![]() |
Re: Renault 5 GTT (aka HBA Junior)
de 5 gtt :)
|
ngk de gtt
|
Motor dat jos, chiulasa scoasa si preg de dus la decomprimat....si dupaia a inceput ploaia :).
Saptamana viitoare mult mai multe facute ca deh e timpul scurt si nu e timp de pierdut. |
Quote:
|
7 Attachment(s)
In alta ordine de idei ce am mai facut pe la masina:
- motorul dat jos - curatzat ce era de curatzat (au mai ramas camasile pe exterior de curatzat) - montat axa - baia de ulei (i s-a sudat tabla antival) + capacul de culbutori + capacul de distributie le am acasa (urmeaza a fi vopsite) - filtrul de aer a fost refurbished, curatat si dat cu ulei - jantele au fost duse la indreptat (4 aliaj si 2 tabla), cand am constatat ca o janta are o fisura (urmeaza a fi dusa la sudat) - s-au comandat 2 R888 195/50/15 (sunt pe vine) - s-a luat ulei de motor (Valvoline 10W60) si ulei cutie viteze (Subaru) - poze mai jos - s-au cumparat garniturile de cauciuc de sub camasi, curea distributie, simeringuri (arbore si distributie), semnal dreapta + cateva nimicuri - s-a luat sistemul de racire ph2 (vas expansiune si vas degazare) Urmeaza : - chiulasa decomprimata - vasul de expansiune mutat unde era cricul - bateria mutata in spate - montat breather tank (unde era bateria) - instalatia electrica curatzata de tot ce e inutil si aranjata - montat regulator presiune (nou) - downpipe-ul imbracat in exhaust wrap - montata aprindere 209 - amortizoare spate inlocuite - lasata de fund - scoase aparatorile de la discurile spate (imi ating suruburile de disc si mai bine scap de ele) - capota copiata din fibra (vedem cum finantele cum stam) - aranjate cablurile la interior - montate scaune Toyota Corolla AE86 Sigur mai sunt niste chestii dar nu mai tin minte acuma :D Va tin la curent |
cam ce curea de distributie ai cumparat tu asa....
vrei sa zici curea de accesorii? sau lant de distributie? |
curea de accesorii domne :D
repede tu carcotasul. stii f bine ca fara sa vreau le incurc. mai bine faceai si tu un comentariu la obiect:D |
Sper ca ai primit cadou uleiul ala "Subaru" :lol:
Cpota de fibra la un R5 e o pierdere de vreme,de bani si de aspect ! |
Ce e cu uleiul ala subaru? (cumva ce intra la STI in cutie nu e bun?)
Poate daca faci doar capota e o pierdere de timp, dar daca faci mai multe nu e. |
Nici aripile nu prea merita,pt ca e tabla ridicol de subtire la noi pe masina,si daca nu vrei sa se unfle toata cand mergi atunci ajungi sa cantareasca fibra cat tabla !
|
Nu neaparat aripile, dar te invit sa vezi cat de grea e bara mea fatza...ca a fost incarcata cu fibra de neam prost....peste 1 cm grosime....si sincer una de fibra facuta cum tre ar fi muuult mai uspara...si nu ar mai fi plina de chit si de fibra cum e asta.
Mai ales ca pe asta o tai si o fac cum vreau eu (sa ii bag radiatorul de ulei si intercoolerul) si ii iau matrita direct. |
Salut tauru
Multa bafta in refacerea gargaritei .....poate pana de 1 mai o vedem si noi pe strada ... Multa bafta (Sergiu);) |
10 Attachment(s)
Palaria jos pt Sergiu, un ajutor devotat ;)
Si in ceva timp o sa iasa pe strada primul Hachi Roku de la noi (Toyota Corola AE86). Se lucreaza intens la ea :) Masinile ( AE86 si 5-ul meu) o sa iasa in aceleasi culori ( jante aurii + la caroserie un alabastru metalizat special ). Speram cat mai curand sa le terminam cu totul. |
Quote:
tata tauru, nu e bai ca nu ai terminat-o, mai ai timp sa o faci mai buna si sa ne arati tot ce poti matale...mai baga si tu o leaca de slabit sa fie si mai usoara bo$$!! ;) |
gata bo$$ :)):)):))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning