![]() |
Re: Ce vor barbatii?
giubau io ma bag sub cisterna si tu tragi cu furtunu in rezervor ok???k in bucuresti e usor ca se sta pe loc mai mult:D
|
deci barbatii vor multa benzina...pai si noi vrem :))
|
atunci e bine...cand o sa ne casatorim si o sa avem copii noi astia de pe forum, o sa luam benzina in loc de scutece si lapte la copii:))
barbatii mai vor politiste amabile ( in buzau toate politistele sunt neshte scorpii ..bleah...cu toate ca arata bine:D ) |
Quote:
boon,deci financiar nu are probleme,dar parca nici asa... nush da..toate realizarile astea au gust daca nu le imparti cu cineva? nush da...io unu nu ma vad singur la 40 de ani |
ar fi kiar trist sa fi singur la 40 de ani si sa ajungi un om de varsta a doua acrit de viata, cu o tona de bani...intr un apartament 15x15, cu 3 masini la scara...cred ca stiti toti vorba:"banii nu aduc fericire!!!":rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
EEEEEEXACT!!!
io vreau draq sa-mi fac torpila din matiiz nu vreau 3 masini.....si mai vreau un vw LT si motorina free |
Quote:
si...sasha...crezi tu ca banii cumpara fericirea?...pentru orice exista un pret...crezi ca ai tot ce ti ai dorit si exact cand te astepti mai putin ti se intoarce toata lumea cu susul in jos... |
Quote:
putem fii atat de fericiti, daca am stii macar ce ne-am dorii si ce-si doresc barbatii??? isi doresc femei care sa ii alinte, sa ii rasfete, sa se joace cu copilul din interiorul lor.. pentru ca spre deosebire de femei, ei raman copii mult mai mult timp, din cauza asta sunt si mai rfericiti.... ;) |
Quote:
si de unde stiti dumneavoastra aceste lucruri doamna Magos?:) eu copil nu cred ca mai sunt,de rasfatat nu imi place sa ma rasfat...deci pe mine nu m-ai nimerit :lol: |
.... e na????
esti tu atat de sigur...?? eu nu as prea zice.. ;) |
Quote:
ce draq ma...tuturor ne place puful :D |
Quote:
cum sa nu ne placa sa fim rasfatati?acu pe bune...nu exista baiat caruia sa nu ii placa asta! |
he he he..
sa mai imi zici tu ca nu am eu dreptate.. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning