![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Daca m-a inselat vederea,scuze:) nu am zis cu rautate,vreau doar sa faci ceva bine,daca tot te chiui... bafta in continuare :)
|
La acoperit cutia mai bine folosesti mocheta decat piele. O retinere am si eu, sunt in vreun fel calculate cutiile alea pt difuzoarele care vor fi montate in ele.. ?
|
Da ma, dativa seama ca nu am muncit atat dupa ureche...is calculate pentru difuzoarele astea incinta bass-reflex dupa cum poate ati sesizat...si o sa fie mochetata cu negru pana la urma, toata ;)
|
Quote:
|
Cu amp vechi, actual...JBL 4x150W Rms 2 si 2
|
3 Attachment(s)
Tzaca Paca
|
A iesit super super tare ! Felicitari Bogdan !
Niste intrebari : -Ce faci cu triplele ? -Ce faci cu motoru ? -bara de rigidizare ? -Roll-cage? -Centuri cu 4 puncte de inchidere ?!? |
Quote:
Prioritatile acum is: -difurile -capota colantata si cupola -faruri -restu :) ....mai intai terminam de ce ne apucam dupa ne apucam de altcva... P.S. Ai niste bani de dat? As avea nevoie :)) |
Da ... am niste bani de dat ... la stat :lol:
Cand colantezi capota ? |
Quote:
|
Quote:
|
Da domnul ai lucrat intens la maşină şi totul arată foarte bine.
cutia din portbagaj ai ales-o foarte bine , ai renunţat la bancheta arată mai bine cu cele 2 scaune ;).. şi un plus mare e ca ai scăpat la toate cele din portbagaj, acum trebuie să le găseşti loc de depozitare, Bad boy look-ul e criminal..īmi place , Bafta īn continuare şi să dai un tel cīnd apari īn Bucureşti :D |
5 Attachment(s)
Tzaca Paca Reloaded :D
|
Morph tati, vad ca nu te opresti, si bine faci.
Incinta arata bina, si probabil va si suna la fel de bine cu GZ-urile in ea. Intreb si eu deci nu dati cu paru` , un condensator sau 2 puse frumos la incinta nu ar fi folositoare ? si eu as fi votat incinta nr 1, dar am cam lipsit de pe forum in ultima vreme. si stiu ca am uitat sa zic ceva, dar acuma nu imi amintesc asa ca probabil o sa revin cu un post sau un edit. numai bine |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning