Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Mustang 12-06-07 14:53

Re: Ce vor barbatii?

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 945048)
chiar te intereseaza?..normal ca si ea obtine ce vrea de la tine...da important e sa iti iasa tie socotelile...sa nu te duci la curwe ca mustangu :D :P

baaaaaaaaah ...
nu cwrve mane ...
la nimfomane in romania li s-a pus deja eticheta: cwrve .... deci ... la alea ma refeream ... nu ma duc la alea care au ca meserie sexul ;) poa' sa fie curate si pe ultimul fir de par ... nu ma tenteaza ;)

giubau_v8 12-06-07 14:54

deaia ma miram si eu...nu cred ca mai exista oameni care se duc la curwe in adevaratul sens al cuvantului in afara de soferii de camion si marinari;))

numfomane? unde? :d

Mustang 12-06-07 14:56

vino la bucuresti si iti pin-point ieu 2 :))
da' sa nu te puna dracu sa incerci un menage a trois ... ca mi-e ca pleci fara ... stii tu :D

Magos 12-06-07 17:35

nu cumva sa te duci fara mustangu, sa nu intelegi gresit............... :D

pheerya 12-06-07 22:10

deci sa inteleg ca barbatii vor curve si menage a trois?:lol:
ultima se stie sigur..nu mai am nevoie de confirmare

giubau_v8 12-06-07 22:26

vrem fete cuminti da nu se mai gasesc asa usor...asa ca trebuie sa umplem timpu cu ceva nu?

pheerya 12-06-07 22:31

fete cuminti???...nu mi vine sa cred...parca vroiati din alea versate...numai pentru sex...ca asta se sustinea mai sus...

giubau_v8 12-06-07 22:35

cand am zis mai sus ca tot ce conteaza e sa obtii ce vrei de la ele...nu ma refeream la mine pt ca nu ma numar printre persoanele cu bani..deci o fata nu sta cu mine pt bani...in schimb am prieteni cu bani si stiu cum sta treaba...si cu umplutu timpului cu cate o nimfo?...mai ai si pauze intre relatii cand trebuie sa te mentii in forma nu? :P

eu unu vreau fete cuminti :D

Mustang 12-06-07 22:40

raman la ideea ca fetele nimfo ... te scot din forma =))

bodyspeed 12-06-07 22:42

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 946045)
raman la ideea ca fetele nimfo ... te scot din forma =))

mai mustangule.. dar ce iti veni :-P
si sa nu ramai. la idee ..pune-o in aplicare.. daca tot asta vrei sa faci..:D
lasa-l ..pe giubau_v8 ca el vrea fete cuminti ..ca mine de altfel

giubau_v8 12-06-07 22:44

pai depinde...daca le vizitezi prea des..te cred si eu ca te scot din forma...uite remediu de slabit pt baieti :D

Mustang 12-06-07 22:44

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 946052)
mai mustangule.. dar ce iti veni :-P
si sa nu ramai. la idee ..pune-o in aplicare.. daca tot asta vrei sa faci..:D
lasa-l ..pe giubau_v8 ca el vrea fete cuminti ..ca mine de altfel

am pus-o :)
si ... am slabit un kil, giubau :lol: :lol: :lol:

Bea69 13-06-07 13:19

ia explicati voi,k aparent fetele nu prea inteleg adevaratul sens al cuvintului "cuminte"....ce intelegeti voi prin "fata cuminte"???
am avut un amic drag..kre tot timpul ma aburea la cap k el vrea o fata cuminte,sa nu aibe batai d cap cu ea si asa mai departe...
apoi tot tragea la fete d astea,kre erau timide...nefardate,din kre ai scos un cuvint cu levierul...si apoi se tot plingea k fata are idei socante despre sex...si k il oboseste timpeniile ei..si k pana la urma,tot era s-o prinda cu altul...deci...imi vine sa cint,lasa-maaaaaaaaaa,lasa-maaaaaaaaaaa.....
asa k parerea mea este k poate sa fie cineva aparent c..va pamintului,daca te iubeste ,tot p tine te vrea,numai tre sa te inveti k o sa iti zica mai p fata unele kestii,kre poate sunt mai socante,eventual neplacute...
iar daca cineva este catalogat drept "c...a" ptr k admite,k ii place sa faca dragoste cu barbatul p kre il doreste fix asa cum ii pica bine,sau ptr k are destul tupeu k sa se ieie in gura cu orice bou,si destula minte k sa ii demonstreze k poate ar fi cazul sa nu-i mai vorbeasca d sus...sau ptr k este destul d degajata k sa vorbeasca p fata despre anumite kestii,de altfel firesti...atunci eu zic k ar trebui sa va ginditi mai bine,cine este aia mai perversa...aia kre o face p mimoza,dar ptr o cina sare in fiecare seara in alta pul@ ....dar nu ar admite ptr nimik k ii place...sau aia kre socheaza oamenii cu gura ei,dar noaptea doarme singura...si luni d zile nu si-o mai pune cu altul ptr k a ramas cu gindul la un om ...

aleks 14-06-07 13:11

aia ultima e cea mai de plans, sa stii, si cred k stiu si un remediu... am sa-ti spun eu...

Bea69 14-06-07 14:21

la berea aia???? :D :D :D moaaaaa.....nu vreau sa mor proasta...

All times are GMT +2. The time now is 22:32.

- Copyright 2026 4Tuning