![]() |
LOL X-Ray .... iti dai seama ca da in primul pom de pe margine :lol: :lol: :lol:
|
hahaha nu mai pot de ras.. :) sunteti nebuni :) nu alta
|
traznaie :) care am facut=o azi :) , am spart cauciucul la bicla :) ... nimik deosebit ... cum l-am spart :) , in parcul izvor... cu un amic ne plictiseam... :) am luat nijte nisip ... am pus pe jos :)) si da-i BURN OUT :P :P si frane de mana ... :) la un moment dat :) POC :) si ce frumoas a fost sa tin bicla aia de c|_|r pana acasa :) , oricum a fost super caterinca :) , peace
|
apropo de pagubele pe care a zis Alex_Maxx k le face pe 301..
noi pe tren am rupt cosu ala de gunoi care e in fiecare compartiment langa geam si l-am aruncat pe fereastra si ne-a vazut mecanicu de locomotiva si a oprit trenu.. da noi am fugit rpd la clasa I si ne-am ascuns p-acolo ca avenit ala si a controlat doar in vagonu in care s-a produs \"incidentu\" deh.. noroc cu prostii :D |
3 Attachment(s)
printre ultimele tampenii care le-am facut...
|
2 Attachment(s)
mai am doo...
|
sa va fac o poza cu mashina mea dupa o seara de invartit in port pe ud .. am flacari pea ea din noroi :)
|
1 Attachment(s)
HAHAH :) :) :) cam asa m-am distrat eu azi :) :twisted: :twisted:
va JUR ca era super buna tipa :) mi-am cam riscat pielea... filmul asta e asa ..\"soft\" in urmatorul era sa ma prinda :) acceiasi tipa uitati: vizionare placfuta |
1 Attachment(s)
eu zic ca e super caterinca , asa si acum sa va povestesc... trecusa deja 2 ore de cand tot cautam masini... ne plictisisem , asa ca ne-am apucat de palme... asa cu tipa asta... o vedem ... ii dau lu ala aparatul ma duc in spatele tipei , jap viteza poc.. trec de ea ... ma duc... si la intoarecere... in viteza ii zic.... te-ai suparat??? zice ea. NUUUuuu.... un nu din ala cu sensul de DA , oricum ma duc la tipu` cu care eram si ii zic hai dupa ea mergem dupa ea.. ma aude tipa si vedeti in film ce s-a intamplat , oricum dupa ... ne oprim sa vedem cum a iesit filmul , cand o vedem pe tipa in spate ... DE AICI JUR ca TOTUL e adevarat ... nu ca inainte nu ar fi fost pe bune.... ne cheama la ea.. mergem noi mai aproape de ea DAR NU la ea si imi zice.. de ce ai dat asa tare... puteai sa vi frumos la mine si sa-mi ceri voie la care eu raman pur si simplu
, si o intreb... adica daca te-as i rugat m-ai fi lasat zice ea da... in capul meu e ceva putred . era prea frumos .. si tot imi zicea vino` incoa` , ii ziceam eu lasa ... , imi prindea aia vreo 2 palme ma faceam d ras p strada cam asta a fost , oricum m-am super distrat , sa nu bagati in seama comentariile de pe filme .. ne distram si noi... visam |
1 Attachment(s)
pics :) me and my humma` :) :)
|
Hummer-ul cu numere din Chisinau? No bad!!!! 8) 8) 8)
|
Unii oameni au ramas ink nebuni.... :P :P
|
te referi la je ???? :) :) :) :) serban te astept maine ( JOI ) la spring time pe la 20:00.... sper sa vii peace si tu alex maxx t roog k?
|
...nu esti sanatos ...poate ne vedem in spring sa ma inveti si pe mine shcheme dastea!! !!
|
:) :) :) :) care dintre ele ?? :P faza cu curu` lu aia? :P sau \"drift\"-urile ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning