![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
am spus-o,atat timp cat este omeneste,fara aere,abureli si pe un limbaj adecvat este ok,ii forum accept critici si uneori mai ma gandesc si asupra faptelor,totdeauna este ceva de invatat,evident eu merg pe idei propri si repet la infinit,nu ii vorba ca nu apreciez Oem si nu ii frumos dar eu vreau ceva mai mult,si ii vorba de personalizare atat mersi |
Oem is for pussy
|
Quote:
|
Quote:
apropo , ce lucrai ieri mai sus de panini? aveai bara data jos si erai cu o tipa |
Quote:
|
Quote:
golf 4 frumusel...felicitari chiar arata bine si este ceva special,diferit de jante si suspensie si atat spor |
Quote:
|
Quote:
eu nu spun ca nu ii cea ce trebuie,dar pe mine nu ma impresioneaza cand vad o asemenea masina,apreciez imi place dar nu ii nimic fantastic,dar daca apare o masina cu personalitate(nu ozn)ii altceva |
10 Attachment(s)
Back din "turneul de concediu" prin tara....As avea multe de spus dar mai pe scurt si din toate privintele ar fi ca este o tara frumoasa,pacat insa de drumuri si pe aceasta cale un plus de apreciere din partea mea pentru baietii care merg la showuri cu masini low prin tara asta a asfalturiilor "topite",valuri,gropi,diferente de nivel si etc etc
Eu mi-am muscat limba si transpirat de N si N de ori chiar si cu mare atentie am dat in hopuri,dalmuri si etc de vreo 10 ori(+ sau -)din care de vreo 3-4 ori destul de serios insa din fericire fara urmari la jante sau masina. Transfagarasana este de vis dar nu cu masini asemenea,70% din drum ii PRAF,sa nu vorbim de drumul dinainte(Brasov-Bran-Campulung-Curtea de Arges) In fine,am adunat un total de 2200 km Tm-Brasov-Cheiile Bicaz-Praid-Transfagarasana si retur cu un consum EXCELENT de 5.6(cu clima pe alocuri)si in conditiile ca treapta a 6-a am folosit-o rar,datorita drumului,daca eram cu suspensii stock si pe table alta viata era....In final multumit de masinuta un feeling placut(pe drum bun) si un raspuns excelent al motorului la puterea pe care o are si consumul Cateva poze si pentru incheiere sa nu uitam ca totusi suntem in RO la lacul Sfanta Ana am ramas fara capacele de ventil cu logoul vw...si ca fraierul am platit 10 lei pentru parcare....asta e;):rolleyes2 |
Foarte frumos, ti-am zis ca drumul ii destul de rau:(
|
Quote:
dupa ce treci de Balea lac...spre Sibiu relativ ii ok.. dar acei 70km pana la Lac + drumul de la Brasov pana la Curtea de Arges unde urca pe Trans(150 km)ii absolut fara cuvinte,cat ii de nasol mai ales Bran-Rucar sau spre Domnesti....pffai am zis ca nu ajung niciodata:oops::???: asta e....bine ca am ajuns cu bine,a fost ok dar sincer inca odata nu m-as mai baga cu asemenea jante si suspensii sport |
Quote:
|
Quote:
insa eu am vrut sa strabat Transfagarasanul...si era varianta Sibiu spre Curtea de Arges sau invers... iar eu am venit de la Brasov,evident trebuia sa urmez drumul Campulung.... cunosc drumul Brasov,Codlea,Fagaras,Sibiu...chiar ii foarte bun |
Prin zona aia am urcat si eu acum vreo 2 luni pe o autostrada,centura sau ce era :D
|
Quote:
gropi nu sunt,dar ii plin de petice cu diferente de nivel foarte mari,si nenumarate hopuri(asfaltul mai jos...mai sus si tot asa) inca odata nu as merge pentru nimic in lume oricum era clar ca nu avem drumuri pentru suspensii sport si etc,dar portinuea aia ii dezastru(si nu numai...)chiar si la urcarea spre Lacul Rosu,Cheiile Bicaz este drum nasol,dar usor,atent mai poti trece cumva dar aici chiar nu ai ce sa faci in fine....prea multe sa cugetam asupra acestui fapt nu putem ca nu are rost si nu avem oricum nici un rezultat |
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning