Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Maşinile modificate din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4138-masinile-modificate-bacau.html)

Fram 16-08-08 22:47

Re: masinile modificate din bacau

ce mã ?

JUPAN_EMY 18-08-08 08:24

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

JUPAN_EMY 18-08-08 10:08

o impresie despre seatul care... " bu aracın gösterge hararet - setine S5 bölümünü kaldırıp turbo satini koydular ama süper olmuş " adica : " bai agarici cum o sterge torpila de langa tine - se tine de S5 binisor , va cadea turbo daca ii mai da asa tare, coaie, deci super cotet. "

paulica03 18-08-08 13:52

:)))))) "super cotet"

® Al3cS ® 18-08-08 16:48

Un nou stil de cotetz cum s-ar zice:)) cotetzu racheta:))

JUPAN_EMY 19-08-08 10:22

aseara benden parali bazi - cu 2XG TI. :P

SFW 19-08-08 11:48

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1703562)
aseara benden parali bazi - cu 2XG TI. :P

????:???: Romana ceva? Ca nu inteleg ce scrie pe acolo ... da daca e sa presupun ... e gresita informatia...

cristi_407 19-08-08 12:08

Deci daca scrie ca ai facut 2 gti-refolmuleaza te rog..

cristi_407 19-08-08 12:19

Sa scriu si eu victimele? Un Bertone (cica are 300 cp), si un Cupra(cica 260+)..Happy?

® Al3cS ® 19-08-08 13:20

:lol::lol:

Cristy_mat 19-08-08 14:23

direct in inima......

JUPAN_EMY 19-08-08 16:06

tz tz tz tz ... da cine este mai baieti acolo asa de sensibil ? cumva v-o muscat mentorul vostru "cizelat" si a-ti luat turba?

SFW 19-08-08 16:22

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1704236)
tz tz tz tz ... da cine este mai baieti acolo asa de sensibil ? cumva v-o muscat mentorul vostru "cizelat" si a-ti luat turba?

Nostim mai esti domnule manager ... mentor ... jupan ... sau ce esti tu ...

Eu n-am mentor, nu-ti fa griji pentru mine :???: ...

.... pe 400 de metri a fost seat-ul in fata ... la fel cu seat-ul se tine bine de mine ... ;) (ca asa ai spus tu despre cursa aia ... )

Ah, inca ceva... ar fi frumos ca in posturile in care anunti victorii ... sa spui si cu care dintre masinile tale ... sau pe care le impresariezi tu ai castigat .... bertone, seat, kadet ...

cristi_407 19-08-08 17:40

Si cred ca tu sti mai bine si as prefera sa nu mai scri 100 de porcarii pe net..Sti bine ca m-am dat din placere si cred ca am facut destule cu un Gti 200 cp stock..cu tot cu sutele voastre de caii..(pt jupan)

JUPAN_EMY 19-08-08 17:46

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1704269)
Nostim mai esti domnule manager ...
.... pe 400 de metri a fost seat-ul in fata ... la fel cu seat-ul se tine bine de mine ... ;) (ca asa ai spus tu despre cursa aia ... )

Ah, inca ceva... ar fi frumos ca in posturile in care anunti victorii ... sa spui si cu care dintre masinile tale ... sau pe care le impresariezi tu ai castigat .... bertone, seat, kadet ...

Ca sa fie treaba baieteasca ne mutam pe provocari... ca zici de mine .. dar nici cu tine nu se mai poate : adica seatu cu 200 Kg in plus ( eu si X ) fara bujii ( afumate rau ) cu o bobina care mergea "nu" si cu alta la 3/4 ( intreaba-l pe silviu WOW ca a facut omu diagnoza ) daca nu s-a tinut cu tine ... atunci IA' HAI CUMETRE SA PLATIM VORBA SI SA FACEM CUM TREBUIE....
P.S. 1. sper ca ti-au mai ramas ceva plasme si monitoare - dar merg si joystick-urile... etc BET ?
2. tin sa va reamintesc voua, celor cu integrala sau launch ( fenomenul care se intampla imita efectul de diferential ) ... ca atunci cand esti pe drum singur/ cu femeia / cu prieteni etc... si te iei cu unu nu ai sa claxonezi sau sa tipi ca boul ca " bah opreste sa ne dam de pe loc", sau " eu am automata si tu marlane pleci patinat" sau alte de astea de care e plina parcarea .
3. misule daca este sa te apreciez totusi pentru ceva ar fi pentru faptul ca nu imi pari mincinos . Acum 1 luna cand am adus si eu masina si cand ti-am zis ca dupa ce ii fac valva lu peste vreau sa ma dau si eu cu tine mai stii ce ai zis ? : " emy asta nu e masina de 400 de m si eu nu am sa ma dau" . Crs a zis si el " eu nu mi-am luat GTI sa fac curse si nu vreau sa ma dau " Cum mai baieti va schimbati asa ca vantu' ?

cristi_407 19-08-08 17:50

Si de ce m-am dat ma??????ZI????Cine draq ma futea la cap, hai sa vad cum imi trage masina...Ar trebuie sa ma apreciezi ma...Ca am facut-o pt tine..si imi *** masina ca sa vezi tu cum iti trage..e ultima oara cand mai vb cu tine..ti-am mai zi odata ca nu e frumos ce faci..gata...Ma pis pe ele de masini..Eu am 407 la care tin mult mai mult si nu mai pot eu de caii vostri..

JUPAN_EMY 19-08-08 17:51

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1704445)
Si cred ca tu sti mai bine si as prefera sa nu mai scri 100 de porcarii pe net..Sti bine ca m-am dat din placere si cred ca am facut destule cu un Gti 200 cp stock..cu tot cu sutele voastre de caii..(pt jupan)

Ti-am si multumit pentru testul acela.... asa parca nu ? nu am zis nimic de ala ...
Mai nou ca sa vedeti ce rau imi trage fara valva aia ... m-am dat si cu farcas din nou si a ajuns sa ma faca. acum 1 luna a luat 2-3 tiruri pana la capat de a 3-a . deci trebuei sa rezolv cu valva de urgenta.

SFW 19-08-08 18:32

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1704458)
Ca sa fie treaba baieteasca ne mutam pe provocari... ca zici de mine .. dar nici cu tine nu se mai poate : adica seatu cu 200 Kg in plus ( eu si X ) fara bujii ( afumate rau ) cu o bobina care mergea "nu" si cu alta la 3/4 ( intreaba-l pe silviu WOW ca a facut omu diagnoza ) daca nu s-a tinut cu tine ... atunci IA' HAI CUMETRE SA PLATIM VORBA SI SA FACEM CUM TREBUIE....
P.S. 1. sper ca ti-au mai ramas ceva plasme si monitoare - dar merg si joystick-urile... etc BET ?
2. tin sa va reamintesc voua, celor cu integrala sau launch ( fenomenul care se intampla imita efectul de diferential ) ... ca atunci cand esti pe drum singur/ cu femeia / cu prieteni etc... si te iei cu unu nu ai sa claxonezi sau sa tipi ca boul ca " bah opreste sa ne dam de pe loc", sau " eu am automata si tu marlane pleci patinat" sau alte de astea de care e plina parcarea .
3. misule daca este sa te apreciez totusi pentru ceva ar fi pentru faptul ca nu imi pari mincinos . Acum 1 luna cand am adus si eu masina si cand ti-am zis ca dupa ce ii fac valva lu peste vreau sa ma dau si eu cu tine mai stii ce ai zis ? : " emy asta nu e masina de 400 de m si eu nu am sa ma dau" . Crs a zis si el " eu nu mi-am luat GTI sa fac curse si nu vreau sa ma dau " Cum mai baieti va schimbati asa ca vantu' ?

1. nu cred ca trebuie sa te ... grija de monitoarele mele... (am zis sa incep cu asta, ca vad ca arunci cu vorbe ieftine ....degeaba...)

2. Emy ... in primul rand ... eu nu am zis nimic dupa ce m-am dat cu seat-ul ... am zis doar ca ma asteptam sa fuga mai bine si ca nu m-a impresionat.

A doua zi tu ai scris pe forum ca a stat langa mine ... eu nu am zis nimic pe forum ... seara la fel ... mi-ai tot zis ca se tine ...

Ti-am spus doar ca atunci cand ne-am dat din mers ... din a 2-a ... de la aprox 30 la ora ... eu aveam 2000 de ture... si am plecat batraneste ...

Tin sa-ti aduc aminte ca dupa ce ne-am dat din mers ai zis ca am plecat prastie ... pai cum am plecat prastie ... daca voi ati stat langa mine ... de langa cine am plecat prastie ... si eu nici macar nu am plecat cu masina turata ... am plecat la cumparaturi...

Ca seat-ul nu merge bine ... si ca erati 3 in masina nu e problema mea ... trebuia sa nu va dati... nu eu am tras de voi ... ci invers...

In ceea ce priveste masina mea ... ca e sau nu de 400 de metri ... emy ... cand a venit prima data seat-ul parcare nu m-am dat ... nu m-am dat pana atunci ... da in seara aia nu cumva ati tot stat in curul meu vreo 5-10 minute doar ca sa ma faceti sa ii dau ... si acum ce vrei sa spui? ca eu am vrut cursa?

Emy ... tu de fiecare data cand ai facut pe cineva puneai pe forum ... ca i-ai dat nu stiu cat pe 400 de metri ... tin sa-ti amintesc ca play-urile pe 400 de metri au startul de de pe loc... mergi la o legala sa vezi daca nu ma crezi pe cuvant ...

Ca o masina nu pleaca bine nu e problema mea ... cum faptul ca dupa start integrala nu face decat sa ma traga in jos nu e problema altuia ... da nu cred ca trebuie sa-ti explic tie ce efect are quattro dupa start ... ca doar de asta ati si zis sa ne dam din mers ...

Asa ca .... emy ... nu spune ca sunt mincinos cand eu am zis ca nu ma dau ... si nu m-am dat cu nimeni ....decat dupa ce m-ati tot provocat atunci. Nu e frumos sa spui povestea pe jumate... unii pot ramane cu impresii gresite.

In ceea ce priveste platitul... nu sunt genul de om care pune pariuri ... Repet ... nu eu am tras de seat sa se dea ... ci voi de mine ... asa ca voi trebuia sa fiti ok dpdv tehnic, al greutatii etc etc etc ...

Emy ... poti raspunde ... nu ma deranjeaza o discutie ... doar nu mai baga juma de poveste ... sa inteleaga lumea tot ce e de inteles... si lasa mistourile de genul "mentor", "monitoare" sau alte chestii ieftine ... ;)

Aleks. te rog nu sterte discutia... nu e cearta ... sunt doar lamuriri ...

aleks 19-08-08 18:46

nu stergeam oricum, ca nu se injura nimeni pe aici :)

JUPAN_EMY 20-08-08 08:53

ar trebui sa dau vreo 3-4-5 quote ... dar ma abtin... nu am chef si CEDEZ eu primul. intr-adevar sunt doar lamuriri... in rest suntem vanzatori si prezentam partile care ne avantajeaza.

SFW 20-08-08 11:58

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1705434)
ar trebui sa dau vreo 3-4-5 quote ... dar ma abtin... nu am chef si CEDEZ eu primul. intr-adevar sunt doar lamuriri... in rest suntem vanzatori si prezentam partile care ne avantajeaza.

Eu nu vand nimic ....

JUPAN_EMY 20-08-08 13:57

.......... ............ ........... dar ai vandut ? sigura ca da ... lcd etc. :P
si audi a4 nu ? :))

SFW 20-08-08 16:54

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1705929)
.......... ............ ........... dar ai vandut ? sigura ca da ... lcd etc. :P
si audi a4 nu ? :))

lcd, etc inca mai vand ... da nu in bacau ... ;) (am inchis un magazin,nu firma )

A4 ... astept cumparator :D

JUPAN_EMY 21-08-08 10:39

bafta la cumparatori... dar mai bine i-o vinzi grecului

B39738 22-08-08 13:27

Mai baieti, ce vad eu aici imi trezeste amintiri neplacute, perioada Iasi 2006-2007...hai sa ne dam, dar apoi daca iau bataie sa vezi ca nu eram turat, nu am plecat bine, am ambreiajul praf, valvula tricuspida nu imi merge, bla-bla-bla.

Cand o sa vad si eu un nivel suficient de matur in discutiile voastre? O cursa drag are loc pe 400 metri, iar acolo se vad performantele masinilor implicate. O cursa din mers se face de dragul curiozitatii si pentru a elimina anumite handicapuri ale celor cu tractiune pe o singura punte, de obicei fata. In cursa sunt implicati atat soferul, cat si masina. Voi vreti ca aceste curse sa aiba loc in mod ideal, sa ai plecare buna, sa nu patineze ambreiajul, masina sa faca presiune maxima, etc,etc...asta nu o sa aveti niciodata,mai baieti, asa ca nu mai cautati scuze pe aici ca eram trei in masina, ca nu aveam fise, ca poola mea...nu e buna masina,nu te dai...daca te dai cu ea stricata, e un risc pe care ti-l asumi si consider ipocrizie sa te plangi dupa aia ca masina nu merge cum trebuie...

Emy,daca acel seat pe care l-ai laudat cu 400 de cai putere plus sta din mers sau de pe loc cu golf gti stock, nu e decat vina lui ca a venit la curse...sa se duca sa isi repare masina, sa mearga la perfomantele dorite, si apoi sa se prezinte...

Sper sa ajungeti la un nivel de maturitate suficient. Incep sa regret din ce in ce mai putin faptul ca am renuntat la cursele ilegale de masini cand va vad cum va copilariti.

Al3xxx 22-08-08 16:41

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 1709571)
Mai baieti, ce vad eu aici imi trezeste amintiri neplacute, perioada Iasi 2006-2007...hai sa ne dam, dar apoi daca iau bataie sa vezi ca nu eram turat, nu am plecat bine, am ambreiajul praf, valvula tricuspida nu imi merge, bla-bla-bla.

Cand o sa vad si eu un nivel suficient de matur in discutiile voastre? O cursa drag are loc pe 400 metri, iar acolo se vad performantele masinilor implicate. O cursa din mers se face de dragul curiozitatii si pentru a elimina anumite handicapuri ale celor cu tractiune pe o singura punte, de obicei fata. In cursa sunt implicati atat soferul, cat si masina. Voi vreti ca aceste curse sa aiba loc in mod ideal, sa ai plecare buna, sa nu patineze ambreiajul, masina sa faca presiune maxima, etc,etc...asta nu o sa aveti niciodata,mai baieti, asa ca nu mai cautati scuze pe aici ca eram trei in masina, ca nu aveam fise, ca poola mea...nu e buna masina,nu te dai...daca te dai cu ea stricata, e un risc pe care ti-l asumi si consider ipocrizie sa te plangi dupa aia ca masina nu merge cum trebuie...

Emy,daca acel seat pe care l-ai laudat cu 400 de cai putere plus sta din mers sau de pe loc cu golf gti stock, nu e decat vina lui ca a venit la curse...sa se duca sa isi repare masina, sa mearga la perfomantele dorite, si apoi sa se prezinte...

Sper sa ajungeti la un nivel de maturitate suficient. Incep sa regret din ce in ce mai putin faptul ca am renuntat la cursele ilegale de masini cand va vad cum va copilariti.

mai dragos ... tot un baiat fin ai ramas... si imi place inncontiuare cum gandesti ... :)

danuuu 23-08-08 09:56

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 1709571)

mare dreptate mai ai mai dragusele..........

Andrey_FL 23-08-08 15:34

2 Attachment(s)
de dacia asta vorbeati cu cateva paini in urma?

markizu 23-08-08 16:31

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 1711360)

asa e cateva paini in urma ca am mancat ceva de atunci ...glumeam
aia e masina

Andrey_FL 23-08-08 17:12

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 1711470)
asa e cateva paini in urma ca am mancat ceva de atunci ...glumeam
aia e masina

cu 10 minute inainte sa postez am facut rost de poze...de aia am intreabat asa tarziu...

Acc3l3ratoR 23-08-08 23:41

muuuult prea incarcata.....

aleks 24-08-08 05:50

vreau sa inteleg rolul: eleronului gigantic de pe portbagaj, gaurilor (desigur, admisiilor de aer pentru puternicul motor pe care-l ascunde sub capota si pentru a ajuta la aerisirea habitacului, ca in cazul masinilor de curse[chiar, stie oare rolul "farasului" ala de pe cupola?]) de pe capota si de pe cupola, a colantului de pe parbriz si luneta(parasolar, desigur si asta) si nu in ultimul rand, al omniprezentei imitatii ieftine a antenei de navi/tel de bmw de pe cupola.
evident ca stim cu totii raspunsul: umpluturi ieftine, de prost gust, si total inutile, care transforma o masina la care se vede ca s-a muncit mult intr-o tiganeala de balci.
pacat de modificarile, de timpul si de banii aruncati pe geam, am vazut si nivelul finisajelor, se putea scoate ceva absolut unic si de bun gust, din pacate, in stadiul actual, lipsa de cultura auto a proprietarului a transformat masina asta intr-un kitsh absolut.
e pacat, dar asta e situatia acum, sa speram ca pasiunea proprietarului pentru masina lui sa il convinga sa studieze putin cum sta treaba cu tuningu' asta, si sa o transforme in ceva frumos la un moment dat.

Al3xxx 24-08-08 18:28

mai aleks sa stii ca eu il respect pentru ce a facut la masina asta ,
chiar daca nu a iesit chiar cum ar fi trebuit ,dar omul este la prima masina ,la care nu se gasesc piese tuning sau alte minuni si omul a trebuit sa improvizeze
oricum si faptul ca s-a apucat sa modifice o dacie este iar de apreciat .

katanyo 24-08-08 23:42

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 1711360)

Sincer e prea dichisita ..dar na fiecare cu gusturile lui ...oricum tot DACIE ramane ...poate sa o faca avion ...numai numele cand il auzi parca te dezamageste .....8);)

sageata 25-08-08 01:34

imi pare rau ca te dezamagesc kata dar...

https://www.youtube.com/watch?v=BRr5k...eature=related

si nu are rost sa continui cu alte dacii care au facut istorie si mai ales praf alte masini.
ah! daca ai grija de o masina oricare ar fi ea iti spun eu ca nu te va lasa.
si, apropo! la ora actuala, recunoaste ca te face o dacie veche! deci, sssst!:-):-)

aleks 26-08-08 10:15

treaba cu "tot dacie este" nu e corecta, este de apreciat munca si rezultatul ei, cand studiem o masina modificata, nu marca ei.
munca la masina asta a fost din plin, eu stiu bine ce inseaman, ca si eu am modificat o masina la care nu se gasea nimic.
rezultatul muncii la masina asta insa pe mine unul ma dezamageste.

Andrey_FL 27-08-08 13:15

care are poze cu olticul ala portocaliu de dupa Plus-ul de la narcisa,,,ca de fiecare data cand intru pe acolo il vad doar in trecere si din fata?

MON-u 27-08-08 14:46

nu cred ca are cineva...masina a fost a unui baiat meserias...care a facuto asa cum o vezi cu mana lui....si a vanduto acum vreo 2 luni pe bani ff putini ..din cate am inteles eu!

Acc3l3ratoR 27-08-08 23:15

2 Attachment(s)
da...din pacate cam asa e...mon :???:
numai actualul proprietar is cam bate joc de masina...(ia pus logoul de la audi pe spate :shock: )
am poze cu masina....

Andrey_FL 28-08-08 13:20

dap...e frumushel....

All times are GMT +2. The time now is 12:21.

- Copyright 2026 4Tuning