Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Cursa de indemanare 11-XII-2005 (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10644-cursa-indemanare-11-xii-2005-a.html)

kalvin77 13-02-06 16:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
daca tot vreti sa organizati ceva,incercati si voi una de viteza.....

Astea cu viteza sunt cam periculoase din 2 aspecte ....
-ati vazut unde duce viteza excesiva ... ex accidentele din orash
-iti trebuie un loc special amenajat sau in cazul nostru un loc SPECIAL DE PUSTIU >> ceea ce nu cred ca vom gasi de ex in mamaia mai devreme de 3 noaptea sau in alte locuri cam pe la ora mentionata. NU stui citi ar sta pina atunci
Si se mai poate ridica un aspect .... nu topate masinile oamenilor ating viteze considerabile ... unele daca ajung la 160 .... deja periculos :)

needBrain 13-02-06 16:41

da cine a zis ca trebuie sa o organizeze in oras????

kalvin77 13-02-06 16:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
da cine a zis ca trebuie sa o organizeze in oras????

NU am zis nici eu ca in orash , am incercat sa ating cam toate dificultatile pe care le putem intimpina la aceasta faza ... ca sa nu mai zic ca in postul anterior nu am zis nimic de gheza :D

YZF-PWR 13-02-06 17:48

chiar daca am face de viteza nu ar fi nici o problema k unele nu ajung la o anumita viteza! pentru ca se fac pe grupe in functie de cai putere!

Mariomagic 13-02-06 18:45

Eu as opta pt o cursa de viteza pt ca nu trebuie sa imi rup masina foarte tare ca la o indemanare...cred ca veti avea si mai multi participanti.

Dar o cursa de indemanare este mult mai spectaculoasa....mai vezi o planetara rupta...un spoiler spart + ca durata unei curse este mai lunga decat la o viteza...mai placut atat pt sofer cat si pt spectatori.

Mariomagic 13-02-06 18:48

Dar caca la sfarsitul cursei se mai fac si niste libere si vre-un show ceva, ambele optiuni sunt valabile pt mine...masini sa fie... si oameni nebuni la volan.

YZF-PWR 13-02-06 18:48

corect! mie unu imi plac mai mult cursele de indemanare! acolo se pot vedea mai multe calitatzi a shoferilor , cum franeaza , cum intra in curba cand , cum se descurca cu frana de mana in caz de nevoie etc etc etc! doar ca partea nasoala e ca masinile f puternice nu se baga la indemanare pt k nu prea au pierderi mai mari :twisted:

D_M_X 13-02-06 19:09

crezi cumva ca schimbatul vitezelor l-a o linie e o chestie usoara?Am vazut masini mai puternice care au pierdut pe chestia asta....
Si la indemanare se vede bine soferu....dar daca un subaru se va descurca bine la o indemanare....da-mi voie sa ma indoiesc...cel putin nu la traseele care le-am vazut eu...
Si apropo intradevar mare distractie sa-l vezi pe ala cum isi rupe o planetara....dupa cat razi poate te duci si-l ajuti si cu bani s-o schimbe ca doar te-ai distrat si de obicei se platestc ce-i care amuza oamenii

YZF-PWR 13-02-06 19:23

da e foarte corect k e si arta schimbarii vitezelor la probele de viteza! eu ma refeream din punct de vedere al celor care vor sa vada ce facem noi la concursuri! nu stiu daca ai observat dar la cate concursuri am fost erau si cei care stateau pe dreapta si ne urmaresc tot timpu ce facem cum si cam ii auzeam la probele de viteza k ori erau pliktisiti ori etc! am zis din punctu lor de vedere!

Mariomagic 13-02-06 20:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Si apropo intradevar mare distractie sa-l vezi pe ala cum isi rupe o planetara....dupa cat razi poate te duci si-l ajuti si cu bani s-o schimbe ca doar te-ai distrat si de obicei se platestc ce-i care amuza oamenii

Nu am spus ca e mai distractiv sa iti rupi tu o planetara. Am spus ca e mai spectaculos sa vezi o planetara rupta sau un spoiler spart decat sa vezi pt 10-20 de sec doua dacii turate la max. asta fac eu in fiecare zi - mai dau cate o tura cu 1-a sau a 2-a la 6000...deci pt mine (parerea mea) o indemanare este mai distractiva pt mine (parerea mea)

Iar in privinta banilor nu prea vreau sa comentez...dupa ce ca vin cativa zgribuliti de frig (iarna) sau cu insolatie (vara) ... le mai zici sa mai puna mana de la mana sa ii plateasca planetara nu stiu cui, cred ca vor fi curse fara spectatori.

kalvin77 13-02-06 22:14

da-i incolo de bani.... ideea e sa ne distram pina la urma si sa ne simtim bine cu totii, spectacolul sa fie de calitate, ca daca ai vre-o belea in timpul cursei iti zic eu ca nu-ri repara nimeni masina... asa ca .... have fun
Viatza-i scurta , gustu-i lung !!!

Most_Wanted 13-02-06 22:51

Si la o indemanare iese misto ....frane de mana si chesti dastea ...dar masina are mai mult de suferit......
Cand va fi urmatoarea oragnizare :?:

-=X-Team=-82-MDN 13-02-06 22:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Most_Wanted\"
Si la o indemanare iese misto ....frane de mana si chesti dastea ...dar masina are mai mult de suferit......
Cand va fi urmatoarea oragnizare :?:

cat de curand :twisted: :twisted: :twisted:

Most_Wanted 13-02-06 22:57

Cum ar iesi una pe zapada????? :lol: :lol: :roll:

YZF-PWR 13-02-06 22:57

da tu de ce pui postu de 2 ori ?:) editeaza`l

All times are GMT +2. The time now is 13:33.

- Copyright 2026 4Tuning