![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
informatie de ultima ora : prietena mea cu care am avut o relatie de 1 an si 2 luni si de care mam despartit doar acu cateva zile este acum combinata cu altu :)) deci e clar ce fel e !
|
Buey Vlad, imi pare rau frate pt tine...imi pare rau ca am avut dreptate...Sincer...
|
Quote:
imi pare rau...asta e, treci peste... alta la rand:D |
dap ms mult pt faptu ca sunteti alaturi de mine . va dau cate un hug la fiecare >:D< :D si o sa fie bine sunt sigur :) avem o viata inainte si nu e ea singura fata din lume :)
|
Quote:
Nu ai idee cāte fac aşa :) E felul lor de a te lua puţin peste picior şi de a te face să suferi şi mai mult după ele. (nu toate fac aşa, nu generalizez) Ocupă-ţi timpul cu alte chestii. Ţine-te de facultate, bagă o bere sau un sport cu băieţii, lucrează la maşină, orice. Nu are rost să te consumi pe chestia asta. Ştii vorba aia, are balta peşte ;) Capul sus. |
Vladule frate, īmi pare foarte rău! :(
Măcar acum ai īnteles adevăratul motiv :( ... Păcat frate, mare păcat! Dar nu fi trist, viaţa merge īnainte!... Răspunde-i şi tu cu aceeaşi monedă!... >: D< ... |
Gab, frate dar tu erai ala care sustinea ca trebuie sa se duca, ca trebuie sa faca, ca trebuie sa vb cu ea...Pica de lache?
|
Quote:
Să fie el sigur de cea a avut ea īn cap!... Care e problema īn asta?! Măcar acum ştie omul ce să facă! |
am si e o problema.vad ca se vorbeste aici despre asta.povestea incepe cam asa..am fost cu cineva 2 ani si 2 luni.ne vedeam,ne vorbeam la tel si intr o zi nu am primit niciun tel de la el.a 2a zi l am sunat si i am reprosat sa zicem lucru asta.ideea e ca s a enervat mi a inchis telu.in aceeasi zi ne intalnim in club.ma duc sa vb q el (era laamsa cu prieteni,prietene.ii zic sa iasa de akolo sis a vb si de fata cu prietenii lui imi zice k nu)m am simtit umilita pt k au vazut toti qm am prmit refuzu.am plecat.a 2a zi i am tr msj si i am zs k gata pt k nah ..era clar k nu ma ma vrea.ne am intalnit apoi iar in club nu ne am bagat in seaa si nah.intr o zi am apucat sa vb si mi a zis cva de genu "mi e greu si cu tin si fara tine..nu stiu ce vreau.simt k vreau sa fiu singur.daca te cunosteam pste ani altfel tateau treburile".ce parere aveti?adika mi e super greu .e sg cu care m am inteles asa bine si ma dooare ca ne am desp asa sec.sa lupt sau...a o las balta?stiu k sufera da nu ma mai vrea..nici el nu stie ce vre.SA CRED CE MI A ZIS SAU E DOAR O REPLICA SA SCAPE DE MINE cat mai subtil?
|
Quote:
Acum sa trecem la problema ta: un raspuns foarte simplu din partea mea: a vrut sa scape de tine, s-a saturat de relatie... vrea sa cunoasca si pe altcineva:) Sfatul meu ar fi: s-o lasi balta si sa treci peste !!! |
Multumesc pt raspuns si pt urare.O zi buna
|
eu am aceeasi parere ca sasha . las`o balta :* asa am patit si eu :) .. sa nu te mire daca in viitorul apropiat o sa il vezi cu alta fata :)
|
Buna.In seara asta i-am faqt un scandal cat s-a putut de oribil.M-a sunat o prietena si mi-a spus ca l-a vazut cu alta.Si nu m-am putut abtine si l-am sunat.Si tot ce am avut de zis referitor la acesti 2 ani petrecuti impreuna i-am zis la telefon.Si n-am mai tinut cont de faptul ca sunt o domnisoara si ca trebuie sa ma comport ca atare.I-am zis vrute si nevrute.I-am inchis telefonul.Si acum ma duc in club cu un tip.Daca la el s-a putut se poate si la mine.Ideea e ca s-a ofticat si mi-a facut reprosuri si nu stiu de ce.Eu caut alinare in alta parte pt ca el a decis asa,ori el de ce cauta alinare ?pt k avea la mine ..In fine .I-am reprosat destule.Stiu ca tine la mine chiar daca faptele lui nu dovedesc asta.Il cunosc destul de bine dar daca se intoarce la mine sper sa fiu destul de tare cat sa-i spui un NU hotarat.Asta e.
Va multumesc si tineti-mi pumnii sa pot fi tare .Nu vreau sa sufar mai tarziu mai mult decat sufar acum.Voiam un sfat.Vazand sfaturi de la altcineva pot sa fiu si eu mai hotarata decat am fost pana acum.Iti multumesc.O seara placuta |
Quote:
|
Quote:
Mai bine te duci in club cu niste prietene / prieteni decat sa sari imediat in brate la altul ( asta este parerea mea ) , nu este vorba ca nu se poate , dar fii modesta , calma ...daca nu te-a apreciat pentru ceea ce esti asta nu inseamna sa faci acuma toate prostiile care iti trec prin cap . Plangi , te descarci prin alte metode , sau incerci sa uiti si sa te distrezi dar nu in sensul zis de tine . Se intelege clar ca dupa o relatie de ceva vreme ati trecut prin atatea chestii impreuna si subconstientul tau sta sa se gandeasca ca ce , ce am facut ? de ce ? de ce mie ...bla bla bla stuff like that ;) Ti-am spus parerea mea , dar sincera sa fiu acuma , o persoana pe care o iubesti cu adevarat nu stai sa faci lucruri de genu doar ca TE-AI PLICTISIT ( pentru mine asta nu se poate numii iubire ) . Nu sta acuma sa faci vrute si nevrute ca vrei sa ii platesti cu aceeiasi moneda , nu te injosi in asa fel incat sa ii dai impresia de fata usoara :-) , la baieti este altceva ( afemeiati etc , dar la femei deja cand vezi ca dupa o relatie de lunga durata hop sare in brate la altu din prima asa , suna altfel ) . O seara placuta si succes pe viitor :-) |
Sper ca stii ca "pansamentul" pe care ti-l alegi pentru a-l face gelos pe x ar putea sa tina la tine si sa il ranesti folosindu-te de el in felul asta...
Si sa fii sigura ca daca el va vrea vreodata sa se impace cu tine, nu ii vei spune NU hotarat, cum zici ca ai vrea sa o faci. Te vei impaca cu el, iar cel care va fi cu tine va primi verde in secunda 3. ;) De ce? Pentru ca ati stat impreuna 2 ani. Oricat de mult ai vrea tu sa negi asta. |
Buna.Am vazut ca am mai primit raspunsuri.Ideea e in felul urmator.Am procedat asa pt ca asta am simtit si nu pt k sunt usoara ,ma cunoaste destul de bine si stie k inca il iubesc si ca ce fac ,fac in ciuda lui ,doar ca se oftice,asta si vreau .Si l-am asigurat ca tot ce m-a faqt sa simt eu o sa simta si el pt k de multe ori i am zis sa se puna in locul meu cand a mai faqt cate o tampenie.Si nu stiu ce rezolv(Oriqm "pansamentul" se vede ca nu e genu care sa sufere).Cand a zis ca s a terminat l am asigurat ca o sa ma caute si ca o sa l refuz.Exact asta am de gand sa fac.Sa vada pe pielea lui cum m am simtit eu cand m a tratat de sus.Il doare si zilele astea am stat si m am gandit.Inca ma doare tare dar sincer prefer sa sufar acum si sa fie gata decat sa continui si sa se potoleasca 2 3 luni ca apoi sa continue la fel ca in final tot eu sa sufar.asa e ..e greu..trec toate si n am ce face.Macar pt tot ce mi a faqt vreau sa am satisfactia ca i le intorc.Sa simta prin ce am trecut eu din cauza lui.Dumnezeu nu da cu parul..tre sa inteleaga odata pt totdeauna ca nu totul tre sa fie cum vrea el.Sa fiu la cheremul lui cand vrea si sa se trezeasca ca "nu stie ce vrea "sa sufar eu ca o fraiera.Cumva trebuie sa trec peste asta.Va multumesc pt sfaturi si va tin la curent:*.
Un weekend cat mai placut tuturor. |
am citit si eu povestea ta , scurta si ce ai primit aici au fost numai parerile noastre proprii si personale , si raspunsul fiecaruia este subiectiv , fiecare spunandu-si punctul de vedere , ce vrei tu cu adevarat sa faci iti va spune inima. degeaba eu iti spun sa il lasi , ca inima ta nu vrea ( deocamdata ) dar la un moment il vei lasa ( cand te vei satura )
ce vrei sa iti spun ca fosta mea prietena cu care am fost 10 ani s-a cuplat cu un prieten de-ak meu / vecin de cartier ? , cu care am copilarit ? neinteresant :) pe mine unul m-a umflat rasu cand am auzit , dar asta e alta poveste , revenind la povestea ta , faptul ca il faci gelos , s-ar putea sa rezolvi ceva sau nu , sa il indepartezi , depinde de om , si cum e el , dar razbunarea e arma prostului ;) vrei sa il faci sa sufere ? si sa ii para rau ? ingrijeste-te , iesi cu prietenii / prietenele , arata-i ca poti si fara el , chiar dca te doare , nu ii arata imi cer scuze dar nu stiu ce varsta ai ? , daca ai 21 , varsta de la profil stai linistita ca vei mai cunaste baieti , dar faptul ca ai iesit cu acel tip , ca razbunare nu e ok , poate te vei culca cu el ca razbunare , si iar nu e ok , vei realiza mai tarziu ca ai facut o gresala ;) nu te arunca , va mai dura ceva timp pana iti va cadea unu cu tronc ... poate ca motivul invocat de tine nu este 100 % adevarat , si adevarul e undeva la mijloc . |
salut
e prima data cand scriu si eu pe partea asa mai sensibila a forumului da as avea si eu nevoie de un sfat ca de obicei cum probabil incep toate povestile de aici :'m-am despartit de prietena' da ne-am despartit spunandu-ne "te iubesc" adica ne-am cunoscut la cluj toata au fost bune si frumoase pana cand eu am vrut sa ma mut acasa adica am vrut sa ma mut acasa sa imi pot face si eu un viitor sa imi fac o casa sa imi cumpar o mashina asa cum poate stiti cluju ii in oras scump si de asta am preferat sa vin acasa si nu are rost sa mint si pentru prieteni mei am ales sa vin acasa pentru ca la cluj o aveam doar pe ea nu aveam nici un prieten.am crezut ca o sa fie usor sa trec peste primele 2 saptamani a fost usor dupa aia am realizat ca o iubesc mai mult decat mi-as fi putut inchipui si normal am incercat sa o recuceresc aici intervine problema si lucrul ce ma doare pe mine cel mai tare: deja are prieten adica are p cineva cam sta la el deja sio dus din haine la el are dulapul ei la el chestii de astea ce ma dor da ea imi zice ca ma iubeste ca ii dor de mine nu mai stiu ce sa cred ce sa fac sa lupt pentru ea sa fim din nou impreuna sau sa o las asa si inca ceva ce ma chinuie ca sa zic asa ea ii a 2a dragoste pentru mine prima dragoste am pierduto tot din cauza mea si a 2a nu as vrea sa o pierd acuma eu incerc sa fiu barbatul ala ideal la care toate femeile viseaza dar oare merita?? mersi mult |
Nu stiu prea multe detalii despre voi, dar iti dau niste idei la care sa te gandesti:
-poate s-a gandit ca daca isi face un iubit o sa te uite mai usor. Dar sa te muti atat de repede la un barbat acasa inseamna ori ca e nebuna(si se arunca cu capul inainte),ori ca se cunosteau dinainte ca tu sa pleci si poate chiar mergea frecvent la el acasa...iar plecarea ta n-a facut decat sa ii apropie mai mult. Nu pot crede ca te iubeste si iti da cu atata usurinta detalii despre viata sa cu tipu`. Intreab-o ce isi doreste. Calculeaza daca merita sa faci niste sacrificii pentru ea, si mai ales daca esti dispus sa le faci. Pentru ca la distanta nu va merge ;) |
ma iubeste cu detaliile io is de vina k io intrebam nu se cunosteau dinainte am facut io niste greseli cand eram cu ea ex am fost plecat in anglia si nam vb deloc cu ea si de asta da nu mi-am dat seama ca o iubesc asa de mult io is in stare de multe sacrifici ex maine tre sa primeasca vreo 51 de trandafiri si is in stare sa ma duc de 2 ori pe saptaman in cluj numa sa ne fie bine
is distrus nu pot dormi nu pot sa fac nimik ma duc la lucru si numa prostii fac de asta nam crezut k pot ajunge asa.... |
Q: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
A: Gasesti alta. Scurt si la obiect. Abureli cu jelituri, sentimente, procese sentimentale si alte SF-uri nu exista. De uitat nu uiti never, ever si cu asta basta. |
Quote:
|
Amin!
|
Adevarat!!!
|
de ce trebuie sa citesc asa ceva pe 4tuning? :???:
Ar trebui sa posteze cineva un thread cu ce nu ne dorim(noi, femeile) sa vedem pe 4tuning.. Doar o sugestie |
Quote:
|
Quote:
|
abia acum am descoperit topicul asta... si pot sa spun ca nu imi pare rau ca nu mai am cablu(glumesc sunt doar rautacios...) imi pare rau ca nu l-am descoperit cand aveam si eu nevoie sa vorbesc cu cineva(uneori e mai usor sa te confesezi unor straini decat prietenilor pentru ca prieteni uneori sunt subiectivi) si o parere din afara nu are cum sa dauneze... asa ca tot ce pot sa spun: 4 tuning este pentru oameni de la oameni...
|
inainte de toate , suntem o familie virtuala , si intr-un final am ajuns la concluzia ca toti ajungem sa scriem aici :) si e cam naspa SUX , dar asta e , fiecare isi povesteste pataniile , mai radem asa cum fac niste prieteni adevarati / familia
|
salut . am si eu o problema . ne-am impacat acum 6 luni , dupa ce am mai fost impreuna in urma cu 3 ani . A mers bine o perioada apoi eu am mintit-o . Am pelcat sa duc niste prieteni intr-un club in afara orasului in care stau . Iam zis ce fac si i-am mai zis ca nu ramn acolo . Eu am ramas o ora iar ea sa prins ca ma sunat si nu am putut sa rraspudn de muzica . Mai e faza ca iam zis ca nu vreau sa se duca in club fara mine ( dar eu "mam dus " fara ea ). A 2 zii plecam intr-o deplasare cu ea si tebuia sa fiu treaz , etc s-a suparat . In aceasta deplasare s-a mai intamplat o problema , am incercat sa ascund ceva dar s-a prins . Mi-a zis ca sia pierdut increderea in mine la o saptama dupa . dar lucrurile mergeau relativ bine . Intr-o zi mi-a facut o faza . Ea a iesit afara si a tecut pe langa blocul meu . Dupa o ora ma suant si mi-a zis ca de ce o urmaream |: | Eu am luat totul ca pe o gluma ptr ca nu ma iesit din casa . Mi-a explicat ca eu eram , hainele mele mersul meu etc , Dar eu chair in casa am stat . Neam certat grav pe subiectul asta deoarece eu nu facusem nimic si eram acuzat pe nedrept de data aceasta . Dupa o saptamana iam zis sa luam o pauza , dar am revcenit asupra deciziei dupa cateva ore . MI-a zis ca am ranit-o ca tinem pauza ca face ambitie la prostia mea . S-a termiant si pauza saptama trecuta acum 7 zile . Toata saptamana cea urmat nu ma vazut-o mai mutl de 7 minute adunate . S-a implicat in diferite proiecte la facultate , vine tarziu acasa nu ma anunta nimic , Imi spune ca ma suna cand ajunge si nu ma suna etc . Am icnercat sa vb cu ea si sa ii spun ca ma deranjeaza aceasta atitudine . Ca ma face sa sufar , mia zis ca asa am facut-o si pea ea sa sufere si ca imi palteste cu aceasi moneda . La balul ei nu ma lasa sa vin " Nu ai ce cauta acolo " . iam zis daca vrea ea sa ne despartim dar imi spune nu , ca ma iubste etc . Nu am puttu sicner sa vb cu foarte multe , de fiecare data cand intram intr-un subiect ori are treaba , ori eu mi-am schimkbat totnul vocii si tip la ea . M-am gandit logic . Acuma sufar , daca ii pun capat relatiei eu , tot o sa sufar dar stiu ca sa termiant si nu stau agatat . Dar in gandirea mea daca pun capat relatiei crede ca e ambitia mea ca prima data si ca o sa ma intorc dupa ea . Cum credea si "betze" mai sus . Dar nu e vorba de ambitie .o vreau inapoi dar nu vreau ca relatia sa continue asa . mi-a promis ca o sa vb in seara asta , pana acuma desi am icnercat nu am reusit . ma asculta dar nu intelegea nimic .
Iam zis ca am suferit ca nu am stiut de ea nimic 2 saptamani ,si mia raspuns " te-a ros gandul ca nu stii ce faceam ( cu o tenta ca o controlez ) . " numai de chestii dianstea m-am lovit . Eu nu zic ca sunt perfect sau ca nu am gresit dar nu stiu ce sa fac sa termine comportamentul asta . nici eu nu mai stiu . Am vorbit cu un prieten dar l-am aburit rau , . Ideea lui e sa o las si gata .. nu stiu eu o vreau .. lalalalal |
in urma cu cateva minute mi-a zis ca are nevoie de ordine in lucuri , ca nu simte ca e momentul sa ne impacam si ca o sa ne imcapcam dar nu acuma . Nu are pe nimeni . Iam zis " de ce suna a final si tu zici ca nu e " si mia zis ca nu e finalul si ca sa astept . Stiu ca ce suna dar nu cred ca e ceea ce pare .
|
Quote:
incearca sa twe gandesti bine, sa tragi linie si sa vezi ce e mai bine pentru tine si cum ar trebui sa mearga relatia.daca tu crezi ca nu e sfarsitul si are doar nevoie de timp oferai timpul necesar si cand o mai cautin cel putin cateva zile nu ii mai pune intrebari si poartate frumos cu ea, macar sa ai o atitudine vesela, sa o inveselesti sa nu`si aduca iar aminte de bube.... asta e parerea mea |
Quote:
Asa... sa astepti sa ce, pana isi gaseste pe altu si o sa fie sigura ca nu mai are nevoie de tine? Acum e hotararea ta, dar parerea mea este ca e in cautare, daca nu si-o fi gasit deja pe altul... P.S. te-as ruga sa scrii corect dpdv gramatical in limba romana. Merci. |
Cand cineva iti spune ca vrea o pauza ...de obicei vrea o "pauza".
|
E gata toata treaba... isi cauta om nou... sau l-a gasit deja si pe tine te freaca.
|
Treci peste. E greu, dar nu imposibil. Alta si gata. Daca te tot amana, te tot duce cu zaharelul crezi ca te vrea asa tare??? Las-o tu inainte sa te lase ea pe tine!
|
Quote:
|
azi m-a sunat . M-a intrebat " esti bine ? " .
ea: te-am sunat pentru ca credeai ca nu o sa mai vorbim . eu: sunt bine dar e greu . ea: o sa mai vorbim , o sa ne mai si vedem saptamana asta , diseara sau maien vorbim . apoi a venit vorba de treaba asta si a zis ca ea a dat totul in trecut si ca asa a fost sa fie sa gresesc eu si acuma , nu ca ar vrea sa ne despartim doar ca trebuie sa mai treaca timp . Ea are balul joi , initial mam gandit ca poate e stresata cu astea , dar cred ca ar dura mai mutl aceasta pauza . Legat de inselat , i-am zis ca e mai civilizat sa imi spuna inainte si a zis ca nu e vorba de asta .. NU stiu .. e ingandurata .. poate asteapta sa zic eu anumite cuvinte ca sa o readuc in starea de relatie , nu stiu . ca nu stiu ce sa mai zic . A ramas ca mai asteptam :sad::sad: |
fa-te ca o arzi cu altcineva, vezi ce reactie are. daca nu schiteaza nimic, pa. daca se ataca, mai e vreo sansa p-acolo.
ai 20 de ani, atata timp cat nu iti lipseste o mana, un ochi sau un picior, ai 99% sanse sa gasesti si "altceva" bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning