Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Tataee_^ 22-12-06 11:40

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

Am si eu o intrebare. Este zapada in Poiana ? :rolleyes2

Bigu 22-12-06 13:24

numa sa te uiti la ea...nu-i buna de nimik:(

Tataee_^ 22-12-06 14:46

Sper ca maine sa fie de o calitate mai buna :lol:

Syc@ 23-12-06 15:58

Sarbatori Fericite

Va doresc Un Craciun Fericit UN AN NOU FERICIT plin de impliniri si bucurii si toate cele bune in noul an. Distractie placuta de rev si "LA MULTI ANI"

FreaK_Bv 23-12-06 16:54

Dupa cum zicea si SYCA...
La Multi Ani! Sarbatori Fericite si un An Nou cat mai bun!!!!
sa ne vedem in trafic si nu numai ...dar sanatosi si voiosi!!!:twisted: :twisted: :twisted:

alex_S 23-12-06 18:33

Sarbatori fericite alaturi de familie , prieteni......un An Nou fericit cu cat mai multe bucurii si in cazurile voastre medalii , cupe ;) ;)

LA MULTI ANI!!!

BascaBV 23-12-06 20:01

Sarbatori fericite si un an nou cu cate mai multe bucurii si impliniri! Apropo don't drink and drive :D

FreaK_Bv 24-12-06 00:59

NU STIU DACA IMI SUSTINE CINEVA IDEEA DAR E MAI BINE PENTRU NOI!!!!Flow si Catalyn va rog ganditiva la un thread pe care il pot vedea numai membrii cluburilor Speedline si GRTeam..astfel ne scapam si noi "turma" si diminuam copilarismele!!!!!un thread parolat sau ceva de genu...sa fim numai astia "ai nostrii"!!!!

Bigu 24-12-06 07:50

tb un usergroup si dupaia.......

Syc@ 24-12-06 10:39

Ideea aste nemaipomenita trebuia facut de mult asa ceva;)

Al3xius 24-12-06 11:15

Bască, cu atitudinea asta nu o sa castigi nimic, poate doar niste injuraturi si poate o mama de bataie ! Mi se pare aberant sa intrii pe un forum , sa fii mai mic ca varsta decat toti ceilalti si sa te apuci cu ei la scandal .
Cu atitudinea asta EU nu o sa fiu de acord sa te inscrii la Ghost Racing Team. Am vb cu Flow aseara mi-a zis ca v-ati intalnit si bla bla DAR , am specificat foarte clar : inainte de masina conteaza omul care o conduce ! Iar la Ghost nu e nevoie de scandalagii dinastia ieftini . Vrem oameni care sa contribuie la imaginea clubului in mod pozitiv si sa ajute la organizarea diverselor evenimente auto-moto-karting, nu oameni care sa plimbe un sticker prin oras! Nu face bine la imaginea clubului sa stai sa te tiganesti toata ziua pe forum , indiferent ca te certi cu Freak de la Speedline ca nu`ti place stickerul lui sau cu X de la clubul Y ca nu`ti place ce evacuare si-a pus sau ca te certi cu o persoana care nu e la nici un club!
Avem toti aceeasi pasiune si asta trebuie sa ne apropie nu sa ne certam ca chiorii si sa aberam! Maturizeaza-te, schimba-ti atitudinea asta copilareasca si discutam despre intrarea ta in Ghost !

Numai bine tuturor si sarbatori fericite! Imi cer scuze de offtopic!

Bigu 24-12-06 11:21

Al3xius, nu ai fost offtopic, ne incadram in sectiunea SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI :), sarbatori fericite tie si baietilor din craiova

dagosh88 24-12-06 11:42

Rebo se pare ca atragi aceleasi reactii ale celor din brasov la fel cum ai facut si in sfantu.
Nu o zic in nume de rau dar sa stii ca exista persoane care stiu sa conduca mai bine ca tine,si chiar au cu ce spre deosebire de tine.Asa ca mai bine li te alaturi lor si mai inveti cate ceva decat sa te certi cu ei ca prostu.
Si sa stii ca e nevoie si de experienta ca sa conduci bine nu numai de talent,crede-ma am simtit-o pe pielea mea.
P.S.: Te asteptam prin sfantu la o bere,sau macar un suc.

NEbunu 24-12-06 11:44

sarbatori fericite si la multi ani tuturor...si un an nou cat mai bun fara evenimente si multe intalniri...intre prieteni..:D

Yackone 24-12-06 11:47

SARBATORI FERICITE! MULTA FERICIRE SI SANATATATE ALATURI DE CEI DRAGI:hug: :hug: :hug:

All times are GMT +2. The time now is 04:22.

- Copyright 2026 4Tuning