Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

plictisit 14-10-10 22:13

Re: Fumator/nefumator

+1, si eu la fel

AnDrEiCa 14-10-10 22:20

Fiecare o tine pe a lui.Depinde acuma si ce fel de persoana esti....Mie imi place sa gust din "fructul interzis",adica daca mi se spune nu fa aia ,mai de-la dracu ma bag:-).Poate de asta m-am apucat si de fumat ,din curiozitatea,si din plictiseala

FED express 18-10-10 19:12

Mie mi s-a oferit de catre un prieten foarte bun si nu am luat.E adevarat nu s-au facut presiuni.Am prieteni care fumeaza, si niste rude de-ale mele fumeaza, si prieteni...Mama e doctor si mi-a explicat...ce sa mai zic.Multi din colegi merg in spate la Liceu si fumeaza dar asta e problema lor si eu ma inteleg bine cu toti.Nu fac diferente.La fel nu ma intereseaza, atat timp cat stiu ca nu fumez.In viata nu poti sa stii ce se poate intampla.Dar cat timp sunt constient...ma si pazesc.

griG0 20-10-10 13:02

Nefumator! Am mai tras cate o ţîjghie pe la diferite party-uri dar nu s-a prins de mine viciul asta si chiar imi pare bine. Am un amic care a devenit dependent de la prima tigara...

sRn- 23-10-10 19:16

:peace:NEFUMATOR:peace:

Racer21 28-10-10 10:52

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3737975)
Mie mi s-a oferit de catre un prieten foarte bun si nu am luat.E adevarat nu s-au facut presiuni.Am prieteni care fumeaza, si niste rude de-ale mele fumeaza, si prieteni...Mama e doctor si mi-a explicat...ce sa mai zic.Multi din colegi merg in spate la Liceu si fumeaza dar asta e problema lor si eu ma inteleg bine cu toti.Nu fac diferente.La fel nu ma intereseaza, atat timp cat stiu ca nu fumez.In viata nu poti sa stii ce se poate intampla.Dar cat timp sunt constient...ma si pazesc.

la fel si la mine, o gramada din colegi smoking, si nu numai de la mine din clasa, am vazut si unii de a 7-a si a 6-a, ba chiar una care e in clasa a cincea ... in fine, toti zic ca hai sa "trag" si eu ca doar suntem un grup, dar tot am refuzat, oricum e bine ca m-au inteles colegii ca nu vreau sa fumez, asa ca nici macar n-am atins vreo tzigara pana acum si nici nu vreau sa ating. Oricum, pot fi acum clar anti fumat si sa-mi placa fotbalul, dar cine stie peste ceva timp, dupa cum au zis multi poate te apuci din curiozitate ...

Babutz 29-10-10 03:42

imediat fac un an:) si acuma de o luna s-a lasat si sotul de tigari :)
yuuhhhu:D
ma enerveaza cand cineva imi sufla fumul in fata:x

daffy duck™ 29-10-10 04:35

eu fumez cam de vreo 3 ani asa....mai bine, inainte mai fumam asa la scoala si acum numai scap de ele :lol:
Dunhill albastru/negru lung si in cazul in care nu gasesc ....dunhill rosu lung ( pe margine scrie 10,10,10 ):lol:

Sonny™ 29-10-10 12:19

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3766465)
eu fumez cam de vreo 3 ani asa....mai bine, inainte mai fumam asa la scoala si acum numai scap de ele :lol:
Dunhill albastru/negru lung si in cazul in care nu gasesc ....dunhill rosu lung ( pe margine scrie 10,10,10 ):lol:

esti bine...esti bine rau..;)

Grasu'XxL 29-10-10 21:22

Quote:

Originally Posted by rizea.vlad (Post 3523428)
http://sanatate.acasa.ro/boli/fumato...mic-14657.html
Din pacate si eu m-am apucat impreuna cu juma' de clasa!:sad: Am zis una sa vad cum e si acum........bag kent 8 la greu:sad:

Păcat de tine! Singura dată când am tras ceva a fost acum 2 luni un mic spice:). Vă zic eu un exemplu de aşa nu:
Joi seara, antrenament basket: V (eu) are mingea; M (fumătorul) este apărătorul ce se întîmplă? Doar V şi M sunt pe jumătatea lui M de de teren; două crossovere şi un cârlig mai târziu şi gata 2 puncte pentru echipa lui V;
Schema se repetă dar cu unul mai scund (tot fumător) şi numai de al dracului am sărit peste el:D (Pown3d) dar nu am avut destulă detentă pentru slam (ce-i drept nici nu mă antrenez cu greutăţi nici nu mă duc la sală doar exerciţii cu greutatea corpului). Eh dar mă laud şi eu puţin.:))

Flying low 03-11-10 23:07

Quote:

Originally Posted by sRn- (Post 3751081)
:peace:NEFUMATOR:peace:

Me too!:D

Cozmescu-Alin 15-11-10 22:08

2 Attachment(s)
Djarum Black ,Colts Cherry,Blackstone uzuale

si cand ma mai rasfat cate un Villiger sau un Balmoral :lol:

DTH 26-11-10 01:27

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3815631)
Djarum Black ,Colts Cherry,Blackstone uzuale

si cand ma mai rasfat cate un Villiger sau un Balmoral :lol:

Blackstone sunt foarte bune ...mie una îmi plac , singura chestie este că se fumează greu ...asta mă cam enervează . Acum câţiva ani când m-am apucat de fumat ...descoperisem Sobranie Cocktail eu credeam că fiecare ţigară din pachet are o aromă diferită dar am rămas cu tristeţe că sunt ţigări de fiţe ...era interesant să fie nişte ţigări cu nişte arome de narghilea :lol:

Citez ..." Vreau să-mi fac prietenă dar nu găsesc " ...eu vreau să mă las de fumat dar nu reuşesc ...toţi nefumătorii să apeleze la mine :lol::lol::lol:

Victor_Is 26-11-10 10:02

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3845078)
Citez ..." Vreau să-mi fac prietenă dar nu găsesc " ...eu vreau să mă las de fumat dar nu reuşesc ...toţi nefumătorii să apeleze la mine :lol::lol::lol:

la apel...cu ce va pot ajuta? ;;)

DTH 26-11-10 10:16

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 3845521)
la apel...cu ce va pot ajuta? ;;)

Eh am zis mai mult metaforic :lol: nu cred că o să mă las curând de fumat din păcate :sad:

All times are GMT +2. The time now is 14:21.

- Copyright 2026 4Tuning