![]() |
Re: Portul Constanta !
deci a fost o seara de neuitat ....
eram pe geam tipam ....(intrun logan cu flacari pe el ;) ) deci prea tare nu am cuvinte ...cei care nu ati fost OFTICATIVAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! |
hahah..saptamana trecuta eram 7-8 masini de la o kterinka din port..si`aku uite..40:)) ..data viitoare cine stie >:)
|
Si asa se oftica ei ce ii mai intaratati si voi :) Data viitoare facem traseul pe care il propunem indiferent de ce apare pe drum. Chiar ar fi fost fain sa il ducem la capat. Oricum a fost ca in filme aseara cel putin cand toti o luau in toate directiile in Navodari si politia din toate partile venea.
|
bai nebunilor v-a urmarit politia....wow
hellmane ti-era frica de filtru de politie de la hanu piratilor?adevaru-i ca o pateai urat de tot ca tu ai masina aia mai tunata decat prevede legea...si mai si scrie pe ea "organizator de chestii ilegale" hai ma nu va mai umflati atat ca in afara de faptul ca au fost masini...si iarasi aceiasi oameni care se dau mereu...n-a fost nimic nou....io nush de ce nu stabilitilocul de intalnire initial in fata politiei rutiere...ca ce mi-e poarta 2 ce mi-e la rutiera...tot aia... anyway ff tare ca vreo 100 de insi au mers pe geamuri...mult mult prea tare...da sincer io tin la sanatatea mea asa ca prefer sa stau la caldura in masina.... si politia nu a venit dupa noi ca urma sa facem ceva mai dubios....probabil a venit ca au vazut niste taxiuri printre noi si au zis sa nu fie vreo greva de sindicat probabil...cine stie.... oricum,bv baiatu cu clio si hellman,U ROCK dar data viitoare...poate s eintampla ceva mai mult decat mers la 20-30 p ora pana-n navodari... poate acceleram la viteze d-alea..gen 40...stiti voi,senzatie majora....cu camera de filmat pe geam la 3 grade ;) |
lol..nu te`a obligat nimeni sa mergi ;)
|
hai,acum astept sa sariti pe mine :)))))
|
Quote:
|
..da` totushi..macar s`au adunat... ceva mai mult ce credeai k`o sa fie ?..
|
SET`ule da tu ai o problema mare cu Hellman nu gluma , mai las`o si u balta , nu vreau sa ma bag da deja devine culmea faza . Eu unu am fost aseara si totusi chiar a fost reusit , o kterink , si stai linistit k gaborii pt ei au venit ca eu cu mdn`u chiar ne`am oprit si am vbit cu gaborii si ne`am luat in gura cu ei , au fost trimisi pt ca a sunat cineva si a facut instiintzare . Lasa-i sa se bucure si ei daca a iesit ceva frumos , ca acum fara sa te superi pe mine , dar tu ce faci ?
|
Quote:
|
Quote:
da,corect,s-a strans lume n-am ce zice...da toti se uitau unu la altu...exceptandu-i pe aia care de fiecare data "sunt la datorie" eu sincer incep sa cred ca ei se bazeaza pe vlad si inca cativa sa tot organizeze chestii de genu asta,sunt curios,daca n-ar fi venit PALu,GPGu si care s-o mai fi dat,mai era cum a fost? ai dreptate,io nu m-am dat..da nici tu nu te-ai dat...asta asa ca sa fim chit :P stii,n-am chef sa inttru in polemici d-astea cu tine ca n-are rost...pe bune da cu hellman....care la sfarsitul filmului zice de artificiile alea "uite n-a murit portu" hai las-o moarta.... io apreciez faptu ca vor sa faca ceva...dar sa faca frate daca tot vor atat de mult ca daca e de strans lume la spart seminte si baut suc toti ne pricepem |
Alex fara suparare dar cand veneai u cu PAL si inca vreo 2 si va rupeati si urlau ciutancele ca wow ce misto era bine nu? Acu ca nu mai esti in oras te-ai schimbat? Sincer am iesit aseara sa ne plimbam si a iesit e a iesit si cred ca majoritatea au fost multumiti. Tu nu ai fost acolo Deci nu vorbi. Hai sa nu ne suparam nici unu cu altu ca nu are de ce sincer.
|
care si`o rupe si`o rupe pt ca ii place nu pt ca il obliga cineva , probabil ca si hellman nu trebuia sa spuna ca vine x team`u si rupe si face etc , pt ca era vba mai mult de o simpla intalnire de care sa se bucure toti nu sa se critice.
X team`u se rupe si se drege mai mult la Legale mai nou pt ca le organizam din ce in ce mai des ( sau macar incercam ) dar in orice caz daca am face ceva pe dinafara nu vom trece aici ca sa vada toata garda sa stie de unde sa ne ridice in secunda 2 |
Quote:
|
Stiu si tocmai de asta am venit muti dar ai incercat si tu sa aduni oameni sa vezi cati vin? iar apoi sa ii coordonezi pe toti? e greu si daca ii aduni cine ii obliga sa se rupa? te poti duce la unu ba acu tu te dai? nu merge. Totul e facut din placere si asta e daca sunt doar cativa care se dau asta e ei sunt. Poate o sa capete curaj si altii sa se dea. Cred ca ar fi bine sa incheiem Discutiile despre ce a fost si sa trecem mai departe ce ziceti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning