz pe aici... Per total mi-a placut... |
Quote:
|
Quote:
Vezi ca show-uri astea nu se fac pentru de-alde tine, nu mai cheltui banii aiurea alta data. Pentru tine, care ii cunosteai personal pe toti cei de acolo, care le-ai condus macar odata masina, care i-ai intrecut pe la liniute, si ai mult mai multa muzica decat toti, si ai refacut look-ul la toate masinile din garajul tau. Voi astia nu are rost sa mai veniti, mai interesantilor! |
deci chear a fost marfa pt 20 ron.....
|
evenimetul a fost foarte frurimos
felicitari organizatorilor mie mi'au placut cel mai mult fetele la mai mare ps. un pr mia recomandar forumul |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning