Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

AnDrEiCa 16-07-10 23:26

Re: Fumator/nefumator

Quote:

Originally Posted by Nemesh17 (Post 3523757)
Testele au fost facute pe militari, ei au la activ mai multe exercitii fizice decat psihice, nu inseamna ca nu sunt inteligenti in lupta:))

Si inseamna ca daca nu as fuma as avea iq-ul mai mare ca profa de de mate care fumeaza ca disperata:))?

cristianic 16-07-10 23:28

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3523843)
Si inseamna ca daca nu as fuma as avea iq-ul mai mare ca profa de de mate care fumeaza ca disperata:))?

nu.mi spune ca tu crez ca profa ta de mate e desteapta:))?

Nemesh17 17-07-10 07:08

Andreica, eu am dat Quote la alt post tocmai ca sa il contrazic.

AnDrEiCa 17-07-10 09:26

Quote:

Originally Posted by Nemesh17 (Post 3524045)
Andreica, eu am dat Quote la alt post tocmai ca sa il contrazic.

Scuze ,am dat din greseala reply la postul tau

Quote:

Originally Posted by cristianic (Post 3523845)
nu.mi spune ca tu crez ca profa ta de mate e desteapta:))?

Da e desteapta!Sa-ti dau un exemplu .Intru in clasa a 9,totul frumos ,bucurie mare ca eram si eu liceean.Toata bucuria asta a tinut pana la sfarsitul semestrului I ,cand eu impreuna cu in ca 11 colegi de-ai mei ,ne-am trezit corijenti la matematica:-),eu facand doar 2 ore de matematica pe saptamana .Vreau sa iti zic ca de aici iti dai seama ce a urmat ,dar mai zic doar atat ,sedinta de preg era 50 de lei .:-)

73dy 13-10-10 20:09

nefumator

nici n-am de gand sa ma apuc...pe vremurile astea :D

FED express 14-10-10 17:56

Nefumator nici nu am de gand sa ma apuc...

AnDrEiCa 14-10-10 18:19

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3727268)
Nefumator nici nu am de gand sa ma apuc...

Esti sigur?Stai sa incepi liceul:))))))

Danutz Bratosin 14-10-10 18:22

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3727315)
Esti sigur?Stai sa incepi liceul:))))))

Daca esti ambitios nu te apuci. daca esti prost, patesti mai rau de atat.
E al 5-lea an de liceu si n-am pus o tigara in gura. deja oamenii au lasat tigarile pe droguri...da astea's alte ''treburi'':rolleyes2 pe care le practica unii

AnDrEiCa 14-10-10 18:30

Iara incepe discutia asta:lol:

Acuma na,tu zici ca esti in al V-lea an de liceu.....Depinde de anturajul pe care il ai.

Eu in pauze nu am stare,nu pot sa stau in clasa,ori ies afara si trag o tigara ,ori ma duc la aparate:))

Dar ,cel mia des imi ocup pauzele cu cate o tigara......si crede-ma ,ca daca toti prieteni tai merg in pauza in spate sa fumeze si sa stea la o barfa ,nu iti convine sa stai in clasa.Acuma o sa zici ,poti sa te duci frumos si sa stai cu ei ,nu e nevoie sa fumezi.....dar anturajul eu zic ca te influenteaza ff mult.

cristianic 14-10-10 18:47

nu va cunosc pe niciunul dar andreica are dreptate, anturajul poate nu te face fumator dar cu siguranta odata in viata te face sa incerci;)

Danutz Bratosin 14-10-10 20:30

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3727338)
dar anturajul eu zic ca te influenteaza ff mult.

Da! dar nu te obliga! unii fumeaza doar ca sa para mai ''zmei'', altii ca n-au ce face...fiecare cu motivele lui. dar nimeni nu te obliga. totul pleaca de la tine;)

AnDrEiCa 14-10-10 22:00

Hai sa fim seriosi....nu cred ca fumeaza nimeni ca sa fie "zmei".Eu crezi ca fumez ca sa par smecher?

Sonny™ 14-10-10 22:03

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3727872)
Hai sa fim seriosi....nu cred ca fumeaza nimeni ca sa fie "zmei".Eu crezi ca fumez ca sa par smecher?

da atunci de ce fumezi...?eu zic ca atunci cand te apuci de fumat incerci...si daca nu iti pace nu fumezi, daca nu simti nimic sau nu ai nici o stare fumezi in continuare, si apoi devine obisnuinta...nu inteleg un motiv pentru a fuma...;)

julaikos 14-10-10 22:10

daca vrei sa nu fumezi nu fumezi,e simplu
in liceu stateam laolalta cu toti care fumau,in facultate la fel,si in general cercurile in care ma invart sunt preponderente de fumatori si totusi de mine nu s-a lipit,si nu mi-o bagati pe aia cu fumator pasiv,fiindca nu suport fumul de tigara,deci se poate

Sonny™ 14-10-10 22:12

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3727903)
daca vrei sa nu fumezi nu fumezi,e simplu
in liceu stateam laolalta cu toti care fumau,in facultate la fel,si in general cercurile in care ma invart sunt preponderente de fumatori si totusi de mine nu s-a lipit,si nu mi-o bagati pe aia cu fumator pasiv,fiindca nu suport fumul de tigara,deci se poate

tocmai asta vreau si eu sa zic, daca nu vrei sa fumezi nu te atingi de ele...;)

All times are GMT +2. The time now is 10:35.

- Copyright 2026 4Tuning