![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
vedeti poate v-ati confruntat si voi cu problema mea si ma puteti ajuta va las linkul ca sa nu dau copy paste la tot ce am scris acolo
https://forum.4tuning.ro/22-troublesh...e-dreapta.html |
Salut.Sunt nou pe aici.Am si eu un Fiat Seicento 899, an fabr 2000,din 10.01.2009,inmatriculat Nt 88 ZZK.
Am o problema la roata din dreapta cand fac viraj stanga la peste un sfert de cursa a volanului, bate ceva...."pocneste", parca trec peste liniile de tramvai. Ati patit asa ceva?sau spuneti-mi ce ar putea fi. Mentionez ca pana acuma am fost super multumit de ea, n-am avut nici o problema majora la ea.:shock: |
Quote:
|
Verifica planetara respectiva. Si vezi sa nu ai cumva contact intre anvelopa si caroserie la viraj... la mine s-a intamplat asta cu anvelope mai late.
|
sa ne spui cum se rezolva problema si cauza ei
|
Nu face contact cu caroseria...., prima data la asta m-am uitat. Urmeaza sa ma duc la un mecanic zilele urmatoare. Am sa va tin la curent.Multumesc pentru indicatii.
|
vand semnalizarile fata portocalii daca este cineva interesat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dar a ta masina cand o sa o vedem la fata ?
|
Quote:
...trebuia x...dupa y...acum z...o sa vedem...nu mai zic nimic |
Pe cine intereseaza vand un Fiat Seicento S avariat din 2002 motor de 1.1. Pt mai multe detalii vizitati link-ul
PS. A cazut un copac pe el :(( |
Quote:
Ce te rog (daca'mi permiti). Poate ne vedem intro zi, ma dai o tura, vreau sa vad putin cum merge 1.1 mpi tau (comparabil cu 1.1mpi meu)...adik 54k vs 180k...poate fac in asa fel de til salt si'l toc...pe mine sincer ma intereseaza motorul masinutei tale. Daca o dezmembrezi ne combinam noi cumva la motor :) |
Quote:
Urmaream de ceva vreme acest forum dar abia acum cand mi-a ajuns cutitul la os am reusit sa-mi fac cont ;). Ce sa-i faci asta e viata, trebuie sa mergem inainte. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning