![]() |
Re: Portul Constanta !
:)))) creste inima in voi acum ca .....in vaca nebunilor :)).deci e clar ca daca se vrea ,sa poate .ma bucur ca a fost ocazia de a-l ambitiona pe yzf sa isi adune trupa si sa iasa cu noi la mars pe strazi .sigur va fi frumos daca totul va fi cel putin ca pana acum ,fara mesaje aici cu ore si locuri.numai bine.mie mi-a placut mult de tot linia aia data intr-un jar nebun in grup
|
Shtiu, gabby, ca tuturor de altfel, tre` sa recunosti ca.... sentimentul ala e de neimaginat, e ceva special, e ceva superb, eu unu` chiar nu am avut, nu am, si sapt asta o sa traiesc din amintiri....
|
ai dreptate .. mergem totzi in coloana ... frumos .... si o sa facem traseul de dinainte ..
|
dar de nu ne zici cu ce masina ai fost ,poate unii te-au injurat si nu stiu pe cine au injurat sau poate altii au dat mana cu u :P e doar o intrebare asa de curiozitate ,oricum a fost prea klumea ,mi-a adus aminte de intalnirile seniorilor de pe varianta sau din port care se organizau tot in coloane asa mari si care inebuneau orasul.erau vremuri klumea cand nu prea erau figuri si orgolii .acum multi s-au asezat la casele lor ,au si copii ,ce le mai trebuie chestii de genul asta ? :))
|
Din pacate, dar shtii vorba aia: the new replace the old!!! asha ca noi suntem viitorul, si vom fi trecutul, si tot asha....
|
gabby eu am fost intr`un clio roshu zzz, eram in dreapta spate, pe geam calare...si dadeam din maini ca nebunu`:))
|
Beavo Adi am vazut inceputul la faza prea tare. Si intradevar ce a fost aseara a fost prea adevarat.
|
hmzz .. a fost ceva spontan sa inteleg si a ieshit frumos nu ??
|
psycho nu exista ceva asemanator, filmuletzele si pozele dovedesc totul
imi pare rau ca nu a fost organizarea buna ca in rest totul a iesit perfect, garda c ne`a dat putine batai d cap, dar in rest.... excelent...la mai multe, portul a reinviat prin noi, pana la revelion mai vrem odata!!! |
era vb sa ne adunam cateva masini .. in jur de 20... dar se pare ca vestea a circulat repede si bine si ne'am strans mai multe ... data viitoare organizarea o sa fie mai buna
|
Quote:
|
vom vedea atunci ,incepem de acum sa ne tachinam iar .u vino acolo si daca o sa-ti placa nu stiu cine te va oprii sa nu te dai
|
Quote:
|
....ma uitam in spate nu vedeam capatul coloeanei ....mauitam in fata nu vedeam inceputul coloanei ... am racit draq ...de cat am stat pe geam .....CONSTANTA POATE SA FACA MULTE ...
gaby .....ai derptate cand mergeam toti in mamaia cu viteza mica si de odata toti JARRRR ...cooollllll |
am uitat sa zic .....cei care nu ati fost ......AVETI DE CE VA OFTICA :D
nu imi mai iese din cap ...ditamai coloana...cu clxoane ..cu avarii ..multi iesiti pe geam ...tareeeeee |
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning