![]() |
Re: --=Īntālniri săptămānale=--
Pentru mine cea mai criminala poza e aia cu baba la volan si cu Jointu in gura:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Stire de ultima ora !!! Lumanare dupa imbratisarea de seara trecuta si dupa ce a vazut poza cu Denisa acum 2 minute.... mi`a marturisit ca s`a indragostit de ea :)) Nunta va avea loc pe 23 august ... cu prilejul evenimentului auto ! Va invitam cu drag!
|
53 Attachment(s)
Cateva seturi de poze cu lumea si masinile prezente aseara in parcarea Stadionului, un pic in parcarea Kaufland si un pic si la terasa Mol.
Pozele sunt pe masura experientei mele reduse ca "fotograf" si ca totul sa fie clar, pozele le fac mai mult pentru mine si doar le dau la share pe forum.:-P Sper sa va placa. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Asadar,vorba fu de la alin,sa se faca excursie la roman in acest weekend,se mai vine?
|
Quote:
|
In seara asta vine Black Limo la stadion :twisted::twisted:
|
4 Attachment(s)
Cateva poze din seara asta ...atatea am atatea pun...
|
Quote:
I will come to the dark side >:) sooooon >:) P.S. Deci maine cine se deplaseaza de la Chiatra in comuna Roman? (in afara de tine aline si de ursu lui ex)...app...e gata ursu lui? Noul "MAF" >:)...dar in fine... ...deci cine mai vine maine??? VENITI CALUMEA SAU O SA VINA ALIN si atat? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ursu e gata , aseara a iesit cu el prima data ! |
iti cam tremura mana aline,da las ca merge,astept pozele facute de fotograf :D,si da morfule am scos ursu din camara.
|
11 Attachment(s)
cateva poze de aseara...
|
Poate nu veniti in seara asta pana la Roman ca va rup ciolanele :rolleyes2:rolleyes2
|
In Roman, doi indivizi pasionati de tuning au furat o masina de politie
http://ziarpiatraneamt.ro/ sau http://ziarpiatraneamt.ro/in-roman-d...na-de-politie/ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
La subiect...da...ce sa mai zicem? A fost naspa...multumita baietilor buni...aia cu nino nino... |
morpheusmaster
Daca vrei tu si altii sa faceti un lucru bun ar trebui sa lasati comenturi la articolul din ziar http://ziarpiatraneamt.ro/in-roman-d...na-de-politie/ ca sa inteleaga si "ei" ca cineva e cu ochii pe ei si nu va tremura fundu de frica sa comentati . Altfel toate demersurile pe care le fac eu nu pot avea efect daca nu sunt sustinute de comunitate . |
sa se puna dovezi,sa se vada ce a fost.
|
Quote:
calca apa!!!:lol::lol::lol: stiti cum scapati un politist de la inec? ii scoateti p... din gat.:lol::lol: |
Quote:
|
unde`s fotografii astia ma,au facut 2 baieti niste poze vineri 30.07 / pe centru si pe la stadion,cum dau de ei sa`mi dea si mie pozele,stima.
|
duminica,22.08.2010 ora 14:00 va invitam la un gratar vis a vis de zimbrarie (zona Manastirii Neamt)! speram sa veniti in numar cat mai mare :D
|
Quote:
|
pofta mare la ungur ha ?:twisted:
|
vineri pe unde v-ati adunat?parcarea la stadion era inchisa:rolleyes2
|
Galleria :)
|
si la stadion nu se mai face nimic?locatia definitiva e galleria?
|
Quote:
|
Da de ce e inchisa parcarea la stadion?
|
Quote:
|
Quote:
|
ANUNT PUBLIC
Sambata 11 Septembrie la ora 12.30 sunt somat sa ma prezint la starea civila pentru a fi condamnat la casatorie pe viata . Sentinta se va pronunta la 12.30 la Casa Casatoriilor langa Biblioteca .stiti voi unde . :sad: Executarea sentintei va incepe ulterior la ora 13.00 la Biserica Sf. Cuvioasa Parascheva in Darmanesti langa OMV. :rolleyes2 Care doriti sa participati la procesul de casatorie civila sau religioasa va astept in locurile mai sus mentionate. Cei care vin sunt rugati ca in cazul in care apar femei neinvitate care vor sa se opuna casatoriei sa ma ajute sa le scot afara sa nu ma trezesc ca primesc o condamnare mai mare decat cea preconizata . :lol: Cu toate ca nu am nici o sansa sa scap va astept in numar cat mai mare sa fiti alaturi de mine si sa ma conduceti pe drumul de la proces la executarea sentintei . Multumesc anticipat pentru sprijinul acordat . Inca necasatorit oficial Ghici |
Quote:
Casa de piatra!!! |
Pana la urma tot la stadion ramane locul de intalnire, k vad k s-a dat drumul si la public in parcare, nu numai la VIP-uri!!!.
|
Duminica 7.11.2010 sunteti invitati la un gratar la Targu Neamt zona zimbrarie pe la ora 13-14 cu mic cu mare ca de sfarsit de sezon/an cei care au fost stiu despre ce este vorba si unde mai exact. va asteptam in numar cat mai mare
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning