Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Discutie Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/62-discutie-oltcit.html)

bbeu 08-05-05 18:36

1 Attachment(s)
Mai marim :twisted: :twisted: :twisted:

dj05dpx 08-05-05 18:44

da mai multe detalii nu fii asa misterios :twisted: :D

Ciro_zel 08-05-05 19:53

Ba din poza asta pare real..adica toate piesele sunt la locul lor..mai putin admisia de aer care e dusa in dreapta aproape de roata ( cum se vede din fata), \"chestia\" aia pare sa fie o turbine...Intrebarea mea este, turbina e pusa pe o singura ramura a evacuarii? :?:

P.S. Intercoolerul ala (presupunand ca e intrecooler), nu are si el nevoie de racire? Da si tu o poza cu capota inchisa :D

Late edit ( acu mi-am dat seama :D ) : Suporta mansoanele alea de caucuic presiunea de admisie data de turbina? :roll:

200SX 08-05-05 20:10

pe bune sau nu si admisia si intercoolerul sunt puse cam anapoda

si cred ca daca se chinuia putea sa puna turbina pe toate 4 pistoanele

mie mi se pare ca 2 pistoane la un motor (parca maxim 1300cmc avea oltcitul) dau cam putine gaze sa invarta calumea o turbina mai acatarii

bbeu 09-05-05 12:07

1. Admisia...deocamdata e pusa provizoriu....vom vedea daca va fi schimbat sau nu locul...e irelevant :twisted:
2.Evacuarea: ce te face sa crezi ca e doar pe 2 pistoane ??? Faptul ca e pusa intr-o parte :?: HM...ai fi vrut sa o puna peste carburator doar de dragul de a da impresia ca e pe toata evacuarea ???

bbeu 09-05-05 17:29

2 Attachment(s)
Iar pentru GABI : ii dedic aceste 2 poze :twisted:

Iar ceea ce nu shtie probabil gabi - ca v-ar fi spus, da' in poze nu se vede - sunt urmatoarele:
1. caroseria intarita destul de serios - in spate lonjeroane pe interior destul de tzapene
2. Cauciucuri de 205 / si nishte flanshe gen teava sudata la capete cu flanshe propriu zis. Astea impreuna cu aripile umflate fatza spate pentru a nu ieshi extrem de mult rotile in afara ajuta la o stabilitate mai buna...deci nu e la mishto cum si-a dat cu parerea cineva.
3. In \"spatele\" acelei prize de aer era montata o elice de aer banuiesc ...din cate am putut sa-mi dau seama de dracie de la radiator...posibil sa ma inshel .
4. Discurile de frana de pe spate gaurite
5. In interior volan sport + pozitia schimbatorului ridicata aproape de volan + frana de mana ridicata de jos intr-o zona f. apropiata de schimbator.
6. Tot in interior lasat loc liber in zona rotilor din spate pentru amortizoare suplimentare ...probabil pe viitor.

Gabi 09-05-05 23:39

Frana de mana si schimbatoru' le are asa de aproape 2 ani. Mai stiam de elicea de sub priza de aer; de restul, chiar nu am intrebat :oops:

Cu prima ocazie cand mai aterizeaza prin Craiova, o sa-i cer o lista completa cu modificarile.

PS: Totooooooooooooooooo, hai cu telefonu' la sala, sa-ti dau filmele :peace

Cristi Bodea 10-05-05 15:45

1 Attachment(s)
UN OLTCIT DESTUL DE FAINUT

Cristi Bodea 10-05-05 15:49

1 Attachment(s)
inca una

Gabi_323i 10-05-05 19:45

sa scriu acum toate tiganiile care se regasesc pe masina asta sau .... dupa plimbare? :)

bogdanlascu 10-05-05 21:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 31 FXN\"
sa scriu acum toate tiganiile care se regasesc pe masina asta sau .... dupa plimbare? :)

la care te referi?

Ciro_zel 10-05-05 21:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdanlascu\"
Quote:

Originally Posted by \"B 31 FXN\"

la care te referi?

Eu ma refer la cele 2 aripi aiurea de pe portbagaj si luneta,la pragurile care stau sa zboare si la sigla cu ABS care e pusa aiurea.Veniti prin CR daca veti sa vedeti oltcituri facute bine, RED, XXS, si multe altele..s-a mai vorbit pe aici , citit va rog de la inceputul topicului :D

mistreku 17-05-05 08:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Cristi Bodea\"
inca una

oltcit de \"pietzar\" ridicat in \"slavile cerului\"! plus, incarcat ca o sorcova, numa' bine sa iese un kitch tuning de mai mare tragu'! mergea shi un \"NIKE\" pe luneta! parerea mea!

bogdanlascu 18-05-05 23:29

sa ne traiasca oltcitul turbo din ce am auzit merge super bine si inca nu este f bine reglat

mistreku 19-05-05 21:56

sa traiasca ca e prapad!

All times are GMT +2. The time now is 21:54.

- Copyright 2026 4Tuning