Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

morpheusmaster 26-06-09 23:45

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2441096)
Daca ai cu ce sa acoperi acolo in spate unde se vede negru cu gaurile alea fa modelu 1 daca nu fa-l pe-al doilea.

Asta zic si eu

D0ryN 26-06-09 23:47

Vot 1... 2-0 deci poti sa te apuci din seara asta ca oricum nu ai stare...o sa vesezi numai baduri in noaptea asta...

coman razvan 27-06-09 00:09

Se pot face niste placaje acolo ... ca oricum daca face modelul 2, tot o sa se vada ... :( Ca nu o sa se muleze perfect pe caroserie ... :)

VladM 27-06-09 00:10

Da,dar mai acopera gaura aia...

coman razvan 27-06-09 00:11

Da, dar oricum va trebui acoperita complet, orice model ar face ...

morpheusmaster 27-06-09 00:11

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2441160)
Da,dar mai acopera gaura aia...

Aia oricum vine acoperita...nu e aia problema...problema era pur estetic :) dar clar varianta 1

VladM 27-06-09 00:14

Daca rezolvi cu aia clar 1.

vlad_strumph 27-06-09 02:36

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2440979)
Toata saptamana nu prea am avut la ce lucra dar am incheiat in stil mare...aazi a fost o zi cat pentru toata saptamana...mai exact azi dim la 10 am terminat de taiat placile pentru difuzor si a inceput nebunia :) cu portbagajul...pe la ora doua aproximativ am fost sa vad in ce stadiu era masina si am aflat ca sa suparat intre timp tare tare, rau de tot ca am lasato o saptamana uitata intrun garaj (sa nu faceti si voi ca mine ca ajunge ca a mea)...in concluzie arata ca in poze, prea suparata :) si de ofticata ce e mam cam ofticat si eu ca nu mai vad nimic :) (ca am dat jos si xenonu si am pus niste prastii de becuri...)...baieti zic Las'o asa ca e de show :) da eu daca nu vad nimic? ce fac? fac bine :) dar am sa ii pun faruri de Corsa din mai multe motive care am sa le explic daca este nevoie...dar sa revenim...cum veneam cu masina acasa am trecut pe la Nea Tapitieru' care imi terminase pernutele la scaune (albe) si is de parere ca arata foarte foarte tare frate :) (am sa pun maine poze cu ele ca azi nu mam gandit sa le fac)...ajung acasa si lucrez lucrez la incinta cu ajutorul fratelui meu...si ajung in stadiul din ultima poza dupa care plec cu masina la intalnirea saptamanala...si...cam asta pe azi...in concluzie: trezit la 9 muncit pana la ora 20.00 cand am mancat 1 masa pe ziua de azi :))

Va salut si va respect!!! Soon to come tommorow and btw...capota nu ramane asa...urmeaza colantata cu negru lucios si cupola, asta dupa ce o mai aranjam umpic...

Farurile nu mai sunt simetrice...adica capota nu este taiata simetric peste faruri,nici la imbinarea cu bara fata...daca tot faci ceva,fa calumea sa nu fie nevoie de retusuri...de mult nu te-am mai criticat:)

scturoag 27-06-09 03:44

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 2441322)
Farurile nu mai sunt simetrice...adica capota nu este taiata simetric peste faruri,nici la imbinarea cu bara fata...daca tot faci ceva,fa calumea sa nu fie nevoie de retusuri...de mult nu te-am mai criticat:)

Critici gresit ! ... am vazut masina live .. si am fost foarte atent la detalii .... este foarte simetrica ... poate din poze a iesit nasol....sau poate asa vezi tu ... dar masina ii facut la "dunga"

Bravo morf , felicitari multe de la mine !
Bafta in continuare cu buburuza mica si rea !

Tweety_rzw 27-06-09 15:12

Domne ce fioroasă este cu (,) capota ,felicitări arată prea ,prea bine :D !E treabă

SV25MBN 27-06-09 17:46

Mica si rea buburuza :D Buna treaba ai facut cu ea pana acum, bafta in continuare.

morpheusmaster 27-06-09 18:28

6 Attachment(s)
@All: 10x de parerile pro si contra
@Vlad: man, mie mi se pare destul de simetrica...vine dupa liniile spoilerului si e 1 pas din cum o sa fie capota in final...
@All again: azi dupa inca o zi de munca extenuanta am terminat incinta si lateralele unde am ales sa montez boxele din spate. Mai intai pun pozele de care ziceam ieri (scaunele)...stati flex nu sariti ca nu ramane asa :) urmeaza invelite frumos ori in mocheta ori in imitatie de piele...sa vedem :-?? inca nu sunt hotarat ce sa aleg...dar cert e ca eu miam terminat partea...

Va salut cu respect!

buddy_lexx 27-06-09 19:16

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2442536)
@All: 10x de parerile pro si contra
@Vlad: man, mie mi se pare destul de simetrica...vine dupa liniile spoilerului si e 1 pas din cum o sa fie capota in final...
@All again: azi dupa inca o zi de munca extenuanta am terminat incinta si lateralele unde am ales sa montez boxele din spate. Mai intai pun pozele de care ziceam ieri (scaunele)...stati flex nu sariti ca nu ramane asa :) urmeaza invelite frumos ori in mocheta ori in imitatie de piele...sa vedem :-?? inca nu sunt hotarat ce sa aleg...dar cert e ca eu miam terminat partea...

Va salut cu respect!

arata bine cutia... nu stiu cum va suna in ea..am mici retineri :P
la ce difuzoare te`ai gandit sa pui?

denver 27-06-09 19:22

Fratie felicitarile mele , mai stii cand ziceau toti ca-i simpatica masina si i-am dat eu un aspect dur ? :)) eh ma bucur ca nu mai e doar in poze , as fi zis ca usurel progresezi , dar eu cel putin consider un progres major ceea ce ai facut in ultima vreme :D

Tweety_rzw 27-06-09 20:12

E mai bine că ai ales primul model de cutie din acel VT,se vede mai bine aşa ,să vedem cu ce vei umple acele "găuri" din cutie :lol:,baftă cu fioroasa ta mică şi scumpă:lol:;)

All times are GMT +2. The time now is 08:58.

- Copyright 2026 4Tuning