![]() |
Re: Chat....
Petty cat ma costa montarea unei inchidere centralizate pe dacie? doar pt usile din fata... :)
|
Quote:
Alarma ai pe masina? |
Carbu era montat pe un motor de renault, e la mine carbu. Alarma nu am pe masina.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Cumpar ochelari Dacia 1300 4 faruri [model subtire].
|
Quote:
|
Domnilor, cine stie unde se executa un polish profesional (cu aparat) ca lumea si la un pret bun? E la tinichigerie ursul, pragurile si fusta fata/spate vor fi refacute si revopsite, dupa care vreau un polish fain ca si topping:twisted:
|
Care stie o usha de torpedou Seat Ibiza 6k sau POLO 6n?
|
Ludusul a primit Logan MCV dotat cu radar... aveti grija cand mai treceti pe aici :).
|
Quote:
Stiu eu pe cineva care face polish, cam la 150 de lei, problema e k tipu e in iernut. Daca te intereseaza pot sa-ti dau detalii, nu e un mos in spatele blocului, chiar are conditii si sculte omu' . |
Felicitari cosi pentru premiu, chiar am ramas marcat duminica seara, cum poate suna in halu ala muzica. Frumoasa si masina arata tare bine. Respect si sper sa n vedem saptamana viitoare.
P.S: cei care sunteti din mures ati putea veni sa fim mai multi. Nu cred ca e asa greu sa dati o fuga pana la interex duminica seara. Eu sunt din iernut si tot vin. Numai bine ! |
astia din Roadbreakers, duminica i ultima zi cand putem salva site-u, sa aducei banii ca daca nu suntem desfiintati.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning