![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
sasha ... dar dak tie ti-a mers bine .. si zici ca e relatzie serioasa si stabila ... s-ar putea ca si altzi sa traga o carte castigatoare ;)
|
da asa e...da` eu in locul ei nu as mai cauta o relatie stabila la 16 ani...knd poti sa faci ce vrei FARA sa dai explicatii la nimeni si multe alte....
|
mda..teoria ca teoria dar practica e naspa rau... eu de ex ma pun cu una cu gandu de a face ceva scurt rapid si apoi gata... dar culmea! se intampla ceva ..imi face ceva fata si ma tine numai langa ea ...s-a cam dus cu planu meu nu? asa ca daca e bine dc s-o las ...? doar ca am zis ca e varsta pt relatii mici...? nu ! daca merge da-i inainte ..daca nu asta e next ...
|
poi da da` dk stai prea mult cu ea si iti dai seama k ti`ai pierdut timpul degeaba...atuncea cum e???
|
daca totu a fost ok ...dc sa-mi para rau..asa e mentalitatea romanului probabil... daca ar fi gandit si ai tai la fel cum gandesti tu acum ,crde-ma ca nu existai ... prost sa fii sa mearga bine si sa lasi pt ca esti prea tanar si e o lege nescrisa sa ai cat mai multe cuceriri
|
Quote:
|
Quote:
hmmmmm treci mia departe , dai de alta kre sa`si bata joc de u ....si dupa alta kre sa fie la fel , si u sa fii luat/a de prost/a....poi pana cand??? |
tuningboy. ..... daca planu tau fata reuseste sa il dea peste cap si constientizezi asta ...e cam naspa:) depinde si de fata... care e treaba cu ea... si cat poti sa continui....
da in cazu in care ..... vrei sa te desparti da nu vrei sa faci acea persoana sa sufere cum faci? |
nush frate..eu tot timpu am zis ! DIRECT LA SUBIECT SI FARA MINCIUNA! merg pe mai multe principii ..n-as sta acum sa le explic... dar asa vad eu lucrurile
|
Quote:
|
:cry2:
Nu stiu daca mai sunt combinat... :sad: |
Quote:
|
Quote:
hai sa`ti spun eu o kestie.....ceva scris de oameni "mari"......: "Femeilor nu cautati pe Printul Alb calarere pe (bmw)....pt k el nu exista multumiti`va cu cea ce gasiti mai buni de atat n`au cum sa fie barbatii"...asa k .....cu cautatu nu ajungi departe: da` asta nu inseamna sa te arunci in bratele primului si primei....gata casatoriti - copii...nu nu nu....dar nu exista perfectiunea...orice onm are si defecte si calitati asa k cea ce cautam noi nu o sa gasim NICIODATA ;) ;);) |
Now that was deep
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning