Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Spark 01-09-06 12:35

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

sasha ... dar dak tie ti-a mers bine .. si zici ca e relatzie serioasa si stabila ... s-ar putea ca si altzi sa traga o carte castigatoare ;)

Sasha_z 01-09-06 12:39

da asa e...da` eu in locul ei nu as mai cauta o relatie stabila la 16 ani...knd poti sa faci ce vrei FARA sa dai explicatii la nimeni si multe alte....

Eugen_TL 01-09-06 14:12

mda..teoria ca teoria dar practica e naspa rau... eu de ex ma pun cu una cu gandu de a face ceva scurt rapid si apoi gata... dar culmea! se intampla ceva ..imi face ceva fata si ma tine numai langa ea ...s-a cam dus cu planu meu nu? asa ca daca e bine dc s-o las ...? doar ca am zis ca e varsta pt relatii mici...? nu ! daca merge da-i inainte ..daca nu asta e next ...

Sasha_z 01-09-06 17:39

poi da da` dk stai prea mult cu ea si iti dai seama k ti`ai pierdut timpul degeaba...atuncea cum e???

Eugen_TL 01-09-06 22:42

daca totu a fost ok ...dc sa-mi para rau..asa e mentalitatea romanului probabil... daca ar fi gandit si ai tai la fel cum gandesti tu acum ,crde-ma ca nu existai ... prost sa fii sa mearga bine si sa lasi pt ca esti prea tanar si e o lege nescrisa sa ai cat mai multe cuceriri

pheerya 22-09-06 22:38

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 539622)
poi da da` dk stai prea mult cu ea si iti dai seama k ti`ai pierdut timpul degeaba...atuncea cum e???

pur si simplu treci mai departe...si incerci sa nu ranesti persoana respectiva...ii xplici frumos ceea ce simti...doare...dar asta este...mai bine mai devreme decat mai tarziu...am trecut prin asta

Sasha_z 23-09-06 11:41

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 561593)
pur si simplu treci mai departe...si incerci sa nu ranesti persoana respectiva...ii xplici frumos ceea ce simti...doare...dar asta este...mai bine mai devreme decat mai tarziu...am trecut prin asta

hmmmmm treci mia departe , dai de alta kre sa`si bata joc de u ....si dupa alta kre sa fie la fel , si u sa fii luat/a de prost/a....poi pana cand???

Alexutzzz 24-09-06 00:00

tuningboy. ..... daca planu tau fata reuseste sa il dea peste cap si constientizezi asta ...e cam naspa:) depinde si de fata... care e treaba cu ea... si cat poti sa continui....
da in cazu in care ..... vrei sa te desparti da nu vrei sa faci acea persoana sa sufere cum faci?

Eugen_TL 24-09-06 00:11

nush frate..eu tot timpu am zis ! DIRECT LA SUBIECT SI FARA MINCIUNA! merg pe mai multe principii ..n-as sta acum sa le explic... dar asa vad eu lucrurile

pheerya 24-09-06 12:11

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 562017)
hmmmmm treci mia departe , dai de alta kre sa`si bata joc de u ....si dupa alta kre sa fie la fel , si u sa fii luat/a de prost/a....poi pana cand???

pai aici era vba de altcva..daca fata sau baiatul respectiv nu e ceea ce ti ai fii dorit tu sa fie...si atunci e normal sa i dai papucii si sa treci mai departe...nu? cauti cva care sa fie bun si potrivit pt tine..ca de fapt asta cautam toti la un moment dat...dupa ce trece faza cu distractia;)

Gabi 24-09-06 12:15

:cry2:

Nu stiu daca mai sunt combinat... :sad:

bluey 24-09-06 19:14

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 563239)
:cry2:

Nu stiu daca mai sunt combinat... :sad:

Lasa nenea ca-ti dau eu o bere...Iti trece si dupa aia o sa vezi ca iti e mult mai bine...Sau vroiai sa te insori?

Sasha_z 27-09-06 20:33

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 563235)
pai aici era vba de altcva..daca fata sau baiatul respectiv nu e ceea ce ti ai fii dorit tu sa fie...si atunci e normal sa i dai papucii si sa treci mai departe...nu? cauti cva care sa fie bun si potrivit pt tine..ca de fapt asta cautam toti la un moment dat...dupa ce trece faza cu distractia;)

hai sa`ti spun eu o kestie.....ceva scris de oameni "mari"......: "Femeilor nu cautati pe Printul Alb calarere pe (bmw)....pt k el nu exista multumiti`va cu cea ce gasiti mai buni de atat n`au cum sa fie barbatii"...asa k .....cu cautatu nu ajungi departe: da` asta nu inseamna sa te arunci in bratele primului si primei....gata casatoriti - copii...nu nu nu....dar nu exista perfectiunea...orice onm are si defecte si calitati asa k cea ce cautam noi nu o sa gasim NICIODATA ;) ;);)

ema_sierra 27-09-06 20:36

Now that was deep

pheerya 27-09-06 22:30

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 567512)
hai sa`ti spun eu o kestie.....ceva scris de oameni "mari"......: "Femeilor nu cautati pe Printul Alb calarere pe (bmw)....pt k el nu exista multumiti`va cu cea ce gasiti mai buni de atat n`au cum sa fie barbatii"...asa k .....cu cautatu nu ajungi departe: da` asta nu inseamna sa te arunci in bratele primului si primei....gata casatoriti - copii...nu nu nu....dar nu exista perfectiunea...orice onm are si defecte si calitati asa k cea ce cautam noi nu o sa gasim NICIODATA ;) ;);)

n a zis nimeni sa cauti printul pe cal alb...doar sa gasesti o persoana cu care sa fii cat de cat compatibil...ca asa poti sa gasesti unu care nu te intelege si sa stai cu el aiurea...si la 50 de ani iti dai seama ca ti ai pierdut viata aiurea pe langa un om cu care n ai nimic in comun...deci n ai inteles ce vroiam sa zic..dar nu i nika...las o balta;)

All times are GMT +2. The time now is 17:04.

- Copyright 2026 4Tuning