![]() |
Re: Conducere fara permis
Cel mai bine, ca să nu atragi noi posturi în care nu vei fi lăudat, ca să mă exprim frumos, e să o laşi cum a căzut şi să citeşti peste 6 luni-1 an după ce-ai luat permisul posturile de mai sus, şi să le reconsideri singur.
|
ma...
ai reflexe... esti tanar! dai ai constiinta? stii sa mergi cu masina preventiv?
un coleg de la serv. a luat permisul la 20 ani, si mergea prin gropile din Pitesti (iesirea spre Mioveni), cu 120 km/h... nu m-a speriat asta.... ci faptul ca el facea jaloane printre masini... i-am dat o palma dupa cap si l-am dat jos de la volan... mai am zile de trait, pe spinarea mea.. ca pe a lui.... |
Quote:
Si bineinteles, daca ploua si iti apare ceva in fata, calci frana cu putere, pana la podea!!!:twisted: Iar daca masina nu se opreste (desii pe ploaie, daca calci frana cu putere, masina se va oprii....undeva... candva :lol:), dar daca nu se opreste, incearca-le combinate! Calci frana cu putere si tragi de volan!!! Recomand sa incerci la prima ploaie, la tine in sat, pe langa casa sefului de post, ca daca vede ce reflexe ai, sigur te va lasa sa mergi si prin sat, fara permis! P.S.: sa-l anunti intai sa nu stea in camera de la drum, ca de la astfel de reflexe, apar niste zgomote ciudate si sa nu-l deranjezi pe om :D |
Eu renunt sa mai conving pustimea sa nu se urce la volan.
Sunt multi inconstienti (ca sa fiu diplomat) care la 18 ani au permis si nu sunt constienti, daramite cei care nu au permis si se plimba pe strazi cu masina lu' tati? Cat despre frana de motor in cazul franarii fara ambreiaj: cunoasteti procedeul prin care franarea e mai eficienta? Cine anume creeaza frana de motor? Tooot vorbim. Cat despre tras de volan... trageti de volan la viteze de 80 la ora cu masini mai "inaltate" si suspensii moi... sa vedeti cum invatati voi sa faceti o mingiuta cu trotineta... :) |
Quote:
intr-o seara, pe aeroportul din craiova.. liniute.. buuun. eu in spatele unui opel calibra ma alergam cu el.. omu pune frana brusc, pun si eu frana, in blana, desigur :D vedeam ca ma indreptam spre el, am dat drumu la frana l-am ocolit si am incetinit.. iar acesta a fost un reflex. chiar nu ma gandeam sa dau drumu la frana sa il ocolesc.. a da, nici eu n-am permis ;) |
Quote:
|
ce va mai place sa va dati soferii si sa va laudati ca conducetii fara permis,nu cred ca e vreo persoana care nu a condus inainte sa-si ia permisul,dar majoritatea au stat in banca lor,nu s-au laudat pe forum public sa-i vada toata tara si cine stie cine mai citeste forumul asta.ciocu mic,e mai bine;)
|
Quote:
v-as ruga sa fiti mai atenti in locurile in care mergeti cu masina, da sa nu dati peste unu sa va ia gatul ca ati lovit vro masina pe acolo! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In R.Moldova nu e atit de grav ca la voi daca te prinde fara permis,un coleg de al meu era la o nunta ,si a luat masina lui taicasu ,pe la vreo ora doua de noapte fiind numai el pe trasa politia la oprit,el fiind fara permis + a baut alcool ,a dat 50$ la politisti si ia dat drumu fara probleme:-) .Alt coleg de al meu a scapat doar cu 20$ neavind permis + masina era a al unui unchi de al lui pe care a luato fara sa isi ceara voie.Iata ce inseamna sa traiesti intr-o tara corupta.:lol:
|
ElMasRapido, nu ti-as dori sa se intalneasca vre-un coleg de al tau cu un pom ca nu mai scapa asa ieftin.
|
Daca nu am dovada ca am loat orashu = fara permis?nu
|
toti cei care conduc fara permis si se cred "mari" soferi,sunt niste criminali.ganditi-va bine inainte sa scrieti ceva. poate unul din asta fara carnet accidenteaza un cunoscut al vostru!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning