![]() |
Re: AG 88 PVA
ce timp ai scos Alex?
|
Ce a patit aripa fata dreapta?....In rest imi place mult!!
|
am si eu o intrebare....cei cu usa aia asa zgariata??..si tu ai vecini buni???
|
16.1 parca a scos,dar pe tr 1 statea aproape pe loc,aderenta fiind 0.
Este un sleeper,cred ,adica arata ca un cazan si e tun la partea mecanica. |
omule mi-a placut mult la brasov...te-am aplaudat de fiecare data ..multa bafta in continuare..
|
16.1 e binisor dar trebe mult mai jos... Bft in continuare :D
|
Masina cum se vede asa a fost cumparata:-P urmeaza o tinichigerie si vopsitorie in stil Bolidian:D :lol:
Alex, filmulete ceva? ai zis ca prieteni au filmat evenimentu :lol: |
https://www.youtube.com/watch?v=i5_po...feature=relmfu am pus eu pe youtub cateva filmulete si cu daciuta ...... bafta
|
Quote:
|
Multumesc de aprecieri, filmari si poze! Am fost multumit de prestatia masinii atat la linii cat si pe drum. La intoarcere m-am abatut pe Transfagarasan, nu m-am mai intors pe Rucar-Bran. Imi pare rau ca nu am mai avut cu ce face poze la baba acolo.
Cum zice si DVL va urma sa ii fac tinichigeria si vopsitoria la masina, iar legat de mecanica vreau sa ii iau 2 planetare noi ca astea facute din bucati nu mi-au iesit bine deloc (huruie) si sa schimb cutia cu una o idee mai scurta. Sper sa pun si eu ceva poze cat de curand. |
1 Attachment(s)
Daca te ajuta, am eu primar si secundar de 18 turbo. 0.78 la 5.
|
Frumoasa baba :D tot respectu da timpu e cam mult :( 16.1 , cauta o cutie mai scurta si va rupe :D spor la treaba la tinichigerie si in cautare de cutie :D. Nu o lua in nume de rau :).
|
11 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze de la evenimentul de la Brasov.
|
Ce fata are nenea Bolidu`cand facea donsoara poze :lol:
|
Ce fata puteam si eu sa fac in momentul in care am vazut ca o domnisoara pozeaza un cazan vechi de dacie?! Am ramas placut surprins de gestul ei dar si de reactia publicului. Din ce am observat a fost una din cele mai aplaudate masini si asta ma bucura. Am primit strangeri de maini si felicitari cat nu am primit toata viata.:-P ...pacat ca ultimele 3 plecari au fost mai mult decat proaste, dar pe viitor poate mai bine.
|
frumos:D un clip ceva exista?:D sunt tare curios
|
Quote:
Acest link a fost pe pagina anterioara.... |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=i5_po...feature=relmfu |
18 Attachment(s)
Masina a primit un nou set de jante (sper ca de data asta ultimul:-P) si pana la iarna vreau sa ii fac si tinichigeria macar daca nu si vopseaua.
|
Tipla ba tipla!!!! Daca o si mai cobori putin o sa fie tipla de tipla:)) si eventual miezu negru si buzele polisate cum am vb la telefon ;)
|
Arata tiplan baba :D, da trebuie evazari pe spate sa fie forta:D in rest nimic de comentat :D.
|
cāt de bine poa' să arate cu noile īncălțări. referitor la tinichigerie, sper că nu te apuci de shaved și etc. pentru că e prea frumoasă așa. dacă ai putea să polișezi toată janta sau buza și miezul un carbon ceva, ar fi frumos! baftă cu ea și hai mai repede spre 13s sau 14s, dacă nu mai puțin!
|
hai ca sau copt si merele din pom...:D...LIKE...
|
Pasaje masive nu or sa fie... o sa fie trase astea putin cat sa intre rotile, asta dupa ce o sa indrepte puntea ca e fugita putin si freaca doar pe o parte
Tinichigeria inseamna eliminare rugini si pus aripile corecte si dupaia o scopiala ca sa nu mai arate asa tarcata, nimci special, spoilere si alte cacaturi |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
As da vina mai mult pe "cip".am pus pe al masinii inapoi si e mult mai bine.poate o cronometrez si cu asta. Dar oricum si cu o cutie mult mai scurta nu cred ca scoate 14. Ramane de vazut pe viitor.
|
14 cu turbo..
Timpul e super, inseamna ca merge bine motorul :-P. De curiozitate, cam ce viteza aveai la final, sau ai exit speed pe bon? |
100 si ceva dar nu mai stiu cat. o sa ma uit pe bon.
|
M-am uitat pe unul din bonuri si viteza de iesire a fost de 127 km/h. Ieri am demontat aproape toata puntea spate si m-am apucat de masurat toate urechile, prinderile si cam tot ceea ce ar influenta pozitia puntii fata de caroserie si am constat cu stupoare ca traversa dintre lonjeroanele spate de care se prind suportii bratului central este sudata stramb din fabrica cu o diferenta de aproximativ 8 mm.nu pot sa imi dau seama de unde a provenit aceasta eroare de fabricatie, insa voi taia toate punctele de sudura si o sudez in pozitia corecta, cu aceasta ocazie sper totodata sa fac si toata tinichigeria.
Zilele astea o sa pun si cateva poze de la Intalnirea Golf-club de pe Tranfagarasan la care am fost si eu prezent cu batrana. |
Interesant, inainte sa ii schimbi puntea spate mergea drept?
|
poate faci niste poze la operatiune ca ar fi si eu curios.
din punte nu e ca si la mine sta exact la fel desi am schimbta puntea si tendoanele. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
10 Attachment(s)
..si pozele de la intrunirea Golf-club de pe Transfagarasan.:D
|
Ce bine ii sta cu jantele astea 8)
|
De minune o prind jantele astea ;) a, atras ceva priviri la intalnirea golf-club ?
|
2 Attachment(s)
Da a atras extrem de mult , cu pareri de bine , felicitari pentru masina si "bonus" 2 poze de la mine !
|
superba masina....jantele se potrivesc de minune:D
si motorul cu alte componente din compartiment sunt asezate bine...parca asa a venit ea din fabrica :-) a vazuto fostul proprietar ? :D daca da...ce a zis? |
O vede aproape pe fiecare saptamana omul ca e din oras. Am oprit intr-o zii si am stat de vorba cu el si i-am aratat ce am facut la ea. A fost placut impresionat si e multumit ca a ajuns pe maini bune.:) Ma intreba de ce nu omologhez motorul?!:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning