![]() |
Re: Fumator/nefumator
Quote:
|
Quote:
|
Andreica, eu am dat Quote la alt post tocmai ca sa il contrazic.
|
Quote:
Quote:
|
nefumator
nici n-am de gand sa ma apuc...pe vremurile astea :D |
Nefumator nici nu am de gand sa ma apuc...
|
Quote:
|
Quote:
E al 5-lea an de liceu si n-am pus o tigara in gura. deja oamenii au lasat tigarile pe droguri...da astea's alte ''treburi'':rolleyes2 pe care le practica unii |
Iara incepe discutia asta:lol:
Acuma na,tu zici ca esti in al V-lea an de liceu.....Depinde de anturajul pe care il ai. Eu in pauze nu am stare,nu pot sa stau in clasa,ori ies afara si trag o tigara ,ori ma duc la aparate:)) Dar ,cel mia des imi ocup pauzele cu cate o tigara......si crede-ma ,ca daca toti prieteni tai merg in pauza in spate sa fumeze si sa stea la o barfa ,nu iti convine sa stai in clasa.Acuma o sa zici ,poti sa te duci frumos si sa stai cu ei ,nu e nevoie sa fumezi.....dar anturajul eu zic ca te influenteaza ff mult. |
nu va cunosc pe niciunul dar andreica are dreptate, anturajul poate nu te face fumator dar cu siguranta odata in viata te face sa incerci;)
|
Quote:
|
Hai sa fim seriosi....nu cred ca fumeaza nimeni ca sa fie "zmei".Eu crezi ca fumez ca sa par smecher?
|
Quote:
|
daca vrei sa nu fumezi nu fumezi,e simplu
in liceu stateam laolalta cu toti care fumau,in facultate la fel,si in general cercurile in care ma invart sunt preponderente de fumatori si totusi de mine nu s-a lipit,si nu mi-o bagati pe aia cu fumator pasiv,fiindca nu suport fumul de tigara,deci se poate |
Quote:
tocmai asta vreau si eu sa zic, daca nu vrei sa fumezi nu te atingi de ele...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning