![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Quote:
|
Am o relatie de aproape 2 ani.... nu ne dam seama cum am "rezistat" atat. E frumos sa ai pe cine iubi....sa ai cui sa ii dariesti dragostea si atentia. Imi place sa am pe cineva de suflet,mereu. Nu ne stresam cu telefoane, el iese seara cu baietii cu masinile, eu mai ies cu prietenele... Totul e ok. Ne bazam pe incredere. Deci se poate! ;)
|
clauditza ... atunci la tine e un caz foarte fericit si foarte convenabil ;)
tzine-o tot asa |
Dar cum in fiecare relatie e ceva care strica...
No comment aici :| |
E bine sa ai pe cineva alaturi atunci cand ai nevoie,cine sa te ajute,sa iti dea sfaturi...Atunci cand nu ai pe nimeni parca ai tanji dupa un suflet sa fie alaturi...in concluzie mi se pare ok sa fii combinat.
|
regret 10-11 luni din .. viata ..pierdute fara rost.. mai bine ne mergea cand eram free..adica nu combinati ..dupa treaba asta sa stricat rau treaba..si acu ma gandesc sa ii dau shpitz..k nu mai merge ... pacat..e prima fata pe care am iubit`o cu adevarat..prima dupa care am plans...e frumoasa ..foarte frumoasa ... dar are gauri in caracter....e bine k mi`am asigurat " suferinta " si de la un timp nu am mai pus suflet...acum nu sufar asa de rau ... nu stiu ce sa zic ..sunt shocat de ce se intampla ...fiindca am facut multe ..prea multe sa mearga bine ... asta e... acum trebuie sa ma distrez ... si sa fiu un pic mai infidel in urmatoarea relatie serioasa..cine stie cand va veni ... chestia e ca .. am sentimentul ..ala ..de gol .. singur ..trist.. nu stiu cum e mai bine .. cateodata combinat ..cateodata singur ..depinde si de ce anturaj ai ;)
|
Walderrama nu e chiar asa....castigi ceva ..chiar daca e putina experienta :-).Si eu merg intr-o relatie care da sa moara,si nu vreau asta...deloc...dar mult nu mai pot sa fac si deja lucrurile incep sa iasa de sub control :x . Nu regret mai nimic, decat cateva chestii pe care le-am facut neintentionat..tot cu ea in gand dar care mi s-au spart in cap ca greseli......:-) . Ce-o urma nu stiu..o redresare...un sfarsit....habar n-am...ma simt secat de puteri si las lucrurile sa curga.....Concluzia e ca e mai bine sa fi combinat..chiar daca ai sansa sa ti se sparga intr-un milion de bucatzi la sfarsit
|
sincer...daca stau sa ma gandesc..am invatat ceva ..si mi`a fost buna la ceva relatia asta... m`am maturizat...si am slabit :lol: ...treaba e ca si eu sunt in aceeasi oala...ori o redresare ori un sfarsit ..si nu stiu ce sa fac ...ea e plecata la mare ...si cica vorbim peste 2 sapt ..adica 1 sapt jumate..cat a mai ramas .... :rolleyes2 si chiar nu stiu ce sa fac... daca o sa mai vrea ea o sa fie ok ..dar ..dragoste de la mien nu mai vede..doar o atentie ..modica...am facut multe ... si m`am saturat sa mai fac...parca ar trebui sa vina si randul ei :rolleyes2 ... nu stiu ce sa zic..inca sunt in starea aia .. nasoala
|
Uf...cam nashpa cu plecatu' la mare singura in vreme de cearta..presupun ca stii cam ce se intampla la mare cu fetele singure..:shock: :lol: Glumeam...daca ai incredere e OK .Si eu sunt in aceeasi stare nasoala, ti-am zis..si astept sa se intample....ceva.:rolleyes2 Noroc ca fac 20jde ani in cateva zile trag o betzie si mai uit cateva ore....:lol::lol::lol:
|
Quote:
asa a patit`o si cel dinaintea mea .. si`a batut joc de el .. el a inceput sa o urasca...si ea sa indragostit de el ..si facea orice pt el ... bine nu te gandi la prostii .. ca inca e ..virgina :D ..plm nu mai zic nimic .. cred k o sa dau o betie in curand .. una scuuuumpa :twisted: |
Quote:
|
intelegere ? ..da`mi id`u tau sa iti povestesc si o sa iti dai seama :rolleyes2
|
ba nene , tu nu esti sanatos ?
bai walderamma ba .. ce *** ma ? ! uit-o bagamiash ...... stai sa povestesti ? vezi-ti ma de drum ma om nebun ce esti ... |
gata fratioru` in sfarsit mi`am dat seama ca nu e bine ce fac... nu merita .. si se gasesc femei nu tre sa stau in una .. trb ei daca a ales asa .. adica am ales noi aseara:lol: te pup ... ms mult pt tot ;)
|
Eu am o relatie care dureaza de 2 ani si 5 luni :) ma mir ca inca merge bine pt ca noi suntem 2 pietre tari :) dar relatia noastra e bazata pe incredere, comunicare, respect si logic iubire. Suntem fericiti amandoi ca ne avem unu pe altu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning