![]() |
Re: Fumator/nefumator
+1, si eu la fel
|
Fiecare o tine pe a lui.Depinde acuma si ce fel de persoana esti....Mie imi place sa gust din "fructul interzis",adica daca mi se spune nu fa aia ,mai de-la dracu ma bag:-).Poate de asta m-am apucat si de fumat ,din curiozitatea,si din plictiseala
|
Mie mi s-a oferit de catre un prieten foarte bun si nu am luat.E adevarat nu s-au facut presiuni.Am prieteni care fumeaza, si niste rude de-ale mele fumeaza, si prieteni...Mama e doctor si mi-a explicat...ce sa mai zic.Multi din colegi merg in spate la Liceu si fumeaza dar asta e problema lor si eu ma inteleg bine cu toti.Nu fac diferente.La fel nu ma intereseaza, atat timp cat stiu ca nu fumez.In viata nu poti sa stii ce se poate intampla.Dar cat timp sunt constient...ma si pazesc.
|
Nefumator! Am mai tras cate o ţîjghie pe la diferite party-uri dar nu s-a prins de mine viciul asta si chiar imi pare bine. Am un amic care a devenit dependent de la prima tigara...
|
:peace:NEFUMATOR:peace:
|
Quote:
|
imediat fac un an:) si acuma de o luna s-a lasat si sotul de tigari :)
yuuhhhu:D ma enerveaza cand cineva imi sufla fumul in fata:x |
eu fumez cam de vreo 3 ani asa....mai bine, inainte mai fumam asa la scoala si acum numai scap de ele :lol:
Dunhill albastru/negru lung si in cazul in care nu gasesc ....dunhill rosu lung ( pe margine scrie 10,10,10 ):lol: |
Quote:
|
Quote:
Joi seara, antrenament basket: V (eu) are mingea; M (fumătorul) este apărătorul ce se întîmplă? Doar V şi M sunt pe jumătatea lui M de de teren; două crossovere şi un cârlig mai târziu şi gata 2 puncte pentru echipa lui V; Schema se repetă dar cu unul mai scund (tot fumător) şi numai de al dracului am sărit peste el:D (Pown3d) dar nu am avut destulă detentă pentru slam (ce-i drept nici nu mă antrenez cu greutăţi nici nu mă duc la sală doar exerciţii cu greutatea corpului). Eh dar mă laud şi eu puţin.:)) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Djarum Black ,Colts Cherry,Blackstone uzuale
si cand ma mai rasfat cate un Villiger sau un Balmoral :lol: |
Quote:
Citez ..." Vreau să-mi fac prietenă dar nu găsesc " ...eu vreau să mă las de fumat dar nu reuşesc ...toţi nefumătorii să apeleze la mine :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning