![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
Chiar că e dulce foc :D să-ţi trăiască !
|
3 Attachment(s)
Si nesimtita mea care a crescut
|
Vai ce frumoasă e :sad: d-asta vroiam eu ...dar nu am voie că-s alergică la pisici :cry:
|
2 Attachment(s)
Doamna Natasha.....aproptiatii ii spun Naty ;)
|
6 Attachment(s)
din toate animalele mele am mai rams doar cu un perus , o zebra australiana , un caine si o testoasa
|
4 Attachment(s)
Il am de doar 2 zile, se vede clar rasa pe el .
E motanel , l-am numit thomas, are doar 5 sapt . Scuze de calitatea pozelor dar nu mai am aparat foto si fac cu telefonul . |
Re: Pasionatii/detinatorii de caini.
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vi l prezint si eu pe KIKO al meu un shi-tzu care a facut de curand 1 an:-):-)
|
Quote:
Sa fie sanatos, Ingerasul99, si sa ai grija de el asa cum trebuie:-P |
Ingerasul99, îţi recomand, ca şi ceilalţi colegi, castrarea motănelului.
Eu stau la curte şi am avut şi eu cu ceva ani în urmă, un motănel, foarte frumos (era complet galben) şi când a venit vremea "nebuniilor", pleca prin "sat". Într-un final astfel şi-a găsit sfârşitul, fiind în cele din urmă otrăvit de vreun vecin, supărat că i-a lăsat mâţa "grea". P.S. Odată am reuşit să îl salvez după ce a mâncat ceva otrăvit. |
Mersi frumos pt toate urarile, sper sa nu fie probleme cand o sa fie in calduri, deocamdata singura problema este ca tre' educat la nisip , pana acum mi-a facut de 2 ori la mine in pat si restu la nisip.Sper ca in 2-3 saptamani sa faca numai la nisip.
|
Se educa ele, sunt animale curate, n-o sa fie problema.
De exemplu, la mine, prima pisica, care are acum 12 ani, nu stiam unde a facut timp de aproape o luna. Nu gaseam nicio urma in casa si nici la nisip facea. Cealalta, cu care am pus poze mai sus, a facut din prima zi la nisip, nici n-a trebuit sa-i aratam. Probabil a simtit si mirosul de la cealalta. |
Carnetul de sanatate cand se face?Voi le taiati unghiile la pisici?
|
Mai ales daca locuiesti la BLOC la etaj,iti recomand sa NU-I tai ghearele( insa si la curte,cand este fugarit de vreun caine,scaparea lui este cataratul in vreun pom/pe gard) ! Carnetul il faci odata cu deparazitarea interna/externa si primul vaccin de obicei (Atentie cu ce-i faci deparazitatea I/E la varsta lui !,ii poti ditruge flora intestinala pentru mult timp,urmarea fiind probleme pe ANI de zile!). Castrarea sa NU o faci inainte de a se maturiza sexual,indiferent ce-ti poate spune vreun calic de vet sau asistent(astia de obicei se dau medici si fac NUMAI TAMPENII).
De facut la nisip,in maxim o saptamana se autoeduca. Eventual dupa ce se hraneste si bea apa,la vreo 5min du-l in camera de baie sau balcon si inchide-l acolo IMPREUNA cu ladita de nisip absorbant (sau natural,numai ca ala trebuie schimbat ff des). |
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning