![]() |
Re: Conducere fara permis
Quote:
aaa..si eu i-am dat 160 in oras:lol:..pot sa confirme 2 persoane de pe forum!..asa..ca sa moara unu' de pe aici:lol: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da ai dreptate dar vezi ca nu te-ai exprimat corect!!!!! renzor are permis.. Quote:
|
eram sigur ca or sa sara toti "sfintii"..nu am zis-o ca lauda..doar am zis asa ca fapt divers..si oare cati nu faceti "n" tampenii la volan..si va dati cei mai drepti..calmi..linistiti..si "legali" soferi!hai sa fim seriosi..
|
Quote:
Alex_Pitesti: 160 prin Pitesti e cam mult, nu crezi? Ti se pare ca avem strazi suficient de late si de libere pentru viteze de-astea? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Daca ar sti tata ce fac...nu cred ca as mai vedea cheia de la masina. 1.Nu sunt cel mai adevarat.Poate cel mai prost,care ar putea si sa-si rupa gatul.Vad ca ai 27 de ani,am respect pentru persoanele mai in varsta ca mine,tu imi spui exact ce mi-ar spune si tata,dar vezi tu,stiu si eu chestiile astea,dar cand sunt la volan se intampla ceva,nu mai conteaza nimic!Uit tot si adrenalina pune stapanire.Cel mai grav si oribil lucru e sa iei viata cuiva.Am spus ca nu mai stau cu ochii in ceasuri,ci am inceput sa-mi dau seama dupa treapta de viteze si sunteul motorului cam ce viteza si cate ture am. 2.Asa mi se pare MIE ca masina nu trage destul.Nu sunt baiatul de bani gata si tata sa-mi ia ce vreau eu.Deocamdata el munceste,eu ma duc la facultate si il mai ajut cand pot cu munca,impartim masina asta ca pe asta o avem. 3.Majoritatea de aici aveti experienta. 4.Anticipezi,franezi inainte de curba,sau schimbi viteza inainte de curba,astfel incat sa intri cu masina cuplata la motor pentru o aderenta mai buna.MIE mi se pare ca daca franez cu ambreiaj,masina franeaza mai greu decat cuplata la motor,si daca intru in curba ac de par cu ambreiajul apasat sau in punctul mort,masina nu mai are un control la fel de bun.Cand ai alta masina in fata,pastrezi o distanta de siguranta fata de el,pana cand il poti depasi. 5.Bine,pe autostrada nu se fac depasiri,se schimba benzile,dar din cate mai tin minte scrie clar sa revi pe banda 1.Nu se cheama depasire se cheama devansare daca treci pe banda 1 dar din nou MIE mi se pare periculos,fiindca unii nu se asteapta sa fie devansati pe banda 1. 6.Nu e deloc bine.Daca un prieten merge cu viteza asta prin oras,imi incordez picioarele si ma tin cu doua maini de usa,zbierand sa mearga mai incet,dar din nou iti spun,cand sunt eu la covrig alta e treaba... 7.Asta da, se poate intampla,dar MIE mi se pare ca e mai de bun simt decat flash-urile. Si alte povesti care nu le consider smecherii,ci doar prostii din care am scapat cu bine. Tot in Mangalia,la sensul giratoriu,cu masina proaspat scoasa de la spalatorie care nu avea prins la loc presul de podea,vad o masina care mergea destul de incet si in mintea mea spun sa ma bag rapid in fata lui,bag in viteza intai,scart si cand sa dau repede a doua,am luat si presul cu calcaiul bagandu-l sub pedala de ambreiaj,ramanand ca prostul in mijlocul sensului fara sa imi dau seama ce s-a intamplat,am crezut ca am prajit discul de ambreiaj. Pe grivita,noapte,banda 3 140km/h,un nene cu un Audi A4 sau A6 negru tot combi in spatele meu flash-uri,dau din a 5 a ,4 accelerez si ma bag pe banda 2 uitandu-ma la el daca ma depaseste sau nu,cand sa ma uit in fata o duba frana sau mai degraba a redus viteza la trecerea de pietoni de la metrou.Nu am putut sa ma uit ce viteza aveam,dar am franat pana mi s-a oprit motorul,noroc ca ala se misca totusi,ca tot intram in el. |
De la 1 la 7, din tot ce ai spus pana acum, cred, din pacate pt tine, ca un singur lucru te va calma: primul tau accident. Accident care sper sa nu fie unul grav, dar unul suficient de spectaculos ca sa-ti stapanesti adrenalina pe viitor.
Problema nu e ca ti-ai rupe tu "gatul", problema e ca esti la volanul a ~1,5 tone de metal in miscare si, cu cat ai viteza mai mare, cu atat risti sa distrugi mai multe... si pe langa tine, mai sunt si alti oameni prin jur (pietoni, soferi etc) care nu au nici o vina ca tu nu te poti stapani. Calmeaza-te si, pt inceput, pana prinzi intr-adevar experienta, priveste masina doar ca pe un mijloc de transport, nu ca pe o distractie. Masina te stapaneste pe tine, nu tu pe ea... |
Hai sa va spun de o "smecherie", facuta astazi seara, o prostie la urma urmei, care putea avea urmari destul de urate. Mergeam pe Prelungirea Ferentari, 60-70 km/h cu a5a, viteza de croaziera, liber, nici o problema, dar masini parcate pe partea dreapta, deci puteam merge cu o roata pe linia de tramvai. La un momenta dat, incep sa primesc flash-uri din spate, in disperare.....l-am ignorat, ca oricum nu aveam ce sa fac. Ma depaseste destul de aiurea, intra pe contrasens cu totul, intra in fata mea si apuc sa vad, BMW320 i si ca este incepator. In timp ce-mi faceam in minte profilul lui de copil tampit, imi tranteste o frana in fata, din senin, drept "multumire". Ii dau cateva flash-uri, injuraturile de riguare si imi vad de drum, la care pustiu imi mai tranteste o frana urata, dupa care isi pastreaza o viteza de 50 km/h...de ce? nu stiu nici eu. Il depasesc si apoi iar incepe. Ma enervez si ma "iau cu el", el avand avantaj si cai si cuplu mai mare, eu avand avantaj ca stiu sa-i folosesc pe ai mei. Ajungem intr-o curba destul de urata, eu pe interior, el pe exterior. Eu intru in curba cu frana de motor, el intra cu acceleratie. Mai departe ce credeti ca s-a intamplat? Eu am iesit din curba fara probleme, el a iesit din curba pe lateral. La Piata Ferentari m-am oprit sa vad daca rupe vre-un pom... spre norocul lui, masina nu s-a invartit si s-a oprit tot pe lateral si nu a lovit nimic. Prin urmare, aviz amatorilor de adrenalina, liniute si alte smecherii, ca niciodata nu se stie. Nu o luati ca pe o lauda, ca nu sunt mandru, am incercat sa-l ignor, dar la un moment dat m-a scos din sarite.
|
Quote:
|
Asa e acum , daca depasesti viteza cu peste 100km/h decat limita admisa ,iti face dosar?
|
Eeeee, cum s-au descurcat baietii viteji pe zapada asta? Ce recorduri ati mai doborat? Ca eu am atins chiar si 60 km/h si o linie de tramvai m-a "plimbat" vreo 10 metrii pe lateral, in rest toate bune si frumoase. Nici un viteaz fara permis, pe o vreme asa frumoasa? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning