![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Quote:
|
Vot 1... 2-0 deci poti sa te apuci din seara asta ca oricum nu ai stare...o sa vesezi numai baduri in noaptea asta...
|
Se pot face niste placaje acolo ... ca oricum daca face modelul 2, tot o sa se vada ... :( Ca nu o sa se muleze perfect pe caroserie ... :)
|
Da,dar mai acopera gaura aia...
|
Da, dar oricum va trebui acoperita complet, orice model ar face ...
|
Quote:
|
Daca rezolvi cu aia clar 1.
|
Quote:
|
Quote:
Bravo morf , felicitari multe de la mine ! Bafta in continuare cu buburuza mica si rea ! |
Domne ce fioroasă este cu (,) capota ,felicitări arată prea ,prea bine :D !E treabă
|
Mica si rea buburuza :D Buna treaba ai facut cu ea pana acum, bafta in continuare.
|
6 Attachment(s)
@All: 10x de parerile pro si contra
@Vlad: man, mie mi se pare destul de simetrica...vine dupa liniile spoilerului si e 1 pas din cum o sa fie capota in final... @All again: azi dupa inca o zi de munca extenuanta am terminat incinta si lateralele unde am ales sa montez boxele din spate. Mai intai pun pozele de care ziceam ieri (scaunele)...stati flex nu sariti ca nu ramane asa :) urmeaza invelite frumos ori in mocheta ori in imitatie de piele...sa vedem :-?? inca nu sunt hotarat ce sa aleg...dar cert e ca eu miam terminat partea... Va salut cu respect! |
Quote:
la ce difuzoare te`ai gandit sa pui? |
Fratie felicitarile mele , mai stii cand ziceau toti ca-i simpatica masina si i-am dat eu un aspect dur ? :)) eh ma bucur ca nu mai e doar in poze , as fi zis ca usurel progresezi , dar eu cel putin consider un progres major ceea ce ai facut in ultima vreme :D
|
E mai bine că ai ales primul model de cutie din acel VT,se vede mai bine aşa ,să vedem cu ce vei umple acele "găuri" din cutie :lol:,baftă cu fioroasa ta mică şi scumpă:lol:;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning