![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
E bine...dar nici maciulia nu se potriveste :)). eu am facut toate astea ca sa pot si eu sa ma bat la locurile fruntase la vtm-ul de pe 12 iulie de la bucovatz. Ata ete....mergem mai incet si sigur :P
|
poate cere si ea sa fie schimbata ?
|
Mai greu cu schimbatu`......nici prin cap nu imi trece sa o dau....eventual sa ii iau o surioara sau un fratior.
|
1 Attachment(s)
Apropo de fratior ... :))
|
Quote:
|
Aceeasi mama.....tatal era diferit. Cel alb era mai asuprit.....tacso` era betiv si fumator inrait.....cel rosu mergea zilnic la sala si manca sanatos. De aici diferentele de putere :))
|
Quote:
a dracu familie:)) |
4 Attachment(s)
Facand curat prin calculator.....imi amintesc amintiri :P......Ce frumoasa era atunci :(
Ps: pozele nu sunt editate |
Quote:
|
Mersi, insa tre sa fiu realist si sa accept realitatea. Usa dreapta spate e stramba de la jepata blonda care mi-a lovit-o, pragul de pe stanga e nevopsit, vopseaua a sarit de pe spoiler, badourile de pe bari au mai pierdut din vopseaua data de mine plus zgarieturi si alte cele. Sper sa imi revin financiar si sa ii redau infatisarea de alta data :)
|
Cam toti asteptam asta,nu......
|
Quote:
p.s: ce experianta a avut al dreaq fotograf :rolleyes2 |
10 Attachment(s)
FElicitari pt evolutie;)
|
Mersi mult myky.
Desi eram scepric , duminica asta nu s-a dovedit asa rea pana la urma, dupa o noapte in care am dormit decat 4 ore, dupa drumul pana la Craiova f obositor pe ploaie incercam cat sa cat sa vedem ce tinuta de drum are si era sa sar de doau ori pe sant ultima urcare de la vtm mi-a adus locul 2 la grupa 1601-2000 cm3 si locul 11 la general. Mi-am spalat toate pacatele in ultima urcare si masinutza a mers ideal......desi a vrut ea cu usile in fata de vreo 3 ori...pana la urma tot cu capota am pus-o. Ps: myky tu esti salvarea mea......in ultima urcare vreau si eu poze/filme cu mine....acolo am dat-o de-a latu prima oara si apoi de doua pe virajul larg de dreapta.Am vazut ca ai cu sultanu din primul viraj si ma gandesc ca poate gasesti si cu mine :) |
BV bobitza..felicitari! Foarte bun locul la general si felicitari pentru premiu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning