![]() |
REGULAMENT LEGAL RACING
1 Attachment(s)
Se adapteaza in functie de genul de concurs si este similar oricarui regulament international FIA.
|
cool
:lol: aia era poza din curtea shcolii?
|
tekno: da :lol:
|
loool
shi yo visez demult sa fac asha ceva in curtea shcolii :lol: |
ROMEXPO 19.Oct.2003 ----- MOST SPECTACULAR \"LEGAL RACE\" .... 'TIL NOW !
|
super
salut
bine spus tye \"MOST SPECTACULAR \"LEGAL RACE\" a fost mult mai spectaculos decit ce se intimpla in vitan ,doar liniute,sper sa se mearga pe acelas concept |
ok...
suna mishto... da cand o sa vedem filmele :?: :?: :?: |
Cursele de indemanare sunt mult mai spectaculoase decat liniutzele. In decembrie 2002, la Craiova s-a organizat o cursa de indemanare pe zapada ( jaloane ) pe pista aeroportului ( acolo unde s-au tinut si demarajele, prima data ). Acolo s-a vazut indemanarea soferului, nu neaparat puterea masinii. Un Audi 100 Break a ruinat un Opel Kadett GSI de 220 cp :) Pilotul Audiului a fost Daniel Burchel ( pilot in CNR pe un VW Golf III Kit Car ) iar la volanul Opelului s-a aflat Codrut Cioroiu ( un ex pilot din CNR pe un VW Golf III vr6 ). Trebuie mentionat faptul ca Audiul avea tractiune integrala, dar Opelul era net superior ca putere.
Sa speram ca o sa mai fie curse de indemanare :) |
Quote:
|
tekno: cam asa ceva am spus si eu. La indemanare nu conteaza puterea cat indemanarea soferului ( + 4x4 ) :lol:
|
parerea mea(tm)
4x4 e mai subviratoare decat 2x4
|
poze
3 Attachment(s)
unde pot sa pun si eu pozele pe care le-am facut (34 la numar) de la cursa? si ce marime trebuie sa aiba (ca le-am scanat mai mari, au 1484x1064)
|
clasamentul
clasamentul nu-l pune nimeni? vreau si eu sa stiu pe ce loc sant
|
da, asta vroiam si eu sa zic....as fi vrut sa vad clasamentul cu timpii la toti participantii.....
|
rocker_no: https://www.4tuning.ro/new/view_album...umName=album04
Citat de pe prima pagina a site-ului: \"Rezumatul video al cursei LEGAL RACING- ROMEXPO ! Ai multumim lui WAY' u pentru ajutorul acordat... pentru ca el este responsabil de filmare, montaj, captura :)) Partea a doua a cursei va fi disponibila sapt viitoare impreuna cu o galerie foto si rezultatele finale impreuna cu timpii de traseu. Asteptam si alte filmari din partea voastra, eventual si poze...\" Acum totul e clar?!:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:46. |
- Copyright 2026 4Tuning