![]() |
Re: Portul Constanta !
La urmatoarea intalnire o sa incercam sa va aratam si o revenire X - Team si speram Anonymous , si dupa revelion poate va mai cinstim cu un concurs
|
asa YZF ... sa lasam dracu la o parte certurile si invidia si sa fim unitzi ... sa facem ceva frumos ...
|
Deci fratilor, nu am cuvinte... frumos absolut frumos, cand am ajuns in poarta 1 si am vazut cati sunt, l-am intrebat pe unu`:"ashtia toti sunt cu noi", am ramas mask........am ajuns in port, nu aveam locuri de parcare, ca sa nu mai zic cum se vedeau masinile in spate, prin constanta ni se ceda trecerea, la aqua in parcare sa nu mai zic ca se opreau aia care treceau si se uitau la noi! Frumos!
|
Cat despre partea cu navodariu`.... eu nu inteleg, aia in tot oraselul ala au 5 masini de politie, de ce ne-am imprastiat ca nu aveau ce sa ne faca, mergeam legal,(bine, eu nu shtiu daca aveam loc toti in navodari) si dar pot sa spun ca au ramas si gaborii prosti cand ne-au vazut cati suntem...cred ca i s-a dus lu` ala benzina, cat a mers pana in capatul coloanei si inapoi, si acum ma intreb: daca au trimis diasu` peste noi.... data viitoare ce se mai intampla, vine armata?? (scz de off-topic, dar merita sa se stie)
|
bha fratilor puneti si voi pozele si filmarile care le-ati facut aseara a fost prea tare ;)!!!!
|
Revenind la port, cand ne-am intors am avut parte de artificii..... dovada ca se poate, am sarbatorit o reinviere a portului, 2-3 mass-uri, 2-3 telefoane, si uite unde se ajunge, sper ca data viitoare, sa fie ceva mai frumos, in special in port!!! Ne-am intrebat: se poate asha ceva? Uitati raspunsul si dovada... DA! se poate.... speram la mai multe, vreme buna, si cum se zicea mai sus... sa lasam rafuielile si orgoliul deoparte si sa ne unim pentru a demonstra tuturor, ca suntem cei mai tari!!!
|
frate posteaza si tu odata :))
|
voi face un montaj...saptamana asta...ce titlu sa ii pun la film ? :D
GETAWAY CONSTANTA ?? :lol::lol: |
mai bine asteapta k`o sa mai urmeze :D
|
Si ink o chestie, daca se strange tot x-teamu`, tot anonymusu` si mai venim si noi ashtia care mai suntem.... cred ca o sa vina armata, ca gaborii nu au atatea masini de politie cat sa ne urmareasca.....
:)) |
nu se stie cand ne mai strangem 60-70 masini..:D
p.s trebuia sa ne continuam drumu...nu sa ne intoarcem in oras..:( |
o sa fie...kiar mai multe daca se tin oamenii de cuvant :D
|
peter, daca mai ai nevoie de filmulete, si cei care vor...dadon_bd e id`u meu de mess, am si filmarea cu artificiile, ma rog, acum le trag de la unu`
|
o sa fim si 100 daca treaba o sa fie cum tre .... si in prmu rand tre sa fim mai organizatzi ...
|
Dar de data asta, sa nu ne mai imprashtiem, si sa nu mai facem pe brejii, mergem toti in coloana, in coloana ramanem, vedem garda, nu ne imprashtiem, ce-o fi o fi, oricum nu au ce sa ne faca (sau au, dar nu cred ca le mai trece prin cap, cred ca o sa ramana mask, iar):))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning