![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
da se poate la baza hipica ??? ... k ultima data ( aku vreo sapt ) ..cand am fost cu masina akolo ...s-au luat aia care sunt de paza ..de mn ...
|
inainte de toate, acolo trebuie obtinut acordul administratorului pt intalniri. adica ceva civilizat si organizat.
apoi, acolo nu mai e "politie" sa va intrebe de sanatate...decat daca faceti prostii 8) in parcare la central nu s-a gandit nimeni? aia e privata, dai 1 leu da nu ai treaba. si e si in buricul targului, la vedere.... |
Quote:
Din cauza asta am plecat mai repede decat am ajuns.:blahblah: Eu unul, nu am nevoie de probleme. Atata timp cat intalnirile se vor desfasura pe strazile si parcarile orasului, v-a veni politia. |
Saptamana asta o sa ne intalnim undeva in afara orasului...veti fi anuntati ce si cum ...ca sa nu mai avem probleme de genu asta;)
|
astept cu nerabdare sms'ul tau :-p
|
Quote:
|
poi cred k va posta pe forum data si locul...nu ?:)
|
Quote:
|
postez ceva off topic, sper sa nu deranjez prea mult... caut un kit de r5 gtt... daca ar fi din piatra ar fi frumos ca e aproape:D
|
7 Attachment(s)
Pentru Robert(Ghici) si Ciprian(Bal)..
Attachment 468946 Attachment 468945 Attachment 468947 Attachment 468953 Attachment 468949 Attachment 468951 Attachment 468950 Ca tot va-ti dus la incendiu:):):....dar banuiesc ca nu ati vazut si ce e inanuntru..sau poate ati fost a doua zi nu stiu... |
Quote:
|
Quote:
|
unde s`a tinut intalnirea de vinerea asta??
ps .. aveti un talent de a face off topicuri.... |
Quote:
|
Putina lumea saptamana trecuta la intalnire si a fost destul de placut afara...sper sa se schimbe situatia saptamana asta ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning