![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
|
tare tipu...si permis suspendat si la 2 m sub pamant.
ce face teribilismul din oameni.d-zeu sa-l odihneasca in pace. |
il stia careva?
|
da, il stiam....un baiat de nota 20 :( RIP
|
La fel,baiat super,R.I.P. Roby :(
|
Da il cunosc era de la bloc de la varumeo statea peste drum de pensiunea malia in ziua in care a plecat am vb cu el lam vazut ultima oara urcanduse in masina nu sa mai intors.....
|
|
Cum ma sa pui filmuletu` ala pe forum?? finalu` e chiar urat....
|
chiar nasol.....:|:(
D-zeu sa-l ierte....:| |
RIP la final e el am si cateva poze cu corpul e rupt in doua de la burta si un picior a ramas in masina restul corpului a fost ejectat pe camp iar piciorul a ramas intro jumatate de masina avea gura cascata si ochii mari deschisi cand a murit era speriat in momentu in care masina sa dus de cur acul la bord a ramas blocat in 220km/h a dat in 3 pomi va dati seama ca nu a mai ramas nimic (ce isi face omu cu mana lui se numeste lucru manual) azi va avea loc inmormantarea dar nu la valcea ci la el la tzara la el
|
Sincere condoleante familiei indurerate.
|
condoleante....
Astazi la Bunesti alt accident in fata mea...un tractor cu remorca a vrut sa faca stanga fara semnalizare iar un gol2 ce era in depasirea lui a intrat in roata spate a remorcii...rezultatul: pasagerul din dreapta al golfului lovit rau la spate si dat cu capul in parbriz, cand a iesit din masina se tara pe jos ca nu putea sta in picioare, golful lovit destul de serios iar tractorul avea roata de la remorca rupta |
numai ghinioane chiar in postul pastelui in fine roby cu bmw-ul se zice ca a fost intentia lui sa isi puna capat zilelor lasase un mesaj off line la un tovaras pe mess ceva de genu `no sa ma mai vedeti` :sad::sad:
|
am auzit si eu ceva de un bilet...anyway....pacat :(
|
R.I.P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning